אנשים שאוהבים ממש כמוני למלא את המסך שלהם ב-ER מוזמנים להציץ ולהצטרף לשרשור. אני אצרף פה כאלו שאני אוהבת במיוחד, כולם לקוחים מאתרים (אין לי מושג איך עושים דברים כאלה) והזכויות המלאות שמורות להם. ונתחיל במתנה קטנה לכל הסוביים שבינינו
הוא יפהפה!! ואם אני הייתי מסוגלת (נפשית) - הייתי שמה אותו. ובעצם, אני תמיד מעדיפה לראות פנים של רוס, הת´וואי ולואיס.... אבל עדיין, לפחות בשביל הזכרון - לתקופת שבוע (זה הרבה זמן, יחסית למה שמחזיקים אצלי וולפייפרים)...
טבעי...רק שהמפגרת ששלחה לי את זה ארזה את זה בתוך אריזה של פלורסנט וזה הגיע עם מלא סימנים מעצבנים...ואז היא אמרה שהיא שלחה שוב וכמובן שלא קיבלתי את זה...ואז אפשר להאשים את הדואר לישראל ויש לי הזמנה לבוא לקחת את זה ישירות ממנה רק שהיא אי שם בקליפורניה.. ולחשוב שזה עלה בסביבות ה-40 דולר בזמנו..
זה התמונה ששמים ברקע של המחשב.... שולחן העבודה כלומר. איפה שיש לך את "המחשב שלי" "המשמכים שלי" וכאלה..... אני בטוחה שאת יודעת את זה ופשוט לא הבנת בגלל שתירגום הנוראי לעברית (בלי להעליב.) לדעתי הוולפייפר הכי יפה היה זה של מארקי.... שצבוע בכחול.... על המילים של "somewhere over..." מ-מש מהמם. אני אשים את זה ואראה כמה זמן אני עוד אוכל להתאפק עם הדמעות. הוולפייפר שיש לי עכשיו זה של אבי וקרטר עם הורד.... אני אחליף את זה למארקי כדי להראות ולהכויח לכולם ובמיוחד לעצמי שמכל חברי אי.אר לא אכפת לי רק מקארבי !!!!