שרשור זוגות

שרשור זוגות

אני חושב שהיה כאן פעם דבר כזה, לא? בכל אופן, כאן אתם מוזמנים להמציא זוגות, לנתח זוגות קיימים, לכתוב מי הזוג הכי לא מתאים לדעתכם, מי הכי מתאים לדעתכם, בקיצור-תשתגעו!

star_female

New member
1- אין זוגות קיימים

טוב, אולי חוץ ממאט וסורה. עכשיו, הזוג הכי לא מתאים (איך לא) קן ויולי. אני יכולה לתת הרבה סיבות אבל אין לי כוח לחשוב עכשיו. הזוג הכי כן מתאים - דיוויס וקן (זה לא היה צפוי..). וגם להם אני יכולה לתת הרבה סיבות.. אבל אין לי כוח לחשוב אז אני אתן רק כמה. ^^; הם כבר חברים קרובים - ז"א שיש בסיס טוב. יש המון רמזים בסדרה שמראים על משהו יותר מחברות (מי רץ ברגל אחרי משאית כדי להגיע לחבר שלו? ומה השם הראשון שקן אמר לפני שהוא התעלף?). והם *חמודים* ביחד. מאוד. הם משלימים אחד את השני - דיוויס גורם לקן להיות יותר פתוח, וקן גרם לדיוויס להתבגר. והוא מעודד אותו (הוא אף פעם לא צחק עליו.. גם כשאחרים כן). הפעם הראשונה שקן חייך מבנאדם היתה מדיוויס (כשהוא ישן אצלו).. ובפעם ההיא בחג המולד כשהוא צחק אח"כ הוא הסמיק כשדיוויס הסתכל עליו. *-* כשדיימון הופיע דיוויס הגן על קן אפילו שקן לא זז ("מה אתה רוצה מקן!"). בפרק 48 קן היה היחיד שרצה לעזור לדיוויס להילחם. בסרט הרביעי.. טוב, אני לא אתחיל לדבר על הסרט הרביעי (כולם כל כך מחולקים שם לזוגות.. אהם). ויש עוד הרבה. ^^;

Digi Lista

New member
...

איזה יופי גם שרשור זוגות ואני גם סנילית ככה שאני לא זוכרת מה כתבתי בפעמים האחרות,מה איכפת לי?ככה יהיו יותר שטויות
נתחיל מזה שהזוגות בסיום העונה השנייה ממש לא מצאו חן בעיניי(מישהו ספר כמה פעמים כתבתי את זה???)איכס יולי וקן,למה מגיע לקן עונש כזה?(מצטערת מעריצי יולי...אתם כבר מכירים אותי אני די מתעבת אותה אבל אני מכבדת את מי שאוהב אותה ואם תגידו שמפריעות לכם ירידות כאלה אני אשתדל לעדן את עצמי...). בכלל יש המון זוגות שאני לא אוהבת,אבל מה שאני הכי אוהבת הוא לשדך בעצמי זוגות,ומכיוון שכאמור אני ממש סנילית ולא זוכרת את מי שידכתי בפעם שעברה אני אנסה שוב,אם יצא דומה תיזכרו שאני באמת סופר סנילית
מה דעתכם על ריקה וטאי?או ריקה ודיוויס?בכלל ריקה ונער משקפת קלאסי(לא טקאטו הכוונה...)יוכלו להיות שילוב מעולה,אומנם ריקה קשוחה(בתחילת העונה השלישית בעיקר)ונערי המשקפת פשוט יכולים לגרום לה להשתחרר קצת בקלילות שלהם,בקבלה...אומנם עלולים להיווצר ויכוחים קלים אבל תדמיינו רגע את ריקה עם דיוויס למשל- הבנאדם רוצה חברים והיא מצידה מחפשת גם כאלה,אם הם יתאחדו מפחיד לחשוב מה יקרה(
)... עוד זוג שהייתי משדכת הוא הוא אימפמון וגאטומון!כן,אימפמון הקשוח(לפחות זה מה שהוא רוצה שנחשוב...)וגאטומון שכבר הוכיחה סיבולת ענקית ויכולת קשיחות והישרדות מרשימה במיוחד...כמובן שהזוג הזה הוא בערבון מוגבל כי בראש ובראשונה אימפמון ואני זוג(נו מה?יש לנו אפילו התמזגות דיגיטלית לאימפסטטנמון!)
ג'רי וטקאטו דווקא אחלה כזוג(אומנם זוג בכייני במקצת אבל הם בסדר ביחד,לדעתי בכול אופן). את יולי הייתי משדכת ללא אחר מריו המתלהב,שניהם מעצבנים אותי אז לפחות שיהיו ביחד ויעזבו אותי(כן...ברור שהכול מכוון כנגדי...ואחר כך אומרים שאני פרנואידית...). ומה דעתכם על סוזי וקודי?או אפילו על קארי ודמי דווימון(אתם לא באמת רוצים לדעת איך אני מתארת בראשי את הילדים שלהם...)- קארי הדביקה מתאימה לדמי דווימון מהסיבה שהוא היה הרשע החזק הראשון(כלומר כזה שנשאר לאורך כמה פרקים)והוא יכול לחנוק את קארי...סתתתאאאםםםםםם.... חשבתי(למרות הפטור,הרופא רב איתי אז אני נוקמת...) גם על הנרי וג'ו או הנרי וסורה ואפילו על הנרי ומימי- הפכים משלימים שכאלה... ומה עם מאט וטי.קיי?בהם עוד לא טיפלתי...טוב אז טי.קיי יכול לבלות עם סוזאנית,ידוע שהוא אוהב קטינות(מאיפה זה צץ לכול השדים?
)וגם עם איזומי אם הוא מעניין אבל לדעתי הכי מתאים שיטוס לפריס ויבלה עם קתרין הצרפתייה... האמת שמאט וריקה נשמעים לי דווקא זוג נחמד...וכשמנתחים את העניין זה לגמריי יכול להצליח,דביק זה לא יהיה,אבל עמוק ומלא רגשות בהחלט כן!!! בא לי לשדך את קן לליידי דווימון...אני אחזור לזה... טוב,כרגע סיימתי...אבל המשך כנראה יבוא...

