שלחתי , איך מאשרים? לא אישרו לי....
י ירון אשבל New member 29/1/08 #21 כי לוקח איזה יום יומיים עד שמאשרים בנתיים אם את רוצה להכנס לשם דרך ניק שלי שלחי מסר ואני יתן לך קוד
י ירון אשבל New member 29/1/08 #23 אני לא יודע בדיוק מה את רוצה ומה להגיב כי אני לא מבין באתרי סרטונים והורדות בנט
ח חולאהבה New member 29/1/08 #27 חחח... זה בסדר... אבל אהבתי שכול בוקר מחכה לנו בוקר טוב ממך... העיקר הכונה... באמת... שיהיה יומקסים!
ר ר זושא 20 New member 29/1/08 #40 אה תאמת נחמד מצידך שאתה לא מתחיל פה ....חח פעם הבאה תחשוב קצת יותר
ח חולאהבה New member 29/1/08 #42 שמת לב הראשך כול הזמן מסתובב מי מתחיל מי מכיר... תבין משהו שאני לא כמוך... בטוח לא מנסה להכיר בזוי... בכו``א שיהיה בהצלחה., עוד בסוף תתחתן מפה....
שמת לב הראשך כול הזמן מסתובב מי מתחיל מי מכיר... תבין משהו שאני לא כמוך... בטוח לא מנסה להכיר בזוי... בכו``א שיהיה בהצלחה., עוד בסוף תתחתן מפה....
ר ר זושא 20 New member 29/1/08 #44 קודם כל ממש לא נכון זה שהחלטת שאני מחפש להכיר מפה לפי ההודעה שהשארתי לה זה ממש לא נכון אבל נניח שאתה צודק מה רע בלהכיר בחורה חרדית מפה הרי חצי מהארץ שאתה חי בה מכירים דרך בליינד דייט אז אח שלי שיהיה לך הרבה הצלחה תחשוב...
קודם כל ממש לא נכון זה שהחלטת שאני מחפש להכיר מפה לפי ההודעה שהשארתי לה זה ממש לא נכון אבל נניח שאתה צודק מה רע בלהכיר בחורה חרדית מפה הרי חצי מהארץ שאתה חי בה מכירים דרך בליינד דייט אז אח שלי שיהיה לך הרבה הצלחה תחשוב...
ח חולאהבה New member 29/1/08 #45 מה אתה לוקח קשה גם אם את רוצה להכיר אותה אז למה ככה תשאיר לה מסר מה כולם צריכים לראות אתזה... וזה מה שהתכונתי כשאמרתי יצאת בזוי... וחוץ מזה פה זה פורום לא צ`אט...
מה אתה לוקח קשה גם אם את רוצה להכיר אותה אז למה ככה תשאיר לה מסר מה כולם צריכים לראות אתזה... וזה מה שהתכונתי כשאמרתי יצאת בזוי... וחוץ מזה פה זה פורום לא צ`אט...
ר ר זושא 20 New member 29/1/08 #31 פששש קראתי אחת מההודעות שלך את עושה רושם של בחורה משכילה מאד אשמח לשוחח איתך במסרים
א או טו טו אתאיסט New member 29/1/08 #43 יום נחמד! שרשרו ת'ליכלוכים שלכם לשירשור אחר ותנו ליום להיות נחמד!
מ מWIי New member 28/1/08 #4 אתה מכיר את הקטע חבר שלי נכנס לחנות של ספרים ומוציא את הפרק שירה ומבקש מהמוכר שיחליף לו את זה... `זה לא עובד` הוא טוען ברצינות תהומית
אתה מכיר את הקטע חבר שלי נכנס לחנות של ספרים ומוציא את הפרק שירה ומבקש מהמוכר שיחליף לו את זה... `זה לא עובד` הוא טוען ברצינות תהומית