../images/Emo26.gif../images/Emo68.gif../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif../images/Emo36.gif
כבר 3 ימים שאני אמא לתינוקת מקסימה ויפיפייה (ואני אובייקטיבית, כן?) שעונה לשם אוריה. אני כותבת ביד אחת כי ביד השניה, אני מחזיקה את הנסיכה (אז לכתוב כאן יקח שעה). ראיתי את השירשור שננעץ תודה רבה על הברכות וההצלחות, ממש מחמם את הלב לראות. הלידה היתה בסדר, (תודה על הטיפ, אבי, אבל לא ביקשתי אפידורל) בכל זאת לקח לי זמן להתאושש ממנה, בגלל סיבוך שקרה אח"כ (אוריה בסדר גמור) אני קצת חלשה, אבל מתאוששת. מודה לכם שעזרתם לי להעביר את הזמן עד שאוריה נולדה, בזמן ששמרתי אותה בפנים כמה שיותר (לחסוך לה חווית פגיה מפוקפקת). איזה כיף כבר לא לתפקד על תקן של אינקובטור. הנסיכה נולדה בדיוק 3 שבועות לפני התאריך המיועד ,ו - 13 שבועות אחרי שהתחילו צירים, (שזה הישג בעיניי). היא קטנטונת, אבל לא משהו חריג. בלילות כשהיא תתעורר, אנסה לשעמם אותה בספרי הארי פוטר, זה לא חשוב שזה לא לפי הסדר, נכון? בקרוב היא תצטרף לדיונים כאן, בתור המשתתפת הצעירה ביותר. הרי היא מכירה את הפורום עוד מהבטן. לדעתי יש לה הרבה דברים מעניינים להגיד. עכשיו הולכים לישון (או שמא מנסים, זה לא שהיא בוכה - היא מצייצת מידי פעם)