ליסטה! חזרת!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

למרות שלא היית כאן סך-הכל יום אחד, אבל אני נוטה לשים-לב לדברים האלה. בכל אופן, כרגע אני לא מצליח לחשוב על זוג, אולי מימי ויולי כי יולי מאוהבת בה, אבל זה לא הדדי אז זה לא ממש זוג. אולי צריך לתקוע את קארי עם קן בתור שליט דיג'ימון, כי ככה כל פעם שהיא תהיה מתוקה מדי-אז יש לו שוט נחמד שימתן אותה. וחוץ מזה שוט טוב גם לדברים אחרים.

Digi Lista

New member
../images/Emo98.gif../images/Emo8.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

אנראה לי שעל חלק מהזוגות צריך לדווח בגיליון הרביעי...(שדורש הקפצה כי הוא נורא קטנטן...)
גם אני התגעגעתי אלייך(למרות שהייתי כאן בסביבה...)

star_female

New member
^^ אבל זה לא כל ההסברים

טוב, אני אתן כמה הסברים למה יולי וקן *לא* מתאימים. הוא אף פעם לא הראה כלפיה שום רגש יותר מהכרה בעובדה שהיא קיימת והיא דיג'יגורלית... הפעם היחידה שהתקרבה לרגשות שלו כלפיה זה כשהיא וקארי נפלו בבור ההוא במימד של אוקיינוס האופל.. והוא רצה להתנצל שהוא לא תפס אותה לפני שהן נפלו (למרות שאז בטח גם הוא היה נופל ואז לא היה הרבה קארי/יולי בפרק הזה). והיא, בחוסר הטאקט שלה, הזכירה את הטבעת הכהה שהן מצאו וגרמה לו שוב להיזכר שהוא היה הקייזר (כאילו שהוא לא מספיק בדיכאון גם ככה). היא מפחידה אותו. היא לא סולחת לו על המעשים שלו כמעט עד סוף העונה... היא גורמת לו להיזכר שוב ושוב במה שהוא עשה. דיוויס, לעומת זאת, סלח לו מהתחלה - ועוזר לו לשכוח ולהתגבר על זה ("אתה כבר לא השליט! כיפרת על מעשי העבר קן!" או משהו כזה, מהפרק שקן פתח את השער לאוקיינוס האופל). לגבי יולי.. כן, בהתחלה היה לה קראש על קן. היא העריצה אותו, היא פנגירל. הוא יפה, חמוד, חכם, ובגילה - ברור שהיא תרצה אותו. אבל אחרי שהיא למדה שהוא לא מה שהוא נראה, שהוא הקייזר - היא נכנסה לדיכאון וניסתה לשכוח ממנו. והפכה את האהבה שלה לשנאה. אחרי שהוא נהיה טוב היא המשיכה לנטור לו טינה.. ופגעה בו גם אם היא לא ממש התכוונה לזה. היא הרסה את כל הסיכויים שהיו יכולים להיות לה איתו (אם בכלל). אבל בכלל לא בטוח שהיא עדיין רוצה להיות איתו, עם הדרך שהיא מתנהגת לקארי.. (מעניין איזה זוג שוג'ו-איי אני אוהבת..) ולקראת סוף העונה היא יותר קרובה לדאי מאשר לקן. בקיצור, אם יש ביניהם משהו, זה חד-צדדי מהכיוון של יולי.. וגם זה לא בטוח, כי גם היא, כמו דיוויס, התבגרה מההתאהבויות הילדותיות שלה (והיו לה הרבה. זה באופי שלה להתאהב בבנים כמו קן..). איך הצלחתי לכתוב כל כך הרבה על קן ויולי?
*הולכת לחפש פיקים/פנארט/כל דבר של דאיקן*

