ממש דרכה של ליובאוויטש...
ב בתי770 New member 12/4/07 #25 טופ!בני גורן תחייה! בל ני לא סולחת לך!אתה אתה גרמת לי לכאבי רואש!אתה גרמת שאני ישן מאוחר!אתה גרמת ש.....אני יקלל!;> אתה עוד תתן את הדין על כך!
טופ!בני גורן תחייה! בל ני לא סולחת לך!אתה אתה גרמת לי לכאבי רואש!אתה גרמת שאני ישן מאוחר!אתה גרמת ש.....אני יקלל!;> אתה עוד תתן את הדין על כך!
פ פירומן שורף גהנום New member 11/4/07 #7 ../images/Emo125.gif קול ישראל מירושלים .................. קול ישראל מירושלים השעה 2 והריי החדשות ועיקרן תחילה ....................... חחחחחחחחח . .......................................................
../images/Emo125.gif קול ישראל מירושלים .................. קול ישראל מירושלים השעה 2 והריי החדשות ועיקרן תחילה ....................... חחחחחחחחח . .......................................................
פ פירומן שורף גהנום New member 11/4/07 #10 ופעם " טומי לפיד " הרביץ מכות לאיזה דתי ..... פעם ש- " טומי לפיד " היה המנהל של " רשות השידור " אז הוא הרביץ לאיזה דתי מיתנחל ..........
ופעם " טומי לפיד " הרביץ מכות לאיזה דתי ..... פעם ש- " טומי לפיד " היה המנהל של " רשות השידור " אז הוא הרביץ לאיזה דתי מיתנחל ..........
פ פירומן שורף גהנום New member 11/4/07 #12 אחי , אתה שומע את הרב משה בן לולו ../images/Emo35.gif " התיקשורת " במדינה שלנו זה " אלוקים " ...................................... מי מיתעסק עם העיתונאים ...................................... הרמטכ"ל מפחד להיתעסק עם הטלויזיה הישראלית
אחי , אתה שומע את הרב משה בן לולו ../images/Emo35.gif " התיקשורת " במדינה שלנו זה " אלוקים " ...................................... מי מיתעסק עם העיתונאים ...................................... הרמטכ"ל מפחד להיתעסק עם הטלויזיה הישראלית
פ פירומן שורף גהנום New member 11/4/07 #13 מי לפי דעתך סגר את תחנות הרדיו החרדיות ../images/Emo35.gif כל התיקשורת החילונית דאגה לסגור את כל " תחנות הרדיו החרדיות " כדיי שלא יהיו להם " מיתחרים " לפני 10 שנים היו בארץ 80 תחנות רדיו " פיראטיות " , באה התיקשורת החילונית הישראלית ודאגה ליסתום להם את הפה באמצעות המשטרה , היו תחנות רדיו של זמרים מיזרחיים , אז המשטרה חיפשה אותם בנרות ודאגה להחרים להם את הכל כדיי ש-אנשים לא ישמעו חס וחלילה " מוזיקה מיזרחית " במכונית
מי לפי דעתך סגר את תחנות הרדיו החרדיות ../images/Emo35.gif כל התיקשורת החילונית דאגה לסגור את כל " תחנות הרדיו החרדיות " כדיי שלא יהיו להם " מיתחרים " לפני 10 שנים היו בארץ 80 תחנות רדיו " פיראטיות " , באה התיקשורת החילונית הישראלית ודאגה ליסתום להם את הפה באמצעות המשטרה , היו תחנות רדיו של זמרים מיזרחיים , אז המשטרה חיפשה אותם בנרות ודאגה להחרים להם את הכל כדיי ש-אנשים לא ישמעו חס וחלילה " מוזיקה מיזרחית " במכונית