אני מ א ו ד רוצה ומעוניינת בהשמדת כדור הארץ
ש שקט ובולט New member 19/5/08 #17 בעד /tapuzforum/images/emo222.gif/tapuzforum/images/emo59.gif/tapuzforum/images/emo1.gif
א אiה2ת לxה2i New member 18/5/08 #4 בשביל זה אנחנו בימי הספירה בס"ד כול יום לצאת משער טומאה לפחות לכבוד ה' לכבוד המצב של עמ"י
T toxic2004 New member 19/5/08 #9 ../images/Emo45.gif../images/Emo91.gif "וטוב לי...וטוווווווווווווווב לי..."
E elinoroosh4 New member 19/5/08 #30 היי מישהו פה ?!..אני מפחדת.. אניל א מסוגלת לישון בלילה מוקדם עד שאני לא עייפה עייפה..כי שאני הולכת לישון רצות לי כל מיני מחשבות בראש..וווו.....הן מפחידות במיוחד כשלילההההה.....
היי מישהו פה ?!..אני מפחדת.. אניל א מסוגלת לישון בלילה מוקדם עד שאני לא עייפה עייפה..כי שאני הולכת לישון רצות לי כל מיני מחשבות בראש..וווו.....הן מפחידות במיוחד כשלילההההה.....
E elinoroosh4 New member 19/5/08 #32 חחח בעזרת ה'...!!!! מאיפה לך הביטחון? שאתה זה שתשמור עליי?..ובזכותך לא יקרה לי כלום?
E elinoroosh4 New member 19/5/08 #34 נכון.....ישתבחחחחחח שמווווווו!!!!!!!!!!!!!!!! אבא אני אוהבתתתתתתת אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!........
נכון.....ישתבחחחחחח שמווווווו!!!!!!!!!!!!!!!! אבא אני אוהבתתתתתתת אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!........