שרשור חברתי

פורום 660 עדיף

כפי שנאמר בהודעה אחרת שקראתי לפני דקה, איפושהוא כאן. אבל לא בטוח שאם זה קשור לצריבה הם יוכלו לעזור

למנהלות

כתבתי הודעה למה הארי לא יכול להיות הורקרוקס בתקופת הסימון שנכנסה לטאגליינס. כתבת שם שכשתיגמר תקופת הסימון תשני את הכותרת וביקשת שנזכיר לך, אז אני מזכירה לך. זאת ההודעה מדוע 'הארי לא יכול [ספוילרים לשישי]'

העולמות הקסומים של הארי פוטר!

קניתי וקניתי! קווידיץ' בראי הדורות וחיות הפלא והיכן למצוא אותן- אזלו בכל הרשתות, אז התנחמתי בו, והוא פשוט מרתק. יאיי.

Evil T

New member
כן גם לי יש אותו

הוא באמת מרתק ויש שם קטע שאומר: דמבלדור יודע למה וולדמורט רצה להרוג את הארי והוא יספר לו בהמשך וזה באמת קרה!!!! וכן, זה ספר בהחלט מעניין, אהבתי גם את ההקבלה של הארי עם כל הגיבורים האוניברסלים האחרים ובכלל, רוב הדברים שם באמת מרתקים.

InBaR 85

New member
מה זה הספר הזה?../images/Emo2.gif

איך קוראים לו?מי כתב אותו?מאיפה קונים?כמה עולה?באנגלית או בעיברית? סילחה על כל השאלות פשוט אני שנים מחפשת ספר כזה!

../images/Emo187.gif גם לי יש את חיות הפלא והיכן

למצוא אותן.. את הקווידיץ' לא רציתי כי זה לא ממש מעניין אותי ורציתי את הספר הזה בעולמות הקסומים של הארי פוטרר אתם יכולים להגיד לי מאיפה וכמה זה עולה? כי אני הולכת בימים הקרובים לת"א בטח זה יהיה שםם ואני רוצה לקנות בהקדםםםם

../images/Emo187.gif זה בסגנון של חיות פלא?

כאילו שהארי ורון משרבטים בצדדים כאלה הערות מצחיקות וזה חח

Pr0NgS

New member
אה, יכול להיות, הסיכויים בערך 60%.

קל יותר להזמין אותם ב-ibooks.co.il או דומיו. עולה יותר זול. בקשר לק"ד - אין פה את השרבוטים של הארי ורון, אבל התוכן הוא ממש מצחיק ומעניין, והכל מפורט ומחושב, שזה כיף.

../images/Emo187.gif מצאתי!

בדיזינגוף סנטר בצומת ספרים יש שם.. אבל יש רק 1! אוף בטח תקנו.. טוב לא משנה אולי יש עוד ולא ראיתי.. אבל זה לא בסגנון של חיות פלא
אוף בחיות פלא זה היה מצחיק!

../images/Emo187.gif לא היה לי כל כך הרבה זמן

להסתכל על זה.. הארי גם שם רושם בצדדים? חח זה היה מצחיק.. כל ההערות האלה

black robe

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo63.gif

ספרים ממש טובים
גמרתי אותו בצ'יק צ'ק מרוב שזה היה מעניין, במיוחד את הקטע עם ביצת קווירדיץ'.

Evil T

New member
../images/Emo162.gifלכל מי ששאל../images/Emo162.gif

העולמות הקסומים של הארי פוטר זה מין ספר צדדי לסדרה שנכתב ע"י דיויד קולברט הספר הוא מעין אנליזה של הספרים. הוא מסביר על כל יצורי הפלא שכתובים (ג'קר לא המציאה את כולם!!!) למשל: פלאפי, הכלב התלת-ראשי של האגריד הוא גירסה מודרנית של שומר השאול במיתולוגיה היוונית , קרברוס. יש שם גם הסברים על גובלינים, ויליות, קנטאורים וכו' יש שם גם פירושים לשמות, והמשמעות שלהם, ומה הם אומרים על הדמות למשל: השם דראקו (נחש/דרקון) אומר משהו על הבנאדם ויש שם גם השוואות של הארי פוטר עם כל מיני גיבורים אחרים, בעזרת קריטריונים לגיבור האוניברסלי וגם שימושים של ג'קר בכל מיני אגדות וסיפורים על מכשפות וקוסמים למשל: רכיבה על מטאטאים, גילוי עתידות וכו' אין לי מושג כמה הוא עולה, כי קנו לי אותו כמתנה ליומולדת 12 שלי, אבל אני מעריך שהוא לא עולה יותר מ100 בכל-מקרה אהבתי את הספר ואני באמת ממליץ לכם לקרוא אותו

למעלה