שימו
M mjlk New member 19/2/06 #58 כעמיעמיע אני עשיתי את זה... אם עוד לא הבנתן.. אני ציירתי ועיבדתי בפוטושופע
S sky44 New member 19/2/06 #63 אהבתי יותר את הש/ל../images/Emo189.gif../images/Emo190.gif אבל גם זה יפה, והצביעה של העין ממש מדהימה
S sky44 New member 19/2/06 #62 זה ממש יפה../images/Emo70.gif ../images/Emo189.gif../images/Emo190.gif בכלל, כולם יפים!
א אדם חדש New member 19/2/06 #64 אני נוסע. למחנה אמנות יש לנו ממחר עד ליום חמישי בערב מחנה אמנות. 96 שעות בערך של אמנות נטו. רציתי להגיד שלום לכולם וזהו. אז "שלום לכולם וזהו". בייי
אני נוסע. למחנה אמנות יש לנו ממחר עד ליום חמישי בערב מחנה אמנות. 96 שעות בערך של אמנות נטו. רציתי להגיד שלום לכולם וזהו. אז "שלום לכולם וזהו". בייי
י ילדונת טובה היחידה New member 20/2/06 #79 מחקו את מה שהיה בחברתי או שאני פשוט לא ראה טוב ובגלל זה לא מצאתי את זה?
L Looking4CoolName New member 20/2/06 #82 ../images/Emo6.gif לא... כי מעולם לא היה שם, וכשהתלוננת פתחתי שרשור כזה בחברתי. יומנעים.
M Mr devious New member 19/2/06 #70 ../images/Emo209.gifעזרה בבקשה D= אפשר תמונה די ברורה של מדאם מודי? [הצרפתייה] אני מעוניין להתחפש אליה D=
../images/Emo209.gifעזרה בבקשה D= אפשר תמונה די ברורה של מדאם מודי? [הצרפתייה] אני מעוניין להתחפש אליה D=
ד דנקי New member 20/2/06 #75 סורי, הרגע חיפשתי במלא אתרי אינטרנט אבל לא מצאתי אף תמונה שלה... מוזר... אה! כי היא לא מופיעה בסרטים!! ולכן, תנסה להתחפש אליה רק לפי הפרטים שבספר!!
סורי, הרגע חיפשתי במלא אתרי אינטרנט אבל לא מצאתי אף תמונה שלה... מוזר... אה! כי היא לא מופיעה בסרטים!! ולכן, תנסה להתחפש אליה רק לפי הפרטים שבספר!!