שרשור זאפה

• פותח הנושא nap3
  • פורסם בתאריך

parnar

New member
לפי שלומי הוא לא ידע על הופעות

אבל אם סיגל גונן אמרה אז זה בטח התקיים... אבל זה בטח ישתנה כרגיל, הופעות תמיד נדחות מכלום, כגון "שלג"

mtny

New member
סיגל הזאת מנוולת!!

יום אחד לפני הופעה באומן 17 ביוני האחרון (הבכורה של הדיסק) נתנו לנו להיכנס ולראות את החזרה (באנו מוקדם מדי...5 שעות לפני תחילת המופע).. עומדים בסבבה שלנו נהנים מהחזרה.. פתאום היא קלטה אותנו וזרקה אותנו משם!! התחילה לצעוק עלינו החוצפניתתתת!! שונא אותה

parnar

New member
ביקורת שלי

קרוב לשעה 9 הגעתי לזאפה בהתלהבות לקנות כבר כרטיס ולהיכנס אבל הם היו עוד בבאלנס. לאחר מכן ב9 פתחו את השערים ואני כרגיל הלכתי לתפוס שורה ראשונה, שעה וחצי חיכינו שההופעה תתחיל, 10 וחצי הם עלו (תודה לאל) והתחילו בלי שום דיבורים מיותרים עם חליפות, שיר טוב בשביל להתחיל להכניס לקצב את האנשים (50% אוסטרלים שצעקו מ-ס-פ-ו-ו-י-ם) לאחר כמה שירים, התחילו להרים אנשים לבמה, פשוט כמה אנשים הרימו אחד והתחילו להזרים אותו לעבר הבמה, ורותם פלורנטין היה צריך לדחוף את האנשים לעבר הקהל במקום להעתסק עם הציוד ושאנן עודד אותם להמשיך עם זה (כמה מפתיע). בליין אפ היו שירים כמה מפתיעים שבשבילם היה שווה ועוד איך לבוא, תחת צוואר כוס חזה (שאת המילה כוס צינזרו, גיא שר "תחת צוואר חזה"), שיר נחמד ביותר, שהרבה זמן לא ביצעו את השיר הזה בהופעה. לאחר מכן הוסיפו גם את המכונה של הגרוב, שאין ספק שיר מעולה להופעות ובכלל, השיר שהכניס אותי לקצב אחרי קמתי. כל המניאק היה אחרי הכאפה, איך אני אוהב את השיר הזה, אני זוכר את עצמי רודף אחרי גיא לבקש ממנו שיעשו את השיר הזה בהופעה, שיר עם כל כך הרבה אנרגיה. השיר היחידי שצריך להוריד כבר מהליין אפ זה גבי ודבי, השיר הזה הרדים אותי מאשר שהקפיץ אותי. לאחר מכן הגיע השיר איך, שיר שנשמע טוב, אבל המילים לא נשמעו הכי טוב, הסאונד על המיקרופון של גיא היה כל כך נמוך ביחס למוזיקה שלא הצלחתי להבין את המילים מלבד מילה פה ושם ולא יותר מזה. ואני אדלג עכשיו ברשותכם בצעדים ענקיים להדרן לשיר לא מוותר, זה ה-ש-י-ר !!! אין ספק שלא מוותר זה שיר פשוט ענק!!!! כל כך התלהבתי ממנו בהופעה, הוא שיר כל כך מעולה להופעה וביצעו אותו פשוט מעולה, ובכלל מישהו זוכר מתי הם עשו אותו פעם אחרונה? (עידו אל תענה, אני יודע שאתה יודע) סוף ההופעה הדג יורדים מהבמה, והאוסטרלים התחילו לצעוק מ-ס-פ-ו-ו-י-ם (שזה מספרים במבטא ישראלי
) והדג בהפתעה עלו פתאום שוב וביצעו את מספרים לסיום, אז ככה שהרווחנו עוד שיר
לסיכום... הייתה הופעה פשוט שווה (כל הכרטיסים נמכרו שוב ד"א), מי שלא היה פספס בענק, אני באתי אפילו שהיה לי מבחן יום אחרי (עידן, זה אלייך מיועד). 9.5\10 רק בגלל שחיכינו שעה וחצי לפני, וגם בגלל גבי ודבי

FunkyGiraffe

New member
תכל'ס גם אני כמעט נרדמתי בגבי ודבי

שיר משעמם מעצבן חרוש ומאוס

nap3

New member
אבל אבל...

אני אוהבת אותוווווווווווואת השיר :]

למעלה