שרשור ה
שלנו

kedeman

New member
הסבר בבקשה מה ולמה

מה עצוב? שבילינו את הסוף שבוע ביחד או זה שנהנינו ממנו? או שאתה מתכוון שהחלטנו לשתף? בכל אופן כמו שסלעית כתבה (וזיינה את השכל) כבר קודם היה סופשבוע בהחלט מצויין אני בטוח שהמבחן במתמטיקה שהייתי אמור ללמוד אליו ושאני ממש לא בטוח שאני יודע את החומר לא יסכים איתי.. אבל.. חבל! אני הפרעתי לסלעית לישון? במצטבר סלעית יצאה מהמיטה בסופשבוע הזה בערך חצי שעה כשהיא הלכה לשרותים/מקלחת וכשהיא יצאה לארוחת ערב (וחזרה אחרי 5 דקות בערך) ואולי גם כשהיא החליטה שהיא רוצה לעשות משהו על המחשב אני לא הייתי מה שהפריע לסלעית לישון מצטער שנאלצתם לקרוא את כל זה למרות שזה לא ממש מעניין את רובכם :) מצטער גם שהפעם לא יצא מזה שירשור פאדיחות של שי.. לא היו לי הרבה בסופשבוע האחרון

kedeman

New member
הממ.. אני אקווה שתיכנסי ותראי תגובה

אני מאוד ממליץ לך לפנות אל המועצות האיזוריות באזור של אשקלון (אני יודע לפחות שיש שם באזור את חוף אשקלון..) תפני שם לרכזי נוער/גרעינרים/מדבים הם יוכלו לעזור לך והם גם ככה נמצאים באזור שלך ככה שיהיה יותר קל ונגיש להם בהצלחה!

kedeman

New member
הייתי שמח לעזור לך

כרגע לא עולים לי רעיונות בכל אופן את מוזמנת לשלוח אלי הודעה בקשר לזה לאייסיקיו (52354920) אני אנסה לחשוב על זה ואני מקווה שאני אוכל לעזור לך

שקסי

New member
אנחנו פה!!!

יש לי בבית קדם וסלעיתוש!!! :) אוקיי הסיכום לסוף שבוע הזה : פ צ צ ה !!!
(או לפחות ככה ניראה החדר של שי אחרי שעזבנו
) אני (סלעית) דווקא נורא נהניתי... נעזוב את העובדה שישנתי אחוז מינורי המזמן שביליתי שמה (קמתי בדיוק לחצי שעה מהמיטה ב72 שעות האחרונות
) אז פספסתי גם את הסרט בנוסף לזה שדווקא היה נורא מצחיק, וראיתי את שי מאדים במלוא הדרו (כשהוא ניגן ביום חמישי על סקסופון בקונצרט) אבל גולת הכותרת של השישבת הייתה שקס!!! שפשוט עשתה לי תסוף שבוע!! ודאגה אישית להדגים לנו איך המורה שלה לכימיה עושה חחחחחחחחחחחח... ) ואז התעוררנו, ואז נסענו לפה.. ועכשיו שי הולך להרוג אותי, לא יודעת איך זה עוד לא קרה עד עכשיו, אבל הקיצר מכאן והלאה, זה שי כותב : שי: אני עוד יגיב על זה מהבית. שקס: לא ישנתי כל הלילה כי הלכתי מכות אבל היה ממש ממש ממש מצחיק... במיוחד בדרך חזרה הבייתה שלא ראיתי את הכביש ושמעתי כל מיני דברים מוזרים ששי אמר (סלעית מוסיפה : שלא צריך אפילו לציין כי זה כמובן ברור מאליו שבדברים האלה לא היה שמץ של טיפה של הגיון - כאילו דההההה... ) נ.ב - יורד גשם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוהבים אותכם ה-מ-ו-ן!!!
שקסי, סלעית ושי!

