שרשור חברתי

2 Mיכל

New member
*הולכת להקיא*../images/Emo5.gif../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

ממש לא דמיינתי אותו ככה, אבל הכי עיצבנו אותי עם העין של מודי. לא יכלו לתת לו רצועה יותר בולטת?!

STA1

New member
איכס..הוא נראה ממש מכוער..מה זה

האף הזה..וזה אשכרה מזכיר את מלחמת הכוכבים..עם כל המפלצות המוזרות שיש שם..הוא לא דומה לנחש..ואם כבר הסרט..אז סיימתי היום את הספר הרביעי בפעם ה5 נראה לי..וזאת הפעם שהכי נהנית כי השישי ממש קשור אליו והוא קשור לשישי כך שהיה נחמד לדעת עוד ולקרוא את זה..ומלא דברים שדיברו עליהם ברביעי ובשישי מגלים..ובכלל ממש נהניתי מכל העניין..הספר התחבב עליי..פעם הכי פחות אהבתי אותו!!לא יודע למה..אבל עכשיו אני מחבב אותו+

Roonil Wazlib

New member
צודקת!

בשניהם. מודי נורא! הוא גם לא בלונגיני! וולדי?! הם הפכו אותו לבבון!

../images/Emo12.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo122.gif

קודם כל- מה זה האף הזה? כן, הוא אמור להיראות כמו חריצים של נחש, בסדר. אבל למה עשו אותם כ"כ כלפי מעלה? והפנים שלו שמנמנות [במיוחד מסביב לפה], אני דמיינתי את העור שלו הרבה יותר מתוח. שיהיה, ידוע כבר שהסרטים לא מצטיינים בלהיות דומים

קידבו

New member
שכחתם שהוא בדיוק חזר מחצי-מוות

הוא בקושי היה חי! מה רציתם? שהוא יחזור לחיים עם שיער בלונדיני בריא גמיש ומלא ברק?! הבנאדם (טוב, טכנית הוא מפלצת אבל נגיד) בדיוק חזר מיקום אומלל של חצי חיים כשבין היתר הוא נאלץ לחיות בתוך בעלי חיים או אנשים אחרים בעודו ניזון מדם של חדי קרן וארס של נחשים. אני דווקא חושב שהוא נראה לא רע למצב שלו. אם ישאירו אותו ככה גם בסרטים הבאים זה יהיה דיי מטומטם ואז באמת מגעיל. כאילו, הבנאדם הצליח לרמות את המוות, הוא לא יכול לסדר לעצמו את הפנים קצת כשיש לו זמן? מה זה קסם פלסטי קטן בפנים לעומת יצירת הורקרקסים?

Scarlet Witch13

New member
אמממ... אבל למה לעזאזל הוא נראה

כמו בבון חיוור?
ברצינות, לא ככה דמיינתי אותו. איפהה עיניים האדומות הבוערות? הפנים הנחשיים? חחח אין כמו הדימיון, אני מניחה. \:

Fairywitch

New member
זהו,שהוא אמור להיות הרבה יותר מפחיד

זוכרים שיצא פעם פאנארט? הוא היה הרבה יותר מוצלח!

2B ME

New member
זה אמור להיות וולדמורט?

חשבתי שהפנים שלו יהיו יותר נחשיים...

oOBAGIRAOo

New member
עוד סיבה למה לא לראות את הסרטים../images/Emo11.gif

כאילו, ראיתם את השחקן של מודי?

G e o r g i a

New member
אני אפילו לא מתכוונת להסתכל!

אני לא רוצה שיהיה לי איזשהו וולדמורט (הבנתי שהתמונה היא שלו) בראש. זה יהרוס לי בטוח.

למעלה