נכנעתי אבל שמת לב שזה לא עבד..
ח חושב19 New member 15/1/08 #27 מיידלע, אני רואה את נמצאת פה די הרבה.. למה את לא משאירה מידי פעם הודעות מעניינות?.. שאלות פלוסופיות, אמונה, משו..
מיידלע, אני רואה את נמצאת פה די הרבה.. למה את לא משאירה מידי פעם הודעות מעניינות?.. שאלות פלוסופיות, אמונה, משו..
מ מיידלע19 New member 14/1/08 #8 אני? עשיתי בגרויות.... אבל אני בסמינר ששם החברות שלי לא עשו בגרויות אלא חוצים...
ח חיוך ממזרי New member 14/1/08 #10 היבנתוססס.. חח.. בסוף נהיה מאותו התיכון! (; ממ.. כמה יחידות עשית באנגלית? מחר אני ניגשת ל C D
מ מיידלע19 New member 14/1/08 #11 ממש לא נראה לי ../images/Emo13.gif ויפה לך... אצלנו לא הירשו לגשת ליותר מ-3... גם לחרוצה ולמוכשרת ביותר!
ממש לא נראה לי ../images/Emo13.gif ויפה לך... אצלנו לא הירשו לגשת ליותר מ-3... גם לחרוצה ולמוכשרת ביותר!
ח חיוך ממזרי New member 14/1/08 #14 וואלה.. מותר לי לשאול אותך במסר אם למדת במקום ספציפי? המורה שלי סיפרה לנו על מסגרת לימודית שלא מגישים שם ליותר מ3 בגלל ספרי הלימוד של המגזר הכללי..
וואלה.. מותר לי לשאול אותך במסר אם למדת במקום ספציפי? המורה שלי סיפרה לנו על מסגרת לימודית שלא מגישים שם ליותר מ3 בגלל ספרי הלימוד של המגזר הכללי..
מ מיידלע19 New member 15/1/08 #15 תמיד אפשר לשאול.. לא תמיד אענה אשמח לדבר איתך במסרים.... את נשמעת אחלה בחורה
ח חיוך ממזרי New member 14/1/08 #12 16.5 את התאריך המדוייק אני אשלח לך יחד עם הכתובת למתנות..עוד חזון למועד (;