Princess 1

New member
יו!חוצפה!אתה מעליל עליי עלילות שווא

יופי באמת שאתה לא מגזים!
לא ישנתי כלכך הרבה... אתה סתם ממציא
פשוט המיטה שלך הייתה ממש ממש נוחה... ואני רק עצמתי את העיניים ! לא באמת ישנתי!!! באמת שלא!!! אז אממממ... בסיכומו של סוף שבוע משגע פשוט שנורא נורא נורא נורא נהניתי, וד"א - שקס - את מדהימה יפיופה!!! עכשיו אני מבינה המון תודה שי.. באמת! no ציניות...
אלף נשיקות לשניכם!!! אוהבת אותכם המון!!! ואני באמת נשבעת - לא ישנתי כלכך הרבה!!!

kedeman

New member
../images/Emo32.gifסייד סטורי - יש לי בעיה קטנה..

הורדתי את השיר "אוכלת מהצד" והמילים שהם שרים שם הן לא נכונות!!! דוגמה לבית שלהם: תשעה חודשים ונולד לנו בן קטן וחמודודומה לשכן אז באו אורחים גם קרובי משפחה הפניתי אותם לדירה הסמוכה כל המילים המודגשות הן המילים הלא מקוריות של השיר!! תשעה חודשים ונולד לנו חניך קטן מכוער ודומה למדריך אז באו גרעינרים וקרובי משפחה הפניתי אותם למועצה הסמוכה בברכת לילה טוב לכולכם עלו והגשימו ואל תתנו לי להגיע יותר למצב עייפות כזה שבו אני כותב שטויות בפורום ומודע לחלוטין שהן מיותרות ועדיין כותב אותן

hadasbaril

New member
../images/Emo51.gif,../images/Emo51.gif,../images/Emo51.gif,../images/Emo51.gif,

למי ששלח\שלחה\שלחו לי אתרים לינקיה. לא רק שקטגוריה של פורים גדלה,של העמותות גדלה.אלה גם של תנועות הנוער.כול מי שידע שיש תנועת נוער למען היידיש -שישרשר אני! הבאסה שבממשק הניהול הוא שאני לא יודעת מימי האתר הגיע. ואז מודה שוב,ושוב ומעודדת את כולם לשלוח לי אתרים נוספים. בקרוב אני מבטיחה סידור מחדש של ה"שונות" ובדיקת איחות נוספת לכול האתרים. מתנדבים מוזמנים וגם מתנדבות. נ..ב שרונה-בפורים שמתי דגש על הפעלות ואז שלחו לי גם אתרי תוכן.

kedeman

New member
לא שמתי לב שישנת

סתם כשעדי הגיעה לקח לך הרבה זמן להבין שהיא מדברת איתך זה היה נורא נחמד אני מעיר את סלעית ואומר לה שעדי שם מה סלעית הנחמדה תעשה? תתן לי כאפה ותחזור לישון!! אחר כך היא תרצה את זה שזה אינסטינקט שהיא פיתחה.. ושזה שגם שקס ניסתה להעיר אותה לא עזר כי היא חשבה שהיא מדמיינת... יופי סלעית!! העיקר שלא ישנת סלעית לא ישנה אף פעם!!! היא מתעייפת, שמה את הראש על משהו (זה באמת לא משנה מה...) וזהו... זה לא שהיא ישנה אני לא יודע מה איתכם אנשים נחמדים לי יש מחר צב אבל לא מהסוג של יהושוע אלא מהסוג של הצבא אז שיהיה לי צו ראשון מוצלח לילה טוב לכולם ותהנו

הדס

החלטתי לעזור לך קצת, עברתי פחות או יותר על כל האתרים, ויש כמה שלא נמצאים במקום שמתאים להם, אז עשיתי רשימה מסודרת, של מי צריך ללכת לאיפה (הרשימה מצורפת להודעה), וחוץ מזה אולי כדאי, לפתוח קטגוריה כבר עכשיו לכל החגים והמועדים, כדי שיהיה אפשר להוסיף אותם (פסח, ל"ג בעומר, שבועות, יום השואה, וים הזיכרון, יום העצמאות, צומות למיניהם ונדמה לי שזה הכל).

הדס עוד פעם

האתר של התעללות נשים בישראל, אני חושב שצריך להיות בייעוץ, ולא איפה שרשמתי (לאחר מחשבה נוספת). יום טוב.

hadasbaril

New member
אני גם מתלבטת על אקום......

