שרשור חברתי

מה יא

New member
גמאני סוגדת לו../images/Emo3.gif../images/Emo153.gif../images/Emo95.gif

בא לי, אז מה אם אני לא קשורה.

שעת-סיפור... ../images/Emo63.gif

סיפור על 4 אנשים ועבודה שהייתה צריכה להיעשות: זהו סיפור על ארבעה אנשים: "כולם" "אף אחד" "כל אחד" ו"מישהו". היתה עבודה חשובה שצריכה היתה להעשות, אבל "אף אחד" לא עשה אותה. "מישהו" כעס על כך, מפני ש"כל אחד" יכול היה לעשות את זה, אבל "אף אחד" לא עשה אותה. אז... "כולם" האשים את "מישהו" בגלל ש"אף אחד" לא עשה את מה ש"כל אחד" יכל לעשות...
גדול...

../images/Emo26.gif../images/Emo68.gif../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif../images/Emo36.gif

כבר 3 ימים שאני אמא לתינוקת מקסימה ויפיפייה (ואני אובייקטיבית, כן?) שעונה לשם אוריה. אני כותבת ביד אחת כי ביד השניה, אני מחזיקה את הנסיכה (אז לכתוב כאן יקח שעה). ראיתי את השירשור שננעץ תודה רבה על הברכות וההצלחות, ממש מחמם את הלב לראות. הלידה היתה בסדר, (תודה על הטיפ, אבי, אבל לא ביקשתי אפידורל) בכל זאת לקח לי זמן להתאושש ממנה, בגלל סיבוך שקרה אח"כ (אוריה בסדר גמור) אני קצת חלשה, אבל מתאוששת. מודה לכם שעזרתם לי להעביר את הזמן עד שאוריה נולדה, בזמן ששמרתי אותה בפנים כמה שיותר (לחסוך לה חווית פגיה מפוקפקת). איזה כיף כבר לא לתפקד על תקן של אינקובטור. הנסיכה נולדה בדיוק 3 שבועות לפני התאריך המיועד ,ו - 13 שבועות אחרי שהתחילו צירים, (שזה הישג בעיניי). היא קטנטונת, אבל לא משהו חריג. בלילות כשהיא תתעורר, אנסה לשעמם אותה בספרי הארי פוטר, זה לא חשוב שזה לא לפי הסדר, נכון? בקרוב היא תצטרף לדיונים כאן, בתור המשתתפת הצעירה ביותר. הרי היא מכירה את הפורום עוד מהבטן. לדעתי יש לה הרבה דברים מעניינים להגיד. עכשיו הולכים לישון (או שמא מנסים, זה לא שהיא בוכה - היא מצייצת מידי פעם)

אוי, ה' ישמור... ../images/Emo12.gif

איסה חמודהההההה
אוך, אפשר להעלות תמונה שלה לפורום
היא באה למפגש
מה התאריך יומולדת שלה
אימאל'ה, יש לי דמעות... חולה על תיקונות, במיוחד שיש עליהם רוטב אלף-האיים..
או בעצם תינוק בדבש הכי טעים... |יאמי|
חברת-הפורום הכי צעירה שלנו..
אנחנו דודים

~עוד כמה מחשבות~../images/Emo95.gif

ולבקשת אבי, כמה פרטים: תאריך הלידה שלה הוא כ' טבת 20/01 היא נולדה בשעה 00:30 לפנות בוקר בין יום חמישי ליום ששי. מאוד רוצה לשים תמונה, אבל אין לי כאן סורק, או שבעלי ישים מהעבודה, או שאני אבקש מאחותי להעביר דרך המחשב שלה ועכשיו לקטע המחשבתי
(קיטשי אבל בכל זאת) מה לקחתי מהארי פוטר לחדר לידה
כבר המון זמן אני יודעת שאם יקרה משהו, כל דבר, אין לי בכלל ספק, שאוותר על חיי בשבילה. ידעתי את זה קצת אחרי שהיא נוצרה. ידעתי את זה בשבועות הארוכים של הצירים או כשהיה אסור לי לאכול מתוק כל ההריון, או להסתובב, או בכלל. אחרי הלידה, כשהיה לי סיבןך והלחץ דם שלי ירד וירד וירד והייתי כבר מעולפת עד שייצבו אותי
, קיבלתי החלטה חדשה אחרת. החלטה לא רק להיות מוכנה למות בשבילה, אלא לאסוף כוחות ולחיות בשבילה (לא הייתי בסכנת חיים מוחשית, אבל הייתי מעולפת ורק בשבת אחה"צ סוף סוף יכולתי להחזיק אותה בידיים). חשבתי על 2 נשים (דמיוניות אולי) לילי פוטר ואמא של זה שאין לומר את שמו, וחשבתי על מה שלמדתי מכל אחת מהן לגבי אימהות.

למעלה