שרשור חברתי

noosh

New member
שרשור חברתי ../images/Emo28.gif

אנא, שרשרו לכאן את כל הודעות האוף-טופיק שלכם. הודעות שלא ישורשרו, ישורשרו או ימחקו ע"י המנהלות ובהתאם לשיקול דעתן. שימו לב - זהו שרשור אוף טופיק. שאלות קטנות על הארי פוטר יש לשרשר לשרשור נצל"שים. בבקשה, אל תנצל"שו את הודעות תפוז אנשים. ופסח שמח לכולם

PaDF00t

New member
נו כנסו!!! ../images/Emo10.gif ../images/Emo7.gif

אני ברוגז!! וואההה ווואהההה
_
אל תרחמו עם תגובות

קמתי ב-7 בבוקר בשביל כלום!

זה כזה מעצבן לפעמים
השיר "חמסינים משלט" מתנגן יל כרגע בראש, חה. כמה מתאים. "חמסינים במנחת, הזמן חולף לאט, כל יום כמו שעה נמתח..." כן.. כל המ שעשיתי מהבוקר היה להעמיס, לפרוק, לסדר שולחנות וזהו. אחרי זה קילפתי תפוחי אדמה. מגניב, לא? *צינית* אני עייפה.
תעודדו אותי.

yakovf2

New member
מצטער אין לי

ניחומים להציע לך.אני הלכתי לשחק כדורגל עם אחיניי.שלוש שנים כמעט לא שיחקתי.הגב שלי כואב,לא מרגיש את הרגליים,והבטן שלי מלאה בנוזלים מכול הסוגים.(ההייתי מזה צמא.
).אבל זה היה שווה.

YaEloNeT

New member
מכבי../images/Emo47.gif ../images/Emo204.gif../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif

ניצחנוווווווווווווווווווווווווווווו

*מתלהבת* מכבי ניצחוווווווו את היוונים ימח שמם!!! איזה משחק מרושעעע שופטים מכורים ובייבי טנק ועדיין ניצחנווווו להלה פרקר מושימושלם
(התקף פקציות מטורף) אבל עדיין ניצחנווו

קקטוסץ

New member
ובנימה פחות פקצית :)

היה משחק מותח למדי, אפילו שהשיפוט היה גרוע ומכבי סבלו מ"אפיסת מפסידנים" קשה עד קשה מאוד. סולמון רכז ברמה שלא מתאימה למכבי וחבל. גם פארקר מאוד התדרדר העונה. ככה נופלים גיבורים (שמים עליהם שני שומרים). נו, יאללה, העיקר שיש פיינל-פור.

חח אפיסת מפסידנים ../images/Emo6.gif

ובאמת המשחק היה יותר מידיי מותח.. עד כדי יאוש אפילו ומה נסגר עם אדי קארי ממה הוא כל כך עייף...

אדם חדש

New member
חומש זה נקבה???

עד כמה שאני זוכר זה חמישה חומשי תורה ארבע אמהות שלושה אבות שני ארצות הברית ואחד אלוהנו (שאיכשהו מצליח להפר את חוקי הפיזיקה ולהיות בשני מקומות בו זמנית או שהוא פשוט הראשון שהצליח לבנות טלפורטר- "שבשמיים ובארץ")

למעלה