שרשור ויזות

CGMN

New member
הונדורס,בליז וקובה

לבליז חייבים שתהיה ויזה לארה"ב

sela v

New member
איך ויזה לארה"ב קשורה

לקבלת ויזה למדינה אחרת?

CGMN

New member
ככה זה

אי אפשר לקבל ויזה לבליז אם אין ויזה לארה"ב זאת הדרישה שלהם

sela v

New member
לבעלי כל הדרכונים

או רק לבעלי דרכון ישראלי? מכיוון שבאתר של הלונלי רשום שאזרחים מהאיחוד האירופאי לא צריכים ויזה לבליז.

CGMN

New member
לא יודעת אם לכולם

אבל לבעלי דרכון ישראלי בטוח

jeshu

New member
וחלקם הגדול ממערב האיחוד גם לא צריכים ויזה לארה"ב!

sela v

New member
קניה

מחיר הויזה לכניסה חד פעמית הוא 50 דולר (במזומן). התוקף ל-3 חודשים, ואפשר לצאת ולהכנס ב-3 חודשים אלה בטנזניה ואוגנדה. את הויזה מקבלים במעבר הגבול או בשדה התעופה. אני קיבלתי את הויזה בשדה התעופה בניירובי. המידע נכון לאוקטובר 2002.

תראו מה מצאתי ../images/Emo13.gif

באתר של משרד החוץ יש רשימה של נציגויות ישראל בעולם. מעבר לכתובת וטלפון של כל נציגות, כתוב גם אם יש צורך בויזה (אשרת ביקור) או לא על כל מדינה. כמו כן, אם תכנסו לכתובת הזאת, יש שם את האתרים של הנציגויות באינטרנט.

sela v

New member
עדיין כיף

שתהיה גם רשימה בפורום, לא? אני ארכז את זה בסוף למין טבלה במאמרים שכל אחד יוכל לדעת בקלות אם צריך או לא ויזה. מתי דרך אגב את באזור?

באזור שלך אהייה עוד שבועיים ../images/Emo13.gif

שבועיים פחות יום, בעצם. ההתרגשות גואה... אתמול קניתי את כל הדברים הקטנים שהיו חסרים לי - מנעולים וכו'... באמת כבר לא חסר לי כלום. אולי חוץ מכמה תרופות שאני אקנה בימים הקרובים. הכרטיס טיסה שלי הגיע היום - מסתבר שאלעל השתכללה, ובמקום להוציא כרטיסי טיסה אמיתיים, נותנים לך "כרטיס אלקטרוני" - זה בעצם סתם דף רגיל מודפס, שרשום עליו איזשהו קוד. אחרי שעושים check in בשדה תעופה נותנים לך כרטיס עלייה למטוס.

נעמהdj21

New member
נצל"ש דחוף ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

מחר בבוקר יש לי ראיון בשגרירות ארה"ב: האם להביא תלושי משכורת 3 חודשים אחורה (בעבודות מכירות) למרות שלא נתבקשתי? האם להביא העצק מכל המסמכים ששלחתי דאז לכל מקרה? תודה על תשובה מהירה!

shaishoo

New member
מנסיון קצר

אומנם אני הוצאתי ויזה ב2001 לפני התאומים כשעוד נתנו ויזה ל10 שנים קדימה אבל אני זוכר את ההורים שלי אז ככה: תביאי כל מה שיש לך שיכול לשכנע אותם שאת לא מתכוונת להגר , להעלם להם במדינה, לעבוד שם וכד... אם יש לך עבודה קבועה .. עוזר מכתב מהבוס שמפרט שאת עובדת ככה וככה והוא לא רואה סיבה שתעזבי את הארץ וכד... אם יש לך תלושים תביאי לא יבקשו ישאר בתיק.. והכי חשוב הכי הכי חשוב חיוך

sela v

New member
בטח כבר חזרת מהראיון

אז ספרי איך היה למען הדורות הבאים

נעמהdj21

New member
קיבלתי ויזה....... תודה לכולם

הדיווחים המלאים בעוד כמה שעות כשאני אתאושש...

sela v

New member
רשימה

הכנתי במאמרים רשימה. בינתיים רק על המזרח הרחוק, ולא הבנתי בדיוק את הנוהל לקמבודיה וויאטנם. איפה בדיוק מקבלים את הויזה לארצות אלה? המאמר עדיין לא מפורסם, אבל יש פה קישור אליו, כלומר הוא לא מופיע במאמרי הפורום, אבל מי שילחץ על הקישור פה יגיע אליו. אשמח לקבל מכם תגובות, והצעות לשיפור. האם להכניס גם עמודה, בנוגע לכרטיס החזרה? (כלומר אם נחוץ או לא)

למעלה