שרשור ה
של נג'ס...

• פותח הנושא NJS
  • פורסם בתאריך

Orbital Shadow

New member
אוקיי הנה תמונה שלי...-

ותזכרו אותי טוב... כשתראו אותי שם תזהו אותי..- חחחחחחח כן משעמם לי...

Orbital Shadow

New member
../images/Emo6.gifכן הייתי אבל...

בגלל שכריך טונה זה זכר האנשים למעלה החליטו שכדאי שאני יהיה נקבה.. ולכן הם הפכו אותי ל... אממ... חסה...

אבל..../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif

כבר היו מלא כאלה.. כל הרעיון בפרויקט ההיכרות שיש בו שאלות מעניינות כאלה. כלומר, למי אכפת הגובה שלך?

SaberTooth

New member
המפי...

נג'ס קיבל שרשור
משלו כי הוא מטריף לי את השכל עם כל האוף שלו, אבל זו לא לגיטימציה לכל אחד לבוא ולפתוח שרשור
משלו. תודה.

Wing Chan

New member
אני מוחה

שירשורים עם נושא של האנגאובר ב12 בבוקר ביום שבת הם לא נושאי אוף. הם נושאים חשובים מאוד. משתכרים בשישי כמו משוגעים, הולכים להשתין על מכוניות, הולכים לישון, ואז קמים עם הנגאובר!

NJS

New member
אוקיי

אבל אכפת לך לעשות שעל ההודעה הזאת לא יחול "חוק ההתישנות"כדי שאני יוכל לשרשר את כל ההודעות המפגרות שלי (אני יודע שהן מפגרות פשוט חברכם משועמם רצח)להודעה הזאת

NJS

New member
שאלה דבילית 2

איזה סוגי משחקי מחשב אתם הכי אוהבים(ותנו משחק לדוגמא) א.פעולה ב.אסטרטגיה ג.ספורט ד.מרוצים ה.יריות ו.הרפתקאות (כמו דיאבלו) ז.תפקידים ח.ארקייד. שלי- תפקידים (המשחק-FINAL FANTASY 8) סורי אם שכחתי משו

Orbital Shadow

New member
מממ נו טוב... אני *א*ענה...

רואים רואים רואים.... השתפרתי...
אני אוהבת אסטרטגיה.. האמת... אני לא בטוחה שזה אסטרטגיה-warcraft ואין לי מושג לאן זה הולך אבל אני מתה על crash bandicoot!!!

midnight dragon

New member
גם אני אוהבת אסטרטגיה!! חח

גם אני אוהבת את warcraft!!! וגם redalert ועוד כמה.. חח

Wing Chan

New member
יאללה כוסעמק למכירה:

Tanis - The Shadow Years (רומח הדרקון) The Best of the Realms (ממלכות נישכחות) מצב מצויין שניהם. מי רוצה ליקנות? צור\צרי\יגראכ קשר.

למעלה