איך אני שונא שאומרים שהם לא מתאימים

בסוף העונה השנייה רואים מה קרה אחרי נדמה לי 25 שנה, או משהו כזה, זה הרבה זמן. בזמן הזה יולי התבגרה וסלחה לקן, כי היא הבינה שכל אחד עושה טעויות, וקן מצידו התחיל להרגיש כלפיה משהו. הרבה יכל לקרות, את לא יכולה לקבוע שהם לא מתאימים על-פי מה שהם עשו כשהם היו ילדים.

star_female

New member
התכוונתי לא מתאימים בזמן של העונה..

לא אחרי זה. ב-25 שנים יכולים לקרות *המון* דברים, אז כן, יולי יכלה להתבגר והם יכלו להתאהב אבל מצד שני יכולים לקרות דברים אחרים כמו ש, לדוגמא (וזה רעיון שלקוח ממשהו שקראתי פעם), מאט יעבור ניתוח לשינוי מין ויתחתן עם טאי. אז אי אפשר להסיק שום מסקנות לגבי העתיד.

star_female

New member
וציטוט מההודעה שלך:

"מי הזוג הכי לא מתאים לדעתכם" אולי לא כתבתי שזה לדעתי.. חשבתי שזה ברור מאליו. הבאתי עובדות ואת הפירוש שלי אליהן, לא כל אחד צריך לחשוב ככה, כמובן. אני מכבדת גם אנשים שחושבים שהם כן מתאימים. הכלל שלי בזוגות זה שכל זוג יכול להתאים, רק תלוי איך מסתכלים על זה. במקרה של קן ויולי פשוט לא מצאתי (ואני גם לא רוצה למצוא) דרך להסתכל עליהם ככה שהם יתאימו. ^^ (ואם אתה חושב שאני מגיבה על זה יותר מדי.. אולי, אבל 'שונא' זאת מילה חזקה, ואני רוצה לוודא שהבנת למה התכוונתי.)

star_female

New member
יאפ ^^ (אולי ../images/Emo58.gif לסרט הרביעי)

טיקיי עם קארי, דיוויס עם קן, מאט סורה וטאי הסתובבו ביחד לקראת הסוף (בהתחלה זה היה רק מאט וטאי), מימי ואיזי היו ביחד, וג'ו היה עם מישהי לא מוכרת שהיו לה אופניים XD זה סרט ממש חמוד ^^ ואני מסכימה שם עם רוב הזוגות (אולי חוץ מאיזי ומימי. מימי צריכה להיות עם ג'ו..).

הזוגות(זה מה שאני חושבת)

מאט וטאי-לדעתי הם ממש מתאימים,כי הם בעונה הראשונה רבו ואחר כך נעשו חברים טובים,אז עכשיו הם יכולים להיות יותר מזה. מימי וג'ו-הם לא ממש מתאימים,אבל אני חושבת שהם צריכים להיות זוג. יולי וקודי-לדעתי הם הזוג הכי יפה שיכול להיות,יולי וקודי הם ידידים ממש טובים וקודי ממש דומה לאיזי שלדעתי גם הוא מתאים ליולי. ריקה ודייויס-חחח... המצאתי את הזוג הזה רק כדי לעצבן חברה שלי,זה הצליח וחץ מזה,אני חושבת שהם יכולים להתאים,שניהם אמיצים ואוהבים להילחם טאקאטו וג'רי-אני לא יודעת כלום על הזוג הזה,אבל אני חושבת שהם מתאימים. קאזו וקנטה-שניהם חברים מאוד טובים ויש להם את אותו מוח,איך הם לא יתאימו?!

