שרשור וולפייפרים!

סולסיטה

New member
שרשור וולפייפרים!

אנשים שאוהבים ממש כמוני למלא את המסך שלהם ב-ER מוזמנים להציץ ולהצטרף לשרשור. אני אצרף פה כאלו שאני אוהבת במיוחד, כולם לקוחים מאתרים (אין לי מושג איך עושים דברים כאלה) והזכויות המלאות שמורות להם. ונתחיל במתנה קטנה לכל הסוביים שבינינו

סולסיטה

New member
לזכרו של מארק ../images/Emo16.gif

לא לרגישים, כי זה מזכרת מעציבה שעלולה לגרו דמעות בכל פעם שהמחשב נפתח.....

סולסיטה

New member
להפך!

הוא יפהפה!! ואם אני הייתי מסוגלת (נפשית) - הייתי שמה אותו. ובעצם, אני תמיד מעדיפה לראות פנים של רוס, הת´וואי ולואיס.... אבל עדיין, לפחות בשביל הזכרון - לתקופת שבוע (זה הרבה זמן, יחסית למה שמחזיקים אצלי וולפייפרים)...

Kettercat

New member
תודה ../images/Emo13.gif

הכנתי אותו אחרי שצפיתי בפרק בפעם הראשונה... טעות כי באמת כל פעם שפתחתי את המחשב נהייה לי רע
אוי, מארק.

סולסיטה

New member
../images/Emo93.gif

זה גדול מדי!! אז אני אוסיף רק אוסף רגעים רומנטיים שלהם, למרות שזה לא מעוצב יותר מדי....

סולסיטה

New member
מכיוון שראיתי שיש כזו התלהבות

חיובית (מיותר לציין) לגבי סוארק (אין לי מושג אם זה מושג רשמי, אני כרגע המצאתי
)- זה מה שיש לי על המסך כרגע ("כרגע, כי אני מחליפה לעתים קרובות מאוד):

lihior

New member
אחלה תמונה יש לי את זה כפוסטר בגודל

טבעי...רק שהמפגרת ששלחה לי את זה ארזה את זה בתוך אריזה של פלורסנט וזה הגיע עם מלא סימנים מעצבנים...ואז היא אמרה שהיא שלחה שוב וכמובן שלא קיבלתי את זה...ואז אפשר להאשים את הדואר לישראל ויש לי הזמנה לבוא לקחת את זה ישירות ממנה רק שהיא אי שם בקליפורניה.. ולחשוב שזה עלה בסביבות ה-40 דולר בזמנו..

ERerERotem

New member
וולפייפר זה....

זה התמונה ששמים ברקע של המחשב.... שולחן העבודה כלומר. איפה שיש לך את "המחשב שלי" "המשמכים שלי" וכאלה..... אני בטוחה שאת יודעת את זה ופשוט לא הבנת בגלל שתירגום הנוראי לעברית (בלי להעליב.) לדעתי הוולפייפר הכי יפה היה זה של מארקי.... שצבוע בכחול.... על המילים של "somewhere over..." מ-מש מהמם. אני אשים את זה ואראה כמה זמן אני עוד אוכל להתאפק עם הדמעות. הוולפייפר שיש לי עכשיו זה של אבי וקרטר עם הורד.... אני אחליף את זה למארקי כדי להראות ולהכויח לכולם ובמיוחד לעצמי שמכל חברי אי.אר לא אכפת לי רק מקארבי !!!!

למעלה