כאן תרשמו את כל חוויות הווילד שלכם, ותשתפו אותנו... אני יתחיל את השרשור, אני רוצה לדעת איך זה באמת ווילד, אחרי ההיפנוזה, מה איך הנוף מתחיל להיות ככה ברקע ואז מחצללים, נתחיל עם זה . מקווה שתהנו !
סטייה קטנה שלי, אני ממש אוהב שיתוקי שינה. הבעייה היא שלמרות שיש לי אחד כזה כל יומיים או פחות, אני תמיד יוצא ממנו בגלל האדרנלין... אז עצה ראשונה ממני: כשאתה בשיתוק פשוט תירגע, ותדמיין את החלום נבנה מסביבך (לא שלי יצא מזה משהו בינתיים, ככה זה אמור להיות אבל
המשך להתמקד במה שבחרת. לאחר שאתה מרגיש שאתה כבר שקוע עמוק בתוך זה, נסה לדמיין סביבך סצנה מוכרת כלשהי (סלון ביתך\ חדרך וכו') ולאחר מכן נסה לדמיין עצמך עומד בתוכה. במרבית המקרים, תוך מספר שניות תגלה שנכנסת לחלום. בשלב הזה עליך לבצע בדיקת מציאות ו... להתחיל להנות.
אחרי 6 שעות של שינה, אני קם, הולך לשירותים וממש אין לי כח להיות ער ! אני מת לישון ואני תמיד מוותר על הווילד ואומר "מחר אני יעשה את זה" וחוזר לישון.. אוף ! אני מת כבר לווילד הזה, זה כזה חזק ! אני בכוונה לא רוצה להשאר ער חצי שעה או רבע שעה כי אז אני לא אצליח להרדם.. אתם מבינים למה אני רוצה ישר לעשות ווילד אחרי שאני קם.. איזה באסה זה.. אני ינסה שוב מחר..
1. מומלץ לנסות את הווילד לאחר כ-4 שעות שינה. 6 שינה עשויות להיות יותר מידי (למרות שזה דבר אינדיבדואלי). 2. מומלץ בחום להשאר ער כחצי שעה-שעה, אחרת קטנים הסיכויים שתצליח להשאר ער. 3. לגבי כוח הרצון, זה משהו שרק אתה תוכל לשלוט בו. 4. סתם הערה, אבל גוף ראשון בזמן עתיד רושמים עם א' תחילית ('מחר אני *א*עשה את זה' וכו').