לדעתי לא אפשר לחשוב שהארי יהיה הומו עם הורוד הבוהק הזה
A amitush26 New member 8/12/05 #21 ../images/Emo187.gifלדעתי לא../images/Emo6.gif אפשר לחשוב שהארי יהיה הומו עם הורוד הבוהק הזה
R rds15 New member 8/12/05 #25 כי כאן זה פורום הספר? סעמק, אם אנשים פה היו מתעניינים בסרטים, הם היו הולכים לפורום הסרט.
T the ror New member 8/12/05 #26 שאלה טובה בזמנה... (ברור לי שזה לא המקום לדיונים על הסרט אבל לפחות להזכיר...)
T ToryMaster New member 8/12/05 #27 Tז למה לא לשרשר או לנצל"ש? תקשיבו, אני רוצה להיות סבלנית, אבל כשאתם יודעים שהייתם אמורים לשרשר את זה, למה סתם לגרום לי ולליאת עבודה מיותרת?
Tז למה לא לשרשר או לנצל"ש? תקשיבו, אני רוצה להיות סבלנית, אבל כשאתם יודעים שהייתם אמורים לשרשר את זה, למה סתם לגרום לי ולליאת עבודה מיותרת?
מ מתושלח השבלול New member 8/12/05 #29 תהיו חמודים ותיכנסו לבלוג שכוח האל שלי http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?blogId=53444
L Looking4CoolName New member 8/12/05 #30 העטיפה הרשמיתתת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo58.gif זאת העטיפה הרשמית... למה ורוד אבל..? ראיתם את השורה ההיא [ה=מ=ד=ה=י=מ=ה ] בראש הפורום איזה גדול זה..! עוד 14 יום.
העטיפה הרשמיתתת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo58.gif זאת העטיפה הרשמית... למה ורוד אבל..? ראיתם את השורה ההיא [ה=מ=ד=ה=י=מ=ה ] בראש הפורום איזה גדול זה..! עוד 14 יום.
S sting is the king New member 8/12/05 #34 באמת למה ורוד?...../images/Emo4.gif והעטיפות נהיות גרועות מספר לספר! רק העטיפה של הספר הרביעי יפה ..
V Volldemort New member 8/12/05 #37 או שזה ממש מכוער או שקרה משהו למעצבים מה ורוד מה לא נראה לי שינו את זה. אולי זה יישאר סגול.
B black robe New member 8/12/05 #42 כן.... ראינו../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo63.gif
T The £unky §tar New member 8/12/05 #46 ../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifלא נראה לי שזה יהיה ורוד, היום הלכתי לסטימצקי והיה שם פוסטר כזה גדול מקרטון של הספר וזה היה בסגול... [פוסטר כזה שעומד לא שתולים על הקיר, נו ]
../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifלא נראה לי שזה יהיה ורוד, היום הלכתי לסטימצקי והיה שם פוסטר כזה גדול מקרטון של הספר וזה היה בסגול... [פוסטר כזה שעומד לא שתולים על הקיר, נו ]
B black robe New member 8/12/05 #47 ../images/Emo45.gif נכון, גמאני הייתי היום../images/Emo63.gif וראיתי את זה... והיה כזה שלט תלוי מהתקרה שכתוב עליו : "מיהו הנסיך חצוי הדם?" בכתב הארי פוטרי מדהים למדי אהההה.... עוד 14 יום!!!!
../images/Emo45.gif נכון, גמאני הייתי היום../images/Emo63.gif וראיתי את זה... והיה כזה שלט תלוי מהתקרה שכתוב עליו : "מיהו הנסיך חצוי הדם?" בכתב הארי פוטרי מדהים למדי אהההה.... עוד 14 יום!!!!