ועכשיו אני אכתוב על משולשי האהבה
טאי,מאט וסורה-טאי ומאט רוצים את סורה,סורה רוצה את מאט,מאט וטאי רוצים אחד את השני,אין לי מושג מה יוצא מזה. טי.קיי,דייויס וקארי-טי.קיי ודייויס רוצים את קארי וקארי רוצה את טי.קיי,דייויס תמיד משתגע כשרואה אותם ביחד,אני חושבת שטי.קיי וקארי צריכים להיות ביחד ואתה,דייויס,תלך לחפש מישהי אחרת,שמעתי שריקה פנויה... איזי,מימי וג'ו-בסדרה ממש לא מסבירים על זה,איזי וג'ו הם חברים טובים ומימי היא ידידה שלכם.לדעתי מימי צריכה להיות עם ג'ו. קודי,יולי וקן-טוב,קודי בסוף היה היחיד שלא סלח לקן ויולי היא ידידה טובה של קודי וגם יש לה משהו לקן,אז זה יתכן שקודי וקן יריבו בגלל בחורה. דייויס,יולי וקן-הוי,באמת שדייויס ויולי יריבו בגלל האידיוט הזה,הוא לא שווה אתה,עדיף כבר שדייויס ויולי יהיו ביחד. טאקאטו,ריקה והנרי-טוב,נראה שלשניהם בהתחלה היה משהו אליה. קאזו,קנטה וריקה-חברה שלי סיפרה לי שלקאזו ולקנטה יש משהו לריקה והם גם אוהבים אחד את השני,כך שזה לא ממש משולש אהבה(כי היא לא אוהבת אותם) זואי והבנים(טוב לא ממש משולש אהבה)-את זואי אני ראיתי עם כל הבנים,במיוחד עם ג'יי.פי וטאקויה,נראה לי שגם יש לה משהו לקוג'י וקואיצ'י(נראה לי...),עם טומי בטוח אין לה כלום.