שרשור חברתי

• פותח הנושא noosh
  • פורסם בתאריך

L i O r K u S h

New member
תודה על הרעיון../images/Emo189.gif../images/Emo34.gif

כבר מצאתי משהו-התאבדויות בקרב בני נוער... אני לא בטוחה שזה מעניין אבל שיהיה... הרעיון שלך היה יכול להיות טוב אבל אי אפשר להסביר על זה הרבה ואני לא יכולה לעשות רק משחק...תודה רבה בכל זאת

פלאפאל

New member
הסבירו לי על זה משהו כמו עשר שעות.

אפשר להסביר על זה הרבה מאוד

L i O r K u S h

New member
חח טוב כבר לא משנה...../images/Emo189.gif../images/Emo34.gif

הסתדרתי כבר... תנקס בכל מקרה

אני כבר מדמיינת את המדריך שלי מסביר

תפוזבל! *אני כבר מדמיינת את המדריך שלי מסביר לנו על זה* |אחרי מה שקרה לפני כמה ימים אני בספק אם כל העיניים לא יפנו אלי בהקשר הזה|

אם יסבירו לנו על זה

כתבתי את זה ככה, כי נראה לי שהמדריך שלי חושב שיש לי נטיות אובדניות.

פלאפאל

New member
תראו איזה סטייתית אני ../images/Emo6.gif

ודברים כאלה מצחיקים אותי
[לכל האנשים שבאים לצעוק עליי - אני לא מחפשת תמונות באינטרנט כדי לצחוק עליהן
זה כדי ללמוד וזה. אם אי פעם חס וחלילה טפו טפו טפו וכל השאר יקרה לכם משהו, תקוו שהצוות הכי סדיסטי שקיים יבוא לטפל בכם. הם הכי טובים שיש.] טריגר, לא לבעלי לב חלש, לא לפני האוכל, מכיל תמונת רנטגן מזעזעת, אל תכנסו אם אתם לא בטוחים שאתם רוצים לראות את זה וכו' וכו'. אם אתם נכנסים ולא אוהבים את זה תזכרו שאמרתי כמה זה לסדיסטיים בלבד והכל. http://www.101.org.il/data/37375.JPG האיש הזה חי, אל תדאגו לו >_<

רונישית

New member
אני מפחדת לפתוח את התמונה../images/Emo122.gif

אולי יש שם משהו מגעיל באמת ><

פלאפאל

New member
תמונת רנטגן.

ככה שאין שם דם ודברים, אם מזה את חוששת
זה רק כיסוי תחת למקרה שמישהו יחשוב שסכין במוח זה לא דבר כזה מלבב. לדעתי זה לא מגעיל בכלל. התמונות המגעילות באמת שיש לי [והאמינו לי שיש לי] לא יהיו כאן, אל תדאגי מזה. אותן יראו רק אנשים שיבינו מה זה אומר, וככה לא יגעלו

פלאפאל

New member
ופוחדת, אגב.

איך דבר כזה מפחדת. [ואוכיח זאת! בעבר נסתר - פחד. בניין קל. אם לוקחים את השורש לק"ח בבניין הזה, הווה מדברת, יוצא לוקחת. כאילו, פועלת. מה שאומר שזה פוחדת, ולא מפחדת
הצילו, הבגרות הזאת משתלטת לי על החיים {שיכול עיצורים בבניין התפעל}!]

רונישית

New member
הוו../images/Emo153.gif

אני שונאת לשון>< וחוצמזה.. יש לי עוד שנה לבגרות..
אבל התרשמתי מהידע!

דנקי

New member
יש שם... ../images/Emo140.gif

תמונת רנטגן של ראש עם סכין.. לא מפחיד..

אוי מאיי גאד../images/Emo70.gif ../images/Emo4.gif ../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif

כואב לי הראש עכשיו...
אין מצב שהוא יצא מזה בחיים

ToryMaster

New member
להתראות ותודה על הדגים

אני נוסעת לי ליום - יומיים [אולי שלושה] ללוויה ושבעה לסבתא רבא שלי. ליאת ונועה נשארות והן יהיו נהדרות כתמיד, למרות זאת, במידה ותזדקקו לי ספציפית ובאופן דחוף שאינו בר דיחוי, ליעל [יעלונט אהובתי נשמת חיי] יש את מספר הטלפון שלי והיא תסנן את העניינים החשובים באמת
. היו ילדים טובים ושרשרו כראוי, תודה רבה.

למעלה