הצאט מזוהם כולו. ובקשר לשאלתך, שים לב באיזה שעות אני פעיל ומתי אני נכנס למספר רגעים.
ח חנוך617 New member 13/2/04 #57 הצאט מזוהם כולו. ובקשר לשאלתך, שים לב באיזה שעות אני פעיל ומתי אני נכנס למספר רגעים.
ד דוסית1 New member 12/2/04 #6 סוף סוף.... והנה, גם אני שוב פה אתכם... (ולכל הסלולארים טוב לקרוא אתכם שוב....
ד דוסית1 New member 12/2/04 #24 אז עכשיו אפשר להתחיל... כולם פה נכון.....? טוב, היה לאלישיר קצת חופש מאיתנו... מגיע לו, לא?!
ש שיSY New member 12/2/04 #25 למה מגיע לו? אולי שיתן לנו קצת חופש, אחרי שאנחנו נתנו לו... ועיצבנו אותו עם האנגלית המשובשת...
מ מענינת מאוד New member 12/2/04 #5 תודה רבה! אבל בדיוק שסידר הטלפון שלי עושה הרבה בעיות... מישהו מכיר את הבעיה שהטלפון כותב לי כל הזמן נא להכניס כרטיס סים , יש לי את הסים +
תודה רבה! אבל בדיוק שסידר הטלפון שלי עושה הרבה בעיות... מישהו מכיר את הבעיה שהטלפון כותב לי כל הזמן נא להכניס כרטיס סים , יש לי את הסים +
ק קומבינטור New member 12/2/04 #7 כנראה קורוזיה איך שלא יהיה, אלו סימני גסיסה של המכשיר וזה כבר לא זה.
ר רפוש rafush New member 12/2/04 #8 לא מדויק... יכול להיות שהפלאפון נפל והחור של הסים גדל ולכן הסים לפעמים לא נתפס טוב, בכל מקרה אם יש לך עוד אחריות על המכשיר תפני לנותן האחריות.
לא מדויק... יכול להיות שהפלאפון נפל והחור של הסים גדל ולכן הסים לפעמים לא נתפס טוב, בכל מקרה אם יש לך עוד אחריות על המכשיר תפני לנותן האחריות.
א אריאלה ב. New member 13/2/04 #54 שרשור חברתי לאלה שעדיין מתעקשים במקום לעבור לצ'אט לנסות ולהביא את הצ'אט לפורום.
נ נייעס New member 13/2/04 #55 אוי באמת איזה שטויות. מי רצה להביא את הצ`ט בסה"כ רצינו לבדוק אם אפשרי לכתוב מהסלולרי לאחר תקלות שונות לא היתה כונה להפריע לפורום. אם משהו נפגע מחילה.
אוי באמת איזה שטויות. מי רצה להביא את הצ`ט בסה"כ רצינו לבדוק אם אפשרי לכתוב מהסלולרי לאחר תקלות שונות לא היתה כונה להפריע לפורום. אם משהו נפגע מחילה.
א אלישיר New member 13/2/04 #56 ../images/Emo80.gifלמה שניפגע? בעזי"ת קיפול השירשורים החברתיים ל אחד גדול, נועד כדי לשמור על רמת ענין מינימלית בפורום, במיוחד לנוכח אופי מערכת הפורומים של תפוז שבנויה לתחלופת הודעות גבוהה. אין כאן ענין של עולב ונעלב.
../images/Emo80.gifלמה שניפגע? בעזי"ת קיפול השירשורים החברתיים ל אחד גדול, נועד כדי לשמור על רמת ענין מינימלית בפורום, במיוחד לנוכח אופי מערכת הפורומים של תפוז שבנויה לתחלופת הודעות גבוהה. אין כאן ענין של עולב ונעלב.