שרשור חברתי

טיול שנתי... של שבוע!!!~ ../images/Emo12.gif../images/Emo65.gif

[אעא, חטאתי, פשעתי... אני בן סורר ומורה, צריך להכחיד אותי - אל תלמדו ממני!!!
לא שרשרתי, כי חברתי לא קפיץ.
] כן, כן... טיול שנתי למשך שבוע!!!
ודי לקנא. זה פרוייקט מיוחד מטעם משרד החינוך, והבצפר שלנו נבחר להיות אחד מהמיוחדים. ^^ "מסע ישראלי מבראשית", שמו של הפרוייקט - אם למישהו יצא להיות בזה.
זה הולך להיות כ"כ מדליק!! אנחנו יוצאים ביום ראשון בלילה, וחוזרים ביום ראשון, שבוע הבא - לפנות בוקר.
הולך להיות מטורף ברמות... שאי אפשר לתאר ו... אעעאעאעאעאע!!!~ אני מדליק, אני חמוד, ואני לא יודע לשרשר לחברתי. ^^ [כי אין.
] אז... רק באתי להגיד לכם שלום והכל, ו... נתראה שבוע הבא!
אבי.

ToryMaster

New member
שרשור חברתי ../images/Emo28.gif

כן, גם אני יודעת לכתוב כאלו בעצמי, אולם אין ברצוני להכביר מילים. אי לכך ובהתאם לזאת, אצא בהצהרה חד משמעית ובשם כל חברי הפרדס -
נוש, אנחנו אוהבים אותך!
. שרשורים חברתיים [שהם בעצם שרשורי אוף – טופיק] יפתחו בכל פעם שהשרשור הקודם יעלם מן האופק (והעמוד), אנא העבירו לשם שיחות אישיות שחשוב לכם לקיים על גבי הפורום וכל הודעה אוף טופיקית אחרת. השרשורים החברתיים יסומנו על ידי האייקון
. שרשורי ימי הולדת וכו´ מקומם בהודעה חדשה, לא בחברתי, שימו לב. שאלות?

תהייה..../images/Emo10.gif../images/Emo204.gif

בבצפר שלנו התחיל פרוייקט גישור. מי שרוצה מכיתות ז' בכל ראשון מ5 עד 7 בערב, חוגי גישור. עכשיו, אמרו לנו שזה במיוחד ממועדון בשם ליונס.. ושרק כמה בתי ספר בודדים בארץ זכו לפוייקט הזה. עכשיו היום אמור להיות השיעור השלישי, וזה באמת מעניין (הנושא זה איך לפתור סכסוכים.. כאילו.. זה מין קורס לשיפור ה... איך נקרא לזה? המודעות לסכסוכים וכיו"ב) רציתי לדעת אם יש פה עוד אנשים שבבצפר שלהם יש גם..?

ToryMaster

New member
נייט

לא באופן רשמי בכל מקרה, אבל עברתי כמה גישורים בתור אחד הצדדים, ובניהול בתפוז היו לי הזדמנויות אינספור להתמקצע
.

מטיל "אבדה קדברה" על כולכם!

עכשיו אני שולט. (צחוק מטורף) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ענבאך

New member
Just when I thought

things couldn't get worse... זה הלקח שעלי ללמוד. אנשים פה תמיד יפתיעו אותי.

נכון את צודקת.

המנהלות כאן לא משרתות של אף אחד. אגב נועה מותק, אפשר קפה עם שניים סוכר, תודה !
(בורח כל עוד רוחי בי, וזה לא יהיה לזמן רב עם היא תתפוס אותי
)

להמון אנשים מי"א יוצא להיות בזה

אתה הרביעי שמספר לי [מבתי ספר שונים] אבל זה באמת צריך להיות מגניב! תהנה! [רק עכשיו שמעת על זה?]

כע. ../images/Emo9.gif^^

*מארגן דברים אחרונים* הטיול מתחיל ב-12 בלילה... אאאעאעע.

למעלה