שרשור זוגות

star_female

New member
כולם?

אפילו קוג'י? ;; דוקא כשראיתי שג'ונפיי רוצה אותה ושיש לה פוטנציאל עם טאקוייה חשבתי שהם לא יעשו ש*כולם* ירצו אותה, ואז קוג'י ישאר לנפשו.. או לקואיצ'י.. -.-; [התמונה של קוג'י וטאקוייה כדי שאני ארגיש יותר טוב עם זה]

אלונה X

New member
אוליי ספויילר

הוא היה דיי מיתבודד בהתחלה וזה וכשהם - טאקיווה איזומי טומוקי וג'אנפאי הלכו בכיוון 1 קוג'י הלך בכיוון אחר... כמובן שכולם קצת רדפו אחרייה... טאקיווה, ג'אנפאי ופעם 1-3 קוג'י... רק טומוקי לא מבין כלום מהחיים....... וגם אם קוג'י לא ממש הראה רגשות ברוב העונה ליקאת הסוף הוא הרשה לעצמו מידיי פעם... בואי נגיד שקוג'י נישאר רוב הזמן בצד ולא הפריע לשניי אלו לחזר אחרייה במרץ... קואיצי כבר היה בין ההכי פחות נידחפים.... (ראיתי את כל העונה דיי מיזמן אז אני לא ממש זוכרת מה הלך שם כבר)

אלונה X

New member
אבל...

עוד קצת ספויילר... ממשאני זוכרת ממש בסוף הם הישתלבו ל1- קוג'י וטאקיווה (רק חבל שהמחשב של עבר קראש של וירוסים וכימעט הכל נעלם) *ג'אנפאי ואיזומי------->

אלונה X

New member
היא ממש לא רוצה אותו...

וזה מהחלום/הזיה של טאקוויה ובה הוא שוכב על ברכיה של איזומי... (אני דיי מגזימה היום) א. אני מקווה שלא יצנזרו חלקים ופרקים בישראל ב. את קוג'י וטאיווה אפשר ליראות בהמון פוזות/סצינות ביחד אז אני לא ממש מחשיבה את זה....

אלונה X

New member
נאם נאם נאם...

זה לא ניראה לי מי יודע מה רמז... אבל תחשבו לבד... (זהו- מרביצה לעצמה- דיי לספיילר- דיי לשים תמונות- דיי לחפש סקרין שוטס בכל המחשב- די די די)

אלונה X

New member
קוג'י וקואיצי לא הולך ביחד...

הייתה לי תמונה מעניינת להוכחה.... דאמט היא ממש נעלמה לי...

star_female

New member
ראיתי את הפרק הזה עם החלום!

וגם קראתי על זה שהם משתלבים לאחד... וראיתי את ההתחלה אז אני יודעת שקוג'י מתבודד.. בקיצור, לא ממש ספיילרת לי. ^^ אני מניחה שאני אראה כבר מה קורה עם הזוגות כשאני אראה את העונה.. ובקשר לצינזורים, אני חושבת שישאירו את זה כמו שזה היה באמריקה... חלק צינזרו, חלק לא.. נראה כבר.

אלונה X

New member
אוליי לך לא...

אבל למישהו אחר אוליי כן? אני מקווה שזה ישאר כמו נגירסא היפנית- ללא צינזור ביכלל...

star_female

New member
אני לא חושבת שזה אפשרי

כי הדיבוב העברי הוא מהגרסה האמריקאית ולא מהיפנית. --;

למעלה