תודה =)
י ילדונת טובה היחידה New member 5/4/06 #23 אני באמצע לנקות את המקלדת לפסח, בחיים לא ראיתי במקום אחד כזה הרבה טינופת/לכלוך/חמץ כמו שראיתי במקלדת שלנו
אני באמצע לנקות את המקלדת לפסח, בחיים לא ראיתי במקום אחד כזה הרבה טינופת/לכלוך/חמץ כמו שראיתי במקלדת שלנו
E Evil T New member 5/4/06 #24 יש לי טיפ בשבילך: תהפכי את המקלדת ותתני לה מכות. יש הרבה לכלוך בין המקשים. שיהיה לך בהצלחה
י ילדונת טובה היחידה New member 6/4/06 #68 עשיתי את זה.. זה לא עזר.. אז נאלצתי לפרק את כמעט כל המקלדת.. פשוט הוצאתי מקש מקש..
ד דניאל נשר New member 5/4/06 #27 ../images/Emo6.gif ניקוי חמץ זה דבר דבילי אצלנו בבית אף פעם לא מנקים חמץ מה לעשות? אנחנו לא בית מסורתי ממש >< נו, תרססי את המקלדת באיזה ספריי מיוחד או משהו.. זה מה שאני עושה כנתקע לי קורנפלקס בין המקשים ><
../images/Emo6.gif ניקוי חמץ זה דבר דבילי אצלנו בבית אף פעם לא מנקים חמץ מה לעשות? אנחנו לא בית מסורתי ממש >< נו, תרססי את המקלדת באיזה ספריי מיוחד או משהו.. זה מה שאני עושה כנתקע לי קורנפלקס בין המקשים ><
ל לולו המשוגע New member 6/4/06 #56 ../images/Emo6.gif../images/Emo60.gif האמת שמזל ששלי כהה, אחרת היה המ ממש לא נעים להביט בה. נראה לי, אני לא בטוחה, היא בכל זאת כהה.
../images/Emo6.gif../images/Emo60.gif האמת שמזל ששלי כהה, אחרת היה המ ממש לא נעים להביט בה. נראה לי, אני לא בטוחה, היא בכל זאת כהה.
L Looking4CoolName New member 6/4/06 #66 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גמשלי שחורה ולא רואים. ../images/Emo3.gif
A aviv e New member 5/4/06 #30 רולינג שונאת אותי.... רק עכשיו כאשר דיפדפתי לי בפורום ראיתי את כל הדברים שכתבתם על האתר של רולינג ועשיתי את זה (איזה מגניב) וכולם אמרו שיש להם 12 ולי יש 10.... לא ברור למה ועשיתי הכל. עכשיו רולינג לא רוצה להכניס אותי בדלת פשוט כל הזמן יש את הפתק... אוףףף זה מעצבן!
רולינג שונאת אותי.... רק עכשיו כאשר דיפדפתי לי בפורום ראיתי את כל הדברים שכתבתם על האתר של רולינג ועשיתי את זה (איזה מגניב) וכולם אמרו שיש להם 12 ולי יש 10.... לא ברור למה ועשיתי הכל. עכשיו רולינג לא רוצה להכניס אותי בדלת פשוט כל הזמן יש את הפתק... אוףףף זה מעצבן!
E Evil T New member 5/4/06 #35 גם לי ../images/Emo189.gif../images/Emo188.gif../images/Emo71.gif בואו נמציא משחק