I IllUS CratioN New member 8/2/06 #32 חחחחחחחחח גם לי לפעמים יש אסוציאציות כאלה... חוץ מזה שחברה שלי ואני תמיד מנסות להשוות בין הביצפר שלנו להוגוורטס, והחלטנו שכל הרעים <וולדמורט, סנייפ, מאלפוי> הם המנהלת...
חחחחחחחחח גם לי לפעמים יש אסוציאציות כאלה... חוץ מזה שחברה שלי ואני תמיד מנסות להשוות בין הביצפר שלנו להוגוורטס, והחלטנו שכל הרעים <וולדמורט, סנייפ, מאלפוי> הם המנהלת...
L Looking4CoolName New member 8/2/06 #14 דרושים שני חבר'ה... שני חבר'ה שנוסף אליי ואל יניב [PrONgS] למשהו נחמד בפורום... השניים הראשונים יכנסו ל... אין-לי-מושג-איך-קוראים-לזה... ויקי, זה לא פרוייקט, סתם משהו חמוד כזה... מחכה לשני התגובות הראשונות.. לא משנה אם זה בן או בת...
דרושים שני חבר'ה... שני חבר'ה שנוסף אליי ואל יניב [PrONgS] למשהו נחמד בפורום... השניים הראשונים יכנסו ל... אין-לי-מושג-איך-קוראים-לזה... ויקי, זה לא פרוייקט, סתם משהו חמוד כזה... מחכה לשני התגובות הראשונות.. לא משנה אם זה בן או בת...
L Looking4CoolName New member 8/2/06 #16 נשאר רק עוד מקום אחד..../images/Emo70.gif מהר, מי מצביע ששש, כל מי שבפנים עד עכשיו, לא לספר כלום... נעשה להם הפתעה...
נשאר רק עוד מקום אחד..../images/Emo70.gif מהר, מי מצביע ששש, כל מי שבפנים עד עכשיו, לא לספר כלום... נעשה להם הפתעה...
ד דן רדקליף New member 8/2/06 #18 אני יכול? כי אני כותב בפורום רק ממכשיר סלולארי. זה דבר שחייב מחשב בשבילו?
מ מגניפיסנט New member 8/2/06 #23 אני רוצה אני רוצה../images/Emo205.gif../images/Emo220.gif *מקפצת מעלה ומטה כמו החיקוי של הרמיוני *
S Shaby Sababy New member 8/2/06 #20 ../images/Emo10.gif אוףףף אני חולה עם 39 מעלות חום ומחר יש לי הקלטות ואני לא אשתתף!!! פאק הלך לי סולו T_T
../images/Emo10.gif אוףףף אני חולה עם 39 מעלות חום ומחר יש לי הקלטות ואני לא אשתתף!!! פאק הלך לי סולו T_T
Y YaEloNeT New member 8/2/06 #24 סיילים בחנויות ../images/Emo204.gif../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif פלצניות זה השטן
Y YaEloNeT New member 8/2/06 #30 אל תגידו שלא../images/Emo114.gif../images/Emo204.gif../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif אמרתי, ה שלי [אייקונים חדשים, ווהו.]
אל תגידו שלא../images/Emo114.gif../images/Emo204.gif../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif אמרתי, ה שלי [אייקונים חדשים, ווהו.]
Y your avi New member 9/2/06 #38 |כותרת| "I don't wanna dance... yeah!!! I just wanna get in your pants... yeah!!!" *לדמיין ברוק כבד וגיטרות ברקע* (מוזיקת רקע בשיעור אומנות)
|כותרת| "I don't wanna dance... yeah!!! I just wanna get in your pants... yeah!!!" *לדמיין ברוק כבד וגיטרות ברקע* (מוזיקת רקע בשיעור אומנות)