שרשור חברתי

היה שליטעעעע ../images/Emo13.gif

אבל אני לא מצאתי אתכם בסוף, ולא התקשרת, אבי! גרר.
אבל לא חשוב. בכל מקרה הכיף האמיתי התחיל כשהאחדנו עם ישרא, וקפצתי על אנשים כדי לבקש מהם תמונה/מסן/אייסי/בלוג/צומי. בעיקר צומי. אוף יש מלא מה לספר, אבל אני עייפה נורא, אז מחר.
ושוב, היה כיף. יעל, יא קרה, אני אוהפתותך.
קייט.

אכן היה מגניבול ../images/Emo11.gif

רק חבל שיכולתי להיות ממש מעט - רק להפסקת הצהריים שלי <שקצת התאחרה אבל בקטנה> באסה שבאו מעט אנשים, אבל היה משעשע בכל זאת - קייט התחילה עם אנשים רנדומליים וזרים. ואני.. הייתי ייצוגית
יאללה, בתקווה שבמפגש הבא אני אהיה לקצת יותר זמן
אה אגב, חיפשתי אתכם בסביבות 4 אבל כבר התקפלתם

חחח היה...

ממש כייף!!!! שמחתי להכיר את כולם!!! אתם חמודייייייייים!!
מקווה שאני אראה אותכם שוב. :) יאללה המשך יום נעים...

חחח, ליגלללללל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo99.gif

חחח, תני לי לנחש עוד באיזה פורום אני יכול למצוא אותך...

איזה קטעים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif

אתמול עידו זיהה אותי לפי המדבקה של "אני ג'ק פוטר".
הוא בא אליי, "אתה אבי, לא"?
הנה, אני ועידו. יצא קצת בעע, אבל ניחא.
יצאתי בתמונה כאילו לקחתי וואחד שחטה מאיזה צמח מסומם. =\
כן, ויקי - יש לי את רשותו במסרים.
תודה, שאיה

אתה לא לומד מהטעויות שלך

תחפש הודעה שהכותרת שלה זה "אעאעאעאעאע!!!!" ותתייחס רק לחלק שמעל האמוטיקונים. ובאמת יש לך שם של אתיופי

ספירלי1

New member
ברוכים הבאים לכל החדשים!

ב"ה הצטרפו כ"כ הרבה, ואין לי זמן לכתוב ברוכים הבאים לכולם! אז הנה! ברוכים הבאין והתמכרות נעימה, יש?

InBaR 85

New member
חזרנו לפני שעה מעולמות../images/Emo70.gif

היה ממש מעניין וכיף בהרצאה של גילי בר הלל! והנה לכם רמז בקשר לרא"ב: רא"ב הוא או איש יחיד או אישה יחידה! לדעתנו (הייתי גם עם אלין Burning Witch) רא"ב צריכה להיות אישה כי אחרת גילי לא הייתה מזכירה את זה! והנה הלכה התאוריה שרא"ב הוא קבוצה של אנשים... סוריי... היה ממש מגניב ולאלה שלא יודעים משפחת בלק, כל השמות שלהם, באו מכוכבים אני ואלין בודקות במפת כוכבים את כל משפחת בלק, איזה כוכבים הם וכו'... אם אתם רוצים עוד פרטים בכיף
!

InBaR 85

New member
אלין רשמה את ההודעה הזאת

ואני לא חושבת שרא"ב זה אישה

mikokikyo

New member
תפרטי בבקשה^^

אני יודעת שסיריוס זה כוכב הכלב, זהו פרט נפוץ וידוע, ואנדרומדה זו הגלקסיה הכי קרובה לשלנו, לא?*סנילית* בלטריקס...לא מוכר לי^^" רגולוס...דמו רגולוס זה מתקשר לזאב, לא? זה מהמיתולוגיה הרומית, על רמוס ורגולוס שינקו מזאבה...נדמה לי^^" ואין לי כח להמשיך ולבדוק...דמו תפרטי בבקשה^^ ^^

Pr0NgS

New member
יש לי כמה משמעויות שם:

רגולוס - המלך הקטן, זה איזשהו כוכב ב-Leo, מערכת כוכבים כנראה. זה גם היה שם משפחה של מרקוס אטיליוס רגולוס, שהיה פטריוט/קדוש מעונה שעונה בייסורים למוות.

Burning Witch

New member
בבקשה../images/Emo9.gif

לא.. סיריוס הוא כוכב בפני עצמו, פשוט הוא נמצא במערכת כוכבים שקוראים לה כלב גדול. הכוכב בלטריקס נמצא באריה. רגולוס הוא גם כוכב באריה ורק רומוס זה מהמיתולוגיה הרומית שבאמת מתקשר למישהו שינק מזאבה. גילי סיפרה על מכתב שהיא שלחה לרולינג שבו היא שואלת אותה בקשר ל-4 דמויות מהספר שלה והן: הארי פוטר, האגריד, הרמיוני וג'יני. לגילי היה תאורייה בקשר להרמיוני ובקשר לג'יני. התאורייה שלה בקשר להרמיוני: היא אמרה שיש דמות מאחת המחזור של שייקספיר שבו יש את המלכה הרמיוני והיא באיזשהו שלב הופכת לאבן ואז חוזרת לחיים. ורולינג אמרה לגילי שהיא צודקת! ובקשר לג'יני שזה בא ממיתולוגיה רומית שיש איזשהי ילדה בשם ג'יני שהיו לה אחים תאומים והיו עושים לה את המוות, וזה הזכיר לה מאוד את פרד וג'ורג', אבל היא לא צדקה..
בקשר להארי הוא היה סתם ילד של שכן בילדותה. והאגריד זה סתם שם שהיא המציאה.. בסוף ההרצאה מישהו שאל שאלה כזאת: "מי זה רא"ב?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!? ואת לא יוצאת מפה עד שאת לא אומרת לנו!!!!!!!!!" היא מין הסתם אמרה שהיא לא יכולה לספר ואז התחילו לצעוק "תיסגרו את הדלתות!" בקיצור היה צחוקים... ואתם יודעים מה אני כמעט ב-100% בטוחה שרא"ב זאת אישה! ובקיצור: היה מדהים

mikokikyo

New member
אבל סיריוס הוא גם כוכב הכלב,

המצרים כיוונו אליו את הפירים האלו שבפרמידות כי הם חשבו שהנשמות הולכות לשם או משהו כזה...ונדמה לי שהיה איזה משהו על כך שהוא מדריך אותם... וכע, הוא חלק ממערכת הכוכבים של הכלב הגדול, אבל אני בטוחה שהוא גם כוכב הכלב...אמ...זה ייתכן?;; כע, התבלבלתי עם רומוס ורגולוס...נדמה לי, הספר שלי לא לידי^^" ולא ידעתי על בלטריקס, אבל נטשתי את האסטרונומיה כבר לפני שנה, והתעסקתי בזה ממש קצת...אבל אני יכולה לחפש את בלטריקס בתוכנה כזו של שמיים כמו שהם במציאות^^ תודה רבה, ואשמח לשמוע אפילו עוד פירוטים^^ ^^

למעלה