שרשור חברתי

בירור ענין.

מה תפקידו של מנהל הפורום? והאם לדעתכם מנהל הפורום הנ`ל עושה את תפקידו? או שאנחנו מספיק `בוגרים` ולכן אנחנו לא צריכים מנהל...... (אני מתנצלת מראש אני נטו מבררת בלי חלילה לפגוע במנהל הפורום רק שבאופן אישי ותמים אני לא רואה אותו כאן כמעט בכלל וחברי הפורום הוכיחו שצריך אותו כאן שיעמוד לשמירה.)

זה לא כ`כ קשור לפורום..

אבל בגלל שאנחנו חברים, האם יש כאן משהו\י שמכיר במקרה את היישוב כרמיאל ויכול לתת לי על המקום קצת אינפורמציה?

שלום וברכה,אשמח להיות חבר

בפורום הזה,מאחר ונכנסתי לגיל השידוכים.מקווה שהתקופה תהיה קצרה וקלה...

שאלת המליון דולר...

אחרי מס או לפני??? לא יודעת...זה סכום קטן מידי לחלומות שלי... מקסימום, קונה צפצפה לטוסטוס ב 10 ל"י ותורם 2 ל"י למען האסיר... על הדרך קונה את הממשלה {ממילא רק שיקולים כלכליים מניעים אותה...} והשאר...בבנק פינטו...בבנק... אבל,אני מעדיפה להיות ריאלית ברור שכסף יכול לעשות לי את החיים נוחים ואם הי'ה לי קצת יותר ממה שיש לי,זה הי'ה יכול לגרום לי אושר זמני... אושר לא נמדד בכסף. הוא נמדד בכל אותם פריטים קטנים שביחד מתרכבים לאושר צרוף. בריאות לא קונים בכסף, גם אהבה לא.

אץ קוצץ

New member
מנהל הפורום

בפורום בוגר כמו זה צריך רק לשים עין, להראות נוכחות והשתתפות קבועה. באופן אישי אני חייב את התנצלותי שבשבועיים האחרונים אני טרוד מאוד ולא מספיק להשתתף, אבל אני מקפיד לעבור פעמיים ביום לפחות על ההודעות ולאשר בניטור. [חבל שלא חיכית לתשובה במסר]

פשוT אJי

New member
ברוך הבא /tapuzforum/images/emo13.gif

מקווה בשבילך שהשהות בתקופה הנושאת את שם הפורום תהיה קצרה ככל האפשר /tapuzforum/images/emo140.gif

נמחק! ביקשתי שימחקו אותו ומיד!

אתה שואל למה? כי כתבתם תגובות מלוכלכות שלא מתאימות לחרדים, נא לשמור על לשון נקיה, תודה.

בתור אחת שקצת מכירה את המערכת שם

אני יכולה להגיד לך שהם מאד משתדלים. כמובן שמדובר בציבור ענק ועם בעיות בהתאם ולכן קשה להשתלט על הכל. וחוץ, שהציבור גם בעייתי.

פשוT אJי

New member
תתפלא אבל אני לא רוצה לנהל !!

ולמען האמת אני גם לא מייעצת למנהלים איך לנהל....

למעלה