נו, יום כיפור אתם יודעים קצת כבוד. בכל זאת הייתה מלחמה ביום הזה.
A Aragollum New member 13/10/05 #26 איזה טעם יש לעוגה הזאת../images/Emo7.gif כל כיפור היה שווה את זה בשביל הטעם הזה...
O OrlOsh New member 13/10/05 #29 הוי! העוגות! מזל שיש את יום כיפור. אחרת איך הייתי מסיימתי את "מקבת" של שייקספיר, ולומדת להעריך את טעם העוגות המדהימות של אמא? שנה טובה, וגמר חתימה טובה לכולם!
הוי! העוגות! מזל שיש את יום כיפור. אחרת איך הייתי מסיימתי את "מקבת" של שייקספיר, ולומדת להעריך את טעם העוגות המדהימות של אמא? שנה טובה, וגמר חתימה טובה לכולם!
A amitush26 New member 13/10/05 #30 ../images/Emo15.gifמזל שיש יום כיפור. אחרת איך הייתי מסיימת את הספר השישי?
H Harry the Bloody New member 13/10/05 #35 חח מאגניב לך.. אני רציתי לסיים לקרוא את הספר השני (שוב) אבל לא היה לי כוח
ה הדאפי New member 14/10/05 #49 נראה שעד שייצא השישי בעברית אני אמות מקנאה!!! אולי... אולי אקנה באנגלית בכל זאת ואלחם בכל כוחי כדי לקרוא אותו? ...אבל עד שאסיים את הפרק הראשון (או השני) כבר ייצא בעברית. שווה או לא שווה?
נראה שעד שייצא השישי בעברית אני אמות מקנאה!!! אולי... אולי אקנה באנגלית בכל זאת ואלחם בכל כוחי כדי לקרוא אותו? ...אבל עד שאסיים את הפרק הראשון (או השני) כבר ייצא בעברית. שווה או לא שווה?
L lgmtk New member 14/10/05 #44 מזל שיש יום כיפור, אחרת איך הייתי.. אה...WELL...שומדבר מיוחד :\ עשיתי הכל כרגיל -_-;
ר רולדההה New member 12/10/05 #6 נצל"ש. רמוסיריוס זה קאנון. ../images/Emo98.gif אמרתי את דברי. צום קל, בננות. או צום יעיל, למחמירים המזוכיסטים. אהוי! לי יש בראד פיט בחצאית!
נצל"ש. רמוסיריוס זה קאנון. ../images/Emo98.gif אמרתי את דברי. צום קל, בננות. או צום יעיל, למחמירים המזוכיסטים. אהוי! לי יש בראד פיט בחצאית!