אם יש פה מישהי מאור החיים או מאלעד שידבר איתי בבקשה במסרים
ז זבוב מעוך New member 16/1/08 #2 בוקר טוב מבורך שיהיה עם הרבה הצלחה ואני כבר רוצה ליראות היום נושאים ודיונים מעניינים ולא נושאים שמעניין אנשים כמו השלג של אשתקד [כדוגמת השאלה שלי על הנשיאות בארה"ב]
בוקר טוב מבורך שיהיה עם הרבה הצלחה ואני כבר רוצה ליראות היום נושאים ודיונים מעניינים ולא נושאים שמעניין אנשים כמו השלג של אשתקד [כדוגמת השאלה שלי על הנשיאות בארה"ב]
ב ברבית מדהימה18 New member 16/1/08 #4 היי.עזרה... אני רוצה מכשיר אן95 ויש לי 6131 מי רוצה שאתן לו 6131 צבע כסף משו מאוד יפה.חדש.ואוסיף לו על זה כסף?
היי.עזרה... אני רוצה מכשיר אן95 ויש לי 6131 מי רוצה שאתן לו 6131 צבע כסף משו מאוד יפה.חדש.ואוסיף לו על זה כסף?
י ישיבישער 16 New member 16/1/08 #13 ישנו פורום שנקרא עזרת נשים... כמו``כ ישנה קומונה שנקראת שיחת בנות. את מוזמנת לשם לשאול זאת.
י ישיבישער 16 New member 16/1/08 #9 את תצטרכי להוסיף הרבה כסף יחסית... בכ``א את מוזמנת לשאול את שאלתך בפורום גלישה סלולארית. ובקומונת סלולאר .wap
את תצטרכי להוסיף הרבה כסף יחסית... בכ``א את מוזמנת לשאול את שאלתך בפורום גלישה סלולארית. ובקומונת סלולאר .wap