שרשור חברתי

ToryMaster

New member
שרשור חברתי ../images/Emo28.gif

אם אין, תבקשו שנפתח והמתינו בסבלנות, אני מתחננת.

ToryMaster

New member
שירד ממש בקרוב ../images/Emo3.gif

העדפתי לפתוח עכשיו כשאני זוכרת מאשר להיתקע בלי

your avi

New member
../images/Emo192.gif

נגמר השבוע! נגמר השבוע! נגמר השבוע! יאיייי! היה לנו היום rally בבית הספר, והשנה שלנו נצחה. go 08!!!!
(הסבר קצר: בבתי הספר פה אין כיתות, אלא רק "שנים", כאילו שכבות. השכבה שלי זו שנת 2008 כי אנחנו מסיימים תיכון בשנת 2008. בעצם כאילו "מחזור 08". rally זה אסיפה שיש כל חודשיים של כל בית הספר, ובעצם צועקים הרבה הרבה ועושים מן תחרויות, ויש הצגות, ובעם סתם מתלהבים מבית הספר. school spirit! כעקרון זה פשוט הרבה מעודדות שעפות לאוויר וכל מיני שטויות. בד"כ אני מבריזה מזה יחד עם כל האוטסיידרים המאגניבים, אבל הפעם ה"נושא" של האסיפה היה לילה, וכאילו מסיבת פיג'מות, והיה אור אולטרה סגול, אז הלכתי לבדוק מה זה, כי זה נשמע מגניב. בכל מקרה, צעקתי הרבה.) נכון שזה לא מעניין אף אחד? נכון? נכון? GO TEAM!
אני ואבי מתחתנים ביום ראשון בערב בשעה שמונה! תבואו!!!

Ms Joness

New member
נשמעת כמו דרך נחמדה לתרפיה בצעקות

:p מלבד המעודדות. מסיבת פיג'מות ענקית- וודסטוק מישהו? :)

G e o r g i a

New member
הייתי אתמול בסרט "מינכן"../images/Emo202.gif

ואני אומרת לכם.... זה היה ארוך!!! איזה 160 דקות! סרט מעניין (בדר"כ), אבל......לא יודעת. אני די חלוקה בדעתי לגביו. הוא מוזר... אבל היה שווה בגלל השחקן הראשי, אריק באנה!

G e o r g i a

New member
אממממ.....תשובה לא חד משמעית.

אני חושבת שלא תצטער אם תלך, אבל הוא לא בין הסרטים הטובים שראיתי. הוא מעניין ומיוחד... קצת מוזר.

YaEloNeT

New member
זה התחרבש לגמרי../images/Emo12.gif../images/Emo204.gif../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif

תפוזונע ~_~

ToryMaster

New member
אני!

הולכת ל"דברי ימי נרניה: האריה המכשפה וארון הבגדים" היום, הא עליכום.

G e o r g i a

New member
אני גם רוצה לראות, אבל...

קודם לקרוא את הספר. אחרת אני לא אקרא אותו. תהני =]

למעלה