שרשור חברתי

your avi

New member
אוקיי, אני מתנזרת מהפורום הזה.

אני לא יכולה כבר לקרוא את ההודעות שהארי הוא הורקרוקס וכל מיני כאלו. בכל מקרה, אני אמשיך לקרוא, אבל אני לא אגיב. בינתיים, זה מה שיש לי להגיד- אני רוצה סיגרייה!

פלאפאל

New member
../images/Emo69.gifעישון מזיק לבריאות ../images/Emo11.gif

אבל זה מגניב לגמרי. מי שמעשן הרבה בסוף יוצא שמן וכחול או רזה וורוד. קדימה פקאצות - לעשן!

Vanderulu

New member
אנשים יש לי רעיון כנסו...!

אוקיי אז ככה אני מקווה שלא תחשבו שזה פרסום או משהו זה משהו שסתם עשיתי בשביל הכיף.. אז ככה... חשבתי שיכול להיות ממש נחמד כזה אם יהיה צ'אט ששייך לפורום הזה וכולם יוכלו לצ'וטט בו ואני גם עובד על טריויה זה יכול להיות ממש נחמד... אני צריך כמה אנשים שמבינים במירק שיעזרו לי לנהל את החדר ולתפעל את הטריויה וכל בנאדם שירצה לתרום אני אשמח...! צריך עוד קצת עבודה לפני שנוכל לפתוח אותו שיהיה פעיל בצורה מושלמת אבל כעקרון זה חדר במירק למי שלא מכיר אפשר להוריד כאן http://mulezscript.xtream.co.il/mule601.exe וזה בשרת irc.co.il מי שלא מבין ורוצה את עזרתי אני אשמח לעזור לו אני באייסיקיו 162812190 וגם פה (-: החדר נקרא הארי-פוטר ונכנסים אליו ככה /join #הארי-פוטר זהו...! מה דעתכם?!?!?!?!?

Vanderulu

New member
Please REspone

סתם אני לא רוצה להציק אבל תגידו אם שווה בכלל להמשיך אם זה...
לדעתי זה יהיה מטורף אם יהיה לנו צ'אט של הפורום..!

בבא1

New member
יש צ'אט לפרום

למעלה בשורה הכחולה כתוב:chatTV אבל לא חייב שיהיה TV כמובן... מצטער לאכזב אותך...

למעלה