שרשור חברתי

אוי לא!

אצלנו כל שנה יש תחפושת פרחות קבוצתית (שכולן מתחפשות לאותו דבר בלבוש מינימלי), אז אני מצטערת לאכזב אותך שהשנה זה היה קבואיות, ואת תיזכרי לנצח אצלי כפרחה

meital f

New member
כן ידעתי

פשוט קניתי את התחפושת ביום שבת וזה מה שמצאתי וגם בכל הצפר היה לפחות 100 קבואים

אין לנו מספיק פרחות שיהיו קבואיות

יש לנו כיתה לשיכבה בבצפר= 30 תלמידים בשיכבה. הבצפר א-ח. יש 4 פרחות בכל כיתה שיתחפשו לקבואיות+ 4 ילדים מא-ב. אז בסה"כ 36 קבואים. וזה עוד אם יש פרחות ב-א,ב,ג. יש לי בצפר קטן ומחורבן

כמו שכתבתי בעמוד הקודם...

אני וחברה שלי התחפשנו למעודדות של אדון האופל... היה כיף לונורמאלייי

IllUS CratioN

New member
אחרי הכישלון החרוץ ביותר

של 'ביסלי' שאני וחברה התחפשנו אליו בכיתה ו', החלטתי שיותר פורים לא שווה את המאמץ המיותר ומאז אני פשוט לא מתחפשת
. <אבל גם ככה פורים מעולם לא היווה בשבילי חוויה מסעירה במיוחד, כך שזה לא היה רק בגלל זה.> אבל אז הגיעה החטיבה, וכמובן, תחפושות כיתתיות, כמו תמיד בעולם בתי-הספר הדתיים...אז השנה זה מ' חמישית, ובפשטות יחסית <יחסית לעומת ללא להתחפש לדבר ולהישאר בבית
> עטתי מעלי מטפחת קלה ואמרתי שהתחפשתי לזה
. מקורי, לא, אבל ממילא לא רציתי לזכות בפרס התחפושת המוצלחת או משהו...

mikokikyo

New member
יוצאת לי הנשמה עד שאני מוצאת

תחפושת-_-" רק אתמול ברבע לשבע בערב התחלתי לחשוב על תחפושת, וסוף בסביבות תשע-עשר בלילה אני והורי היקרים סיימנו את תחפושת מלכת הקלפים שאחותי הציעה לי-_-"... ו...היה נחמד, אבל לא ממש כיף-_-" נו מילא, תמיד יש את שנה הבאה כדי לשבור את הראש^^

וברוח פורימית למדי, קבלו שיר חדש

מבית היוצר של פי"ס! (פוטר יא סקסי, דה.) שיר על האריפליצקי החתיך. שונאי הארי למיניהם מתבקשים להתרחק, או לפחות לא להגיב בצורות שיגרמו לי לרצות להרוג אותם בייסורים. הלבשתי את המילים על שיר הנושא של הפיג'מות (הסדרה הגאונית בערוץ הילדים, כן?) אבל לא על הפתיח, אלא על הגרסה המקורית של יוני בלוך, מי שמכיר מגניב לו. טוב, אני מזהירה: זה אידיוטי, ממש. החרוזים מאולצים ופתטים, אבל ניחא, תהנו: הוא סקסי בטרוף, אני יודעת ממושקף ומצולק, וזה מטריף לי את הדעת
אויב האופל האציל
את כולנו מוולדי יציל
הוא צנוע וביישן
וגם אמיץ לכל אוכלי המות הוא יוציא את המיץ (מייייץ)
פוטר חתיכת כוסון, בבקשה תעשה לי ילדון...
אז אם רע ואין כבר כוח
ונמאס לכם לברוח מוולדי הרשע, אז אסור לכם לשכוח שהישועה קרובה כי הארי בסביבה
ובינינו עוד תפרח האהבה...
אז, בוא לישראל! הו הארי הארי
רק תבוא לישראל, הוא הארי הארי
בו לישראל, הוא הארי הארי
רק תבוא לישראל, הוא הארי הארי...
הההההאאאאאאאררררריייי
ימים קשים עוברים על כוחותינו, כפי שבטח שמתם לב. נו מילא, חג שמח, בתקווה שהיצירה הבאה שלי תהיה טיפה יותר מוצלחת מהזבל האופייני הזה.

לחלוטין גאוני. ../images/Emo22.gif

אהבתי
*וואו, כמה זמן לא הייתי פה. אלוהים, אני חייבת להכנס לעניינים.

למעלה