שרשור ויזות

sela v

New member
שרשור ויזות

בזמן האחרון רבים השואלים על האם צריך ויזה, איפה להוציא אותה ולמתי המידע נכון. לכן אני פותח את השרשור. נראה לי במיוחד כדאי להתרכז במדינות במזרח הרחוק ודרום אמריקה, למרות שגם ויזה לרוסיה ומדינות באפריקה חשוב להוסיף.

shaishoo

New member
הרוב חופשי לישראלים../images/Emo24.gif

גיניאה הצרפתית, מי שרוצה לבקר באי המפורסם מהספר פרפר... ונצואלה נ.ב. למי שיש דרכון אוסטרלי...הוא ממש לא אהוב בבוליביה בגלל שהאוסטרלים מקשים כניסה על הבוליבינים

shaishoo

New member
זה בדיוק מה שכתבתי

שפרט לונצואלה ולגינאה הצרפתית אני לא מכיר מדינות שדורשות ויזה

sela v

New member
כלומר ל...

ברזיל, צ'ילה, ארגנטינה, אקוודור, קולומביה, אורגואי, פרגואי (שכחתי איזו מדינה) לא צריך ויזה? כמה זמן אפשר להיות באותה מדינה עם חותמת הכניסה?

shaishoo

New member
תלוי במדינה

רוב המדינות יתנו לך בכניסה בין 30 ל60 יום שבד"כ אפשר להאריך עד 90 יום מרגע הכניסה ללא תשלום נוסף או שוחד

shaishoo

New member
מה שכחתי ???

מה איתם? גם הן נותנות עד 90 יום בלי בעיות..נכון שלפעמים הפקיד בכניסה נותן לך פחות אבל מנסיון ..פקיד בכניסה לבוליביה נתן לי 30 יום אחרי שכמה חודשים לפני כן נתן לי פקיד אחר 90 יום..והתווכחתי איתו שיתן לי גם 90 יום והוא לא הסכים..אז בלה פז הלכתי למשרד הפנים וללא תשלום נוסף האריכו לי ל90 יום.. כנ"ל בפרו הארכתי ל90 יום ללא תשלום נוסף..

nitsansh

New member
גינאה זה באפריקה...

אתה מתכוון לגאיאנה, או גאיין בצרפתית...

shaishoo

New member
לא אני צודק

לא אני מתכוון ל גינאה הצרפתית שזה לא באפריקה אלא בדרום אמריקה .. ליתר דיוק בפינה הצפון מזרחית של דרום אמריקה .. מקום נהדר..חבל שמדברים שם צרפתית כשפה רשמית והמטבע זה פרנק צרפתי (אולי יורו עכשיו) בכל אופן תבדוק\י באטלס לפני שסותרים

nitsansh

New member
באפריקה GUINEA, באמריקה GUYANA

היו פעם 3 גאיאנות... הצרפתית עדיין צרפתית (חלק אינטגרלי מצרפת, לא מדינה עצמאית), הבריטית קיבלה עצמאות ושמרה על השם גאיאנה, ההולנדית גם עצמאית ושינתה את שמה לסורינאם. באפריקה יש 3 גינאות... אחת נקראת גינאה, אחת גינאה-ביסאו, ואחת גינאה המשוונית (אקווטוריאל) וחוץ מזה יש גם גינאה החדשה, האי הגדול שמצפון לאוסטרליה, שחציו המזרחי במדינת פפואה-ניו-גיני, והחצי השני באינדונזיה (איריאן-ג'איה).

jeshu

New member
נכון ללפני 3 שנים וסביר לנניח שלא השתנה. הודו - ויזה שמוציאים בארץ נתנת לשנה והזמן רץ מיום ההוצאה.ניתן להכנס ולצאת כמה שרוצים.40$ אם מוציאים בחו"ל אז רק לחצי שנה ולעלות יתוספו טלפונים ופקסים לישראל (שבבורמה יהיו תוספת של 25$) נפאל - ויזה נתנת בכניסה צריך להגיע עם תמונות פספורט. בורמה - לוקח יומיים להוציא בבנגקוק.18$ שישולמו בבאט בלבד.תקפה ל28 יום ועל כל יום נוסף 3$ קנס.נתנת להערכה - ניתן להעריך עוד בשדה התעופה "תמורת תשלום",אבל זה מידע יד שנייה. תאילנד - 30 יום עם חותמת בכניסה.ניתן להאריך או לצאת ולחזור או להוציא מראש ל-90 יום.גם בתאילנד וג בבורמה אמורים לבקש לראות כרטיס טיסה החוצה,אבל אותי באף מעבר גבול לא שאלו. קמבודיה - ניתן להוציא בבנגקוק או בגבול.35$. ויטנאם - לקח לי 4 ימים להוציא בפנום פן 35$.ניתן להאיץ את התהליך תמורת תשלום. לאוס - לוקח כיומיים ו20$ להוציא ויזה. פליפיניפ - חותמת בדרכון.

muga

New member
תוספות קטנות - הודו ונפאל

ויזה לנפאל - מקבלים בכניסה (יבשתית או אווירית), ל60 יום, תמורת 30$ + 3 תמונות פספורט. כדאי להגיע עם דולרים מדוייקים. לרוב אין להם עודף. הודו - 2 אפשרויות - ויזה לחצי שנה עולה 200 ש"ח בשגרירות ויזה לשנה עולה 300 או 320 ש"ח (לא זוכרת). בכל מקרה - אסור לשהות בהודו יותר מחצי שנה רצוף, כך שגם אם מוציאים ויזה לשנה, צריך לצאת אחרי חצי שנה ולהכנס שוב...

shay golan

New member
ויזה לויטנאם בטיסה

יש מצב להוציא ויזה בשדה תעופה בויטנאם ?

siniver

New member
לדעתי אין מצב

ןיטנאם מדינה קצת בעייתית בנושא הויזות לכן לדעתי לא הייתי לוקח סיכון להגיע בלי ויזה

jeshu

New member
אני בספק אם יתנו לך לעלות למטוס הכרתי זוג ישראלים שנדרשו להוציא ויזה רק בשביל הקונקשן לאוסטרליה! פשוט תברר בנציגות של ויטנאם...

למעלה