ברור
G G e o r g i a New member 6/12/05 #41 שימכור אותו... זה יהיה במצב חדש לגמרי. שימכור למישהו שמתכוון לקנות (זה יהיה כאילו יד ראשונה, ואם לא - שיוריד איזה 20 ש"ח).
שימכור אותו... זה יהיה במצב חדש לגמרי. שימכור למישהו שמתכוון לקנות (זה יהיה כאילו יד ראשונה, ואם לא - שיוריד איזה 20 ש"ח).
L Looking4CoolName New member 7/12/05 #45 מה?! |מפהק| בכל מקרה הוא מתכוון להביא לי אותו, הוא לא רוצה למכור אותו...! אז אני אוכל למכור אותו, מואהאהאה...! לא, סתם... אבל נראה לי שאני אשאיר את הספר ההוא למירקור וכל מיני קישקושים על הספר..! בכל מקרה הוא לא רוצה את זה..!
מה?! |מפהק| בכל מקרה הוא מתכוון להביא לי אותו, הוא לא רוצה למכור אותו...! אז אני אוכל למכור אותו, מואהאהאה...! לא, סתם... אבל נראה לי שאני אשאיר את הספר ההוא למירקור וכל מיני קישקושים על הספר..! בכל מקרה הוא לא רוצה את זה..!
י ילדה ממוחזרת New member 7/12/05 #49 מה?!?! זה, זה, זה הרבה כסף מבוזבז! עדיף כבר לתרום או משהו, לא? (סלח לי על הודעתי הסוערת בחור חביב)
G G e o r g i a New member 6/12/05 #36 רק רציתי להגיד ש...../images/Emo18.gif../images/Emo131.gif עברתי תיאוריה!!! איזו הקלה!
T ToryMaster New member 7/12/05 #50 ובכן! אני אוהבת שאלונים, אי לכך: מה דעתכם על פינת שאלונים שבועית, שתיפתח ביום קבוע ע"י אחת המנהלות?