סוף סוף אורנג` סידרו את ב הכתיבה בעברית. לחיים לחיים לחיים .
נ נייעס New member 12/2/04 #10 סוף סוף אפשר ליכתוב בעיב מסלולרי. יתגעגעתי אז שלום לכולם חזרתי ומקווה שלא יקרא בעזה"י שוב פעם תקלה.
ח חנוך617 New member 12/2/04 #12 מה יהיה מחר? תמיד ביום שישי העסק פה מאד יבש בשעות הבוקר. מי שנמצא פה בדרך כלל זה אני, אריאלה ומתנדב שנסע לחו"ל. נעשה הרשמה מי יהיה כאן מחר.
מה יהיה מחר? תמיד ביום שישי העסק פה מאד יבש בשעות הבוקר. מי שנמצא פה בדרך כלל זה אני, אריאלה ומתנדב שנסע לחו"ל. נעשה הרשמה מי יהיה כאן מחר.
ר רפוש rafush New member 12/2/04 #2 ב=בעיית. תודה גדולה להנהל שישבו לאורנג על הוריד כדי שיפתרו את הבעייה.
ר רולי NO 1 New member 12/2/04 #13 שמתי לב... שכבר כמה שעות לא פתחת שירשור חדש שלך...אז בסוף זה הגיע מזל שמצאת איזה משהוא לכתוב..תכתוב כבר על השלג שאולי ירד זה יותר מעניין.. -
שמתי לב... שכבר כמה שעות לא פתחת שירשור חדש שלך...אז בסוף זה הגיע מזל שמצאת איזה משהוא לכתוב..תכתוב כבר על השלג שאולי ירד זה יותר מעניין.. -
ח חנוך617 New member 12/2/04 #14 רולי, תזכר בימים הראשוני שאם היה 5 דקות שלא פתחת שרשור כבר דאגו לשלומך. אני משתדל לא לפתוח היום כדי לתת לכל אלו שלא יכלו לכתוב לאחרונה להוציא...
רולי, תזכר בימים הראשוני שאם היה 5 דקות שלא פתחת שרשור כבר דאגו לשלומך. אני משתדל לא לפתוח היום כדי לתת לכל אלו שלא יכלו לכתוב לאחרונה להוציא...
ר רולי NO 1 New member 12/2/04 #15 אתה חמוד... בימים הראשונים פתחתי שני שירשורים אחד ע`ז שאני חדש והשני שאני כבר ישן..ונראה לי שזה השירשורים היחידים שפתחתי כאן מאז שאני פה אולי עוד אחד!
אתה חמוד... בימים הראשונים פתחתי שני שירשורים אחד ע`ז שאני חדש והשני שאני כבר ישן..ונראה לי שזה השירשורים היחידים שפתחתי כאן מאז שאני פה אולי עוד אחד!
ח חנוך617 New member 12/2/04 #18 אולי. אז כנראה היית מגיב עד כדי כך שזה עורר תשומת לב לחוסר תשומת הלב... אז אתה ישן או חדש? סתתתאאאאממממם.
אולי. אז כנראה היית מגיב עד כדי כך שזה עורר תשומת לב לחוסר תשומת הלב... אז אתה ישן או חדש? סתתתאאאאממממם.
ח חנוך617 New member 12/2/04 #30 רולי לא אמין הוא הודה כאן שבהודעה אחת הוא כתב שהוא חדש ובשניה שהוא ישן. מה עושים איתו?
ר רולי NO 1 New member 12/2/04 #33 תגיד לי.. מה אתה רוצה? ההודעה שאני חדש הייתה איזה יומיים בכותרות אז כתבתי עוד הודעה שאני כבר ישן.עכשו הבנת? או שאני יסביר עוד פעם?
תגיד לי.. מה אתה רוצה? ההודעה שאני חדש הייתה איזה יומיים בכותרות אז כתבתי עוד הודעה שאני כבר ישן.עכשו הבנת? או שאני יסביר עוד פעם?
ח חנוך617 New member 12/2/04 #36 לביג קיי יש טעות בסיסית הוא חושב שפורום זה נועד לספק את יצר השקרנות שהוא מדכא במקומות אחרים. טעית!
B BigKay New member 13/2/04 #47 אני לא רוצה להכאיב לך, למרות שהכאבת לאחרים, אז נפסיק הפולמוס כאן. כל טוב. ועוד חזון למועד..
ח חנוך617 New member 13/2/04 #48 למי הכאבתי? בנוגע לאיקון, בקרוב אפתח שרות חדש. עוד חזון למועד. תשלח הודעה כתובה ל 067976644 מה אתה רוצה.
למי הכאבתי? בנוגע לאיקון, בקרוב אפתח שרות חדש. עוד חזון למועד. תשלח הודעה כתובה ל 067976644 מה אתה רוצה.
B BigKay New member 12/2/04 #42 איפה האייקון חנוך? הבטחת תקיים.. שלא יהיה שקר בדברייך.. טול קורה מבין עיניך..