כידוע,לאיתמר, שהשונות זאת הקטגוריה הכי מבולגנת בעולם. מה שקורה שבדרך כלל אני תופסת עצבים ואת איתמר הגינגי ואנו מסדרים אותה. אבל..מחר בסדר?

hadasbaril

New member
ועד משהוא

בפעם הבא שתשלח תכתוב יותר ותציין אם האתר לא בעברית.

שקסי

New member
"איפה המפתחות לצוללת??" שם...

חחח זה היה קטע טוב... אז עכשיו אני יסביר- מתי שרק הגעתי סלעית ישנה...עכשיו שי כל הזמן עבד עלייה לפני שבאתי אז היא הייתה בטוחה שמתי שהוא אומר לה "שקס פה" זה בטוח עוד שאלה מטומטת כמו "איפה המפתחות לצוללת" אז היא עושה לשי כן כן שקס פה והמפתחות לצוללת במגירה...ואז פתאום היא קולטת שאני מנסה להעיר אותה ואז היה ממש מצחיק... טוב בסה"כ זה היה סופ"ש מדהים... היו הרבה דברים שעשו לי את הסופ"ש...במיוחד הקטע שראינו את הסרט גברים בשחור 2 ואני צחקתי לפני כל קטע ושי היה בטוח שיש לי איזה מנגנון לאיתור קטעים מצחיקים... (מסתבר שראיתי את הסרט יומיים לפני זה אבל לא חשוב) והלכתי מכות עם אנשים בדיוק מה שאני אוהבת... וואי סלעיתוש את כזאת בובה- במיוחד מתי שאת משתעלת... וקדם- די להרביץ לאנשים לפעמים זה כואב...(סתם...אני יודעת שהתעללנו בך...) וסלעיתוש- מה כ"כ מדהים בי??? (שאת מה שעכשיו הבנת...) אז תודה על סופ"ש מגניב בפיתה...מקווה שנתראה בקרוב... אל תפיצו את מה שאמרתי לכם זה סוד הכי קמוס בעולם... אוהבת המונים- עדי

kedeman

New member
לא עבדתי עליה בכלל!!

גם כמעט לא הערתי אותה ולא הערתי אותה סתם בכלל ואני לא חשבתי שיש לך מנגנון לאיתור צחוקים פשוט את אמרת רגע לפני על כל דבר

חבושים חבושים חבושים חבושים חבושים

נתקעת עם חבושים ואתה לא יודע מה לעשות איתם?

נ ו ם

New member
ריבה, מן הסתם..../images/Emo48.gif ../images/Emo128.gif

(הדברים האדומים היחידים שמצאתי.. תדמייו שהיין זה ריבה בכוס והX זה שפריץ ריבה)

THE sky angel

New member
התקבלתייייייייייייי!!!!!!!!!

לפני כמה שעות, חזרתי מבית ספר, שבו קיבלתי מכתב שמודיע על התקבלותי למשלחת לפולין!! אני מקווה שיגיע גם המכתב על השתתפותי במשלחת לאנגליה ואז בכלל... !! בכל מקרה אני מאוד שמחה היום... (אההם אההם) וזו פעם ראשונה שהיה לי ממש כיף בבית ספר...!! (אההם שוב מותק... ) אהה ודבר שני- אממ עושים לי חדר חדשששש!!! אני צובעת את החדר בתכלת יפה כזה, עכשיו הצבעי כאן, בחדר שלי, צובע לי את החדר, בצבע ממש יפה!! ואז אני שמה בחדר כזה ארון כהה והכל כהה, ועתיק כזה ואז אמא עושה לי פינת ישיבה מאגניבה בחדר!!!!!! מין זולה קטנה.... בכל מקרה, אני מאוד שמחה ומאושרת היום, סתם ככה...!! (גם פתרתי את כל השאלות בתשקורת נכון וגם חרשתי על עבודה בסוציו'...) אהה וגם אני יוצאת לטיול חרמוןןןןןן (אחרי שיכנועים רבים אההם אההם!!!!) ו... זהו, אני אשמח לתגובות... אוהבת אותכם!!!|

למעלה