קצת כחול לעיניים
R Rוית New member 29/8/05 #55 UNSENT../images/Emo99.gif רעיון מגניב, ביצוע יפה, למרות שאפשר היה לעשות את זה הרבה יותר יפה..
R Rוית New member 29/8/05 #58 עוד פשטות יפיפה (רק עכשיו אני קולטת ששירשרתי פה בצורה "עילגת" למדי.. בקטנה, הכל למטרה טובה חוץ מזה אני מאשימה את זה שהשירשור התקפל לו!! )
עוד פשטות יפיפה (רק עכשיו אני קולטת ששירשרתי פה בצורה "עילגת" למדי.. בקטנה, הכל למטרה טובה חוץ מזה אני מאשימה את זה שהשירשור התקפל לו!! )
R Rוית New member 29/8/05 #61 ומשהו בשביל הבידור- לא ברור לי מי החליט שבשביל רקע טוב צריך תמונה של אלאניס ומלחיה
R Rוית New member 29/8/05 #66 והתמונה שהכי התאים לי לסיים איתה.. שוב אנפלגד, שוב יוצא מדהים בתור רקע... תודה לכולם, ולילה טוב. מחזירה את השידור לאולפן
והתמונה שהכי התאים לי לסיים איתה.. שוב אנפלגד, שוב יוצא מדהים בתור רקע... תודה לכולם, ולילה טוב. מחזירה את השידור לאולפן
A AliceW New member 29/8/05 #71 ../images/Emo9.gif חיפשתי כמה מהאוסף. טוב, אין לי ממה אוסף וולפייפרים, אבל, וואו, התמונה הזו, התמונה הזו! השיער! לאן הוא נעלם?!
../images/Emo9.gif חיפשתי כמה מהאוסף. טוב, אין לי ממה אוסף וולפייפרים, אבל, וואו, התמונה הזו, התמונה הזו! השיער! לאן הוא נעלם?!