שרשור חברתי

עוד 2 ימים (כ"ד ניסן בשבת) אני.....

בן 18!!!! וולאה!! אני יכול לקנות משקאות חריפים!!!! חחחח

yakovf2

New member
מזל טוב !../images/Emo212.gif

זה אומר שעוד יומיים אתה נהפך לבוגר לפי מניין המוגלגים.
איחוליי.

ToryMaster

New member
שרשור חברתי ../images/Emo28.gif

אנא, שרשרו לכאן את כל הודעות האוף-טופיק שלכם. הודעות שלא ישורשרו, ישורשרו או ימחקו ע"י המנהלות ובהתאם לשיקול דעתן. שימו לב - זהו שרשור אוף טופיק. שאלות קטנות על הארי פוטר יש לשרשר לשרשור נצל"שים. בבקשה, אל תנצל"שו את הודעות תפוז אנשים.

InBaR 85

New member
סיימתי את עבודת פסח במתמטיקה../images/Emo70.gif

סיימתי 100 תרגילים
ואני עוד שניה מתחרפנת

Evil T

New member
../images/Emo178.gifאני למזלי לא קיבלתי השנה עבוד

במתמטיקה. אבל בהיסטוריה, ביולוגיה, ספרות, אנגלית וצרפתית כן. אני באמת מעדיף לעשות 100 תרגילים במתמטיקה.
אוךךך, וזה עוד כלום יחסית למה שאני בטח יקבל בשנה הבאה!!!!! כי אז אני אתחיל ללמוד בלאו-בק, שזה התיכון שבו נותנים הכי הרבה שיעורים בחיפה!!!!!
עולם אכזר!!!!!!!! אבל היי, יש לי אול-סטארס חדשות

InBaR 85

New member
וואי איזה כיף לך אתה לומד

צרפתית
למרות שאני חושבת שלך זה לא כל מהנה

גמני לומדת צרפתית../images/Emo12.gif. ות'אמת..../images/Emo13.gif

זה לא כיף בכלל!
הייתי צריכה לעשות עבודה לחופש בצרפתית. היינו אמורים לקחת חומר מאתרים בצרפתית, והמורה אמרה לנו שיש מצב שלא נבין חצי.. ת'אמת..
אני לא מבינה כ ל ו ם
בעעעעעעעעע><

Evil T

New member
למה?! זה המקצוע האהוב עליי!

אוקיי, בעצם, הכי פחות שנוא... למען האמת אנחנו לא ממש לומדים כי יש לנו מורה שלא יודעת ללמד (אוהבים אותך, ג'יזל) אני חושב שאני הכי טוב בבית-ספר בצרפתית, ולכן אני אחד התלמידים האהובים על ג'יזל (אני כל הזמן מקבל 100!!! חוץ מפעם אחת שקיבלתי 95) וזאת אחת המורות היחידות שאוהבות אותי העבודה שלי הייתה לכתוב עוד מכתב בצרפתית לחבר דמיוני שגר בצרפת (התחלנו לעשות את זה בכיתה ז'). לחברה הדמיונית הנוכחית שלי קוראים סרפין, והיא השלישית (לקודם קראו בודה, ולקודם-קודם קראו מון אמי) היהיהיהיהיהיהיהיהיהיהיהיהיהיהיהיהיהי יש לי מלא עבודות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני מבזבז את זמני בלכתוב הודעות בפורום הזה!!!!!!! בושה וחרפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל היי, יש לי אול-סטארס חדשות

למעלה