ועכשיו אני אכתוב על משולשי האהבה

טאי,מאט וסורה-טאי ומאט רוצים את סורה,סורה רוצה את מאט,מאט וטאי רוצים אחד את השני,אין לי מושג מה יוצא מזה. טי.קיי,דייויס וקארי-טי.קיי ודייויס רוצים את קארי וקארי רוצה את טי.קיי,דייויס תמיד משתגע כשרואה אותם ביחד,אני חושבת שטי.קיי וקארי צריכים להיות ביחד ואתה,דייויס,תלך לחפש מישהי אחרת,שמעתי שריקה פנויה... איזי,מימי וג'ו-בסדרה ממש לא מסבירים על זה,איזי וג'ו הם חברים טובים ומימי היא ידידה שלכם.לדעתי מימי צריכה להיות עם ג'ו. קודי,יולי וקן-טוב,קודי בסוף היה היחיד שלא סלח לקן ויולי היא ידידה טובה של קודי וגם יש לה משהו לקן,אז זה יתכן שקודי וקן יריבו בגלל בחורה. דייויס,יולי וקן-הוי,באמת שדייויס ויולי יריבו בגלל האידיוט הזה,הוא לא שווה אתה,עדיף כבר שדייויס ויולי יהיו ביחד. טאקאטו,ריקה והנרי-טוב,נראה שלשניהם בהתחלה היה משהו אליה. קאזו,קנטה וריקה-חברה שלי סיפרה לי שלקאזו ולקנטה יש משהו לריקה והם גם אוהבים אחד את השני,כך שזה לא ממש משולש אהבה(כי היא לא אוהבת אותם) זואי והבנים(טוב לא ממש משולש אהבה)-את זואי אני ראיתי עם כל הבנים,במיוחד עם ג'יי.פי וטאקויה,נראה לי שגם יש לה משהו לקוג'י וקואיצ'י(נראה לי...),עם טומי בטוח אין לה כלום.

star_female

New member
..... (רשימה יותר [מדי?] מפורטת)

עוד זוגות שאני תומכת בהם: טאי/סורה, טאי/מאט, מאט/סורה - הכל עובד. בהתחלה דווקא פחות אהבתי טאי/מאט, אבל זה היה לפני שאהבתי שונן-אי. עכשיו אני חושבת שהם יכולים לעבוד.. (יש רמזים. לכל אחד מהזוגות האלה. בכלל, לא אכפת לי ששלושתם יהיו ביחד, זה נראה לי אפילו פיתרון די טוב ^^; ). יולי/קארי - "הפכים נמשכים", וכל מילה נוספת מיותרת. (אני ממש אוהבת את הפרק הזה *-* ). טיקיי/קארי - לא צריך לפרט עליהם.. איזי/יולי - במיוחד בהתחלת העונה השנייה, רואים שהם מתאימים, יולי מעריצה אותו, יש להם תחומי עניין משותפים (מחשבים)... ג'ו/מימי - במיוחד בעונה הראשונה. הם היו כל כך חמודים כשהם טיילו ביחד ^^ החלק הזה הראה כמה שהם מסתדרים טוב... סורה/מימי - *מושפעת מפיקים* יש גם רמזים, אני מניחה. ^^; פעם אהבתי גם מאט/קן וטאי/דיוויס, אבל אז קראתי פיק עם שני הזוגות האלה והפסקתי לאהוב אותם. הפיק היה מעולה.. אבל היה שם פוטנציאל לדאיקן וטאיטו שלא מומש *מחבקת את דאי-צ'אן* הזוגות האלה לא מפריעים לי יותר מדי חוץ מהעובדה שאז דאי וקן לא יכולים להיות ביחד. דאי/קארי - רק אם טיקיי לא איתה ורק בהתחלת העונה. דאי/יולי - אולי בעתיד, אבל קשה לי לראות אותם ביחד מתוך אהבה. קן/קארי - יותר מדי דיכאון ואפלה.. אולי. בעונה השלישית לא ממש נקשרתי לדמויות אז אני לא אוהבת כמעט אף זוג.. טאקאטו/ג'רי זה בסדר, ריקה/ג'רי זה נחמד, ריקה/ריו זה בסדר, קאזו/קנטה זה יותר מדי ברור מאליו, היו רמזים לריקה/טאקאטו.. היו גם רמזים להנרי/טאקאטו.. וזה בערך מסכם את המחשבות שלי על זוגות בעונה השלישית. את העונה הרביעית לא ראיתי עדיין (פחות מ-10 פרקים זה לא נחשב..) אבל אני חושבת שיש פוטנציאל לקוג'י/טאקוייה ולטאקוייה/איזומי. מצורף הנרי/טאקאטו בשביל הגיוון. ^^;

למעלה