שרשור ה FAQ´S יוצא לדרך

שרשור ה FAQ´S יוצא לדרך

מי לא מצא את עצמו נתקל באותה שאלה שעניתם עליה שניה לפני כן ועוד לא הספיקה לעבור עמוד
בדיוק בשביל זה הוחלט לפתוח את שרשור ה FAQ ובאמת לאחר פניות רבות (כן כבר הספקתי לקבל יותר משתי פניות שעוסקות בעניין) החלטתי לפתוח את שרשור ה FAQU של פורום זיהיו שירים נתקלתם בשאלה שחזרה על עצמה תוסיפו אותה לרשימה (כולל תשובה כמובן) מקווה שזה יתפוס.
מיוזיק.

Dip

New member
-"מי שר את השיר-------:<<<-----

לא קלה היא, לא קלה דרכינו??" --"אולי אבי ביטר??" --"לא, נראה לי שזה ליאור נרקיס." --"אתם טועים כולכם, זה אביהו מדינה." אז שיהיה לכולם ברור שאת השיר שר במקור דני בסן ושרית וינו-אלעד וחני פיטסבורג חידשו אותו לבורגנים!!! (אולי עכשיו כבר כולם יודעים את זה, אבל לפני חודשיים זה היה טרוף- אז בכ"ז.. שיהיה..)

והנה כמה לפתיחה

1) "I´m a bitch I´m a lover I´m a Child I´m A mother..." שורה זו לקוחה מהפזמון של השיר Bitch של Meredith Brooks 2) השיר מתחיל ככה: "לכי ילדה אהובה אל חופים רחוקים אל חלומות אחרים...." ובפזמון: "לא לא אל תשכחי גם כשעצוב לך יש לך אותי לא לא אל תשכחי אני כאן..." השיר נקרא יש לך אותי(לכי ילדה אהובה) ומבוצע על ידיי תיסלם ומאוחר יותר על ידיי יזהר אשדות (חבר בתיסלם) 3) שאלת השיר החדש של דייויד ברוזה לאחרונה חוזרת על עצמה הרבה (נתקלתי כבר 4 פעמים) והנה התשובה השיר החדש של דייויד ברוזה מהאלבום החדש שלו שיצא ממש בקרוב נקרא בין הקירות זהו מספיק לבינתיים אתם מוזמנים להוסיף משלכם מקווה שזה ירוץ כראוי
מיוזיק.

Dip

New member
אבל איך קוראים לאלבום???

את זה עוד לא אמרת?? לילה טוב

Jenkins

New member
שאלת השאלות

בעקיפין-ישירות שכזה: למה אסור לפרסם מילים של שירים בעברית בפורום? - כי זאת הפרת זכיות יוצרים! מותר באנגלית? למה? -כי אין את החוק הזה לשירים באנגלית.

nights

New member
טעות Jenkins ../images/Emo29.gif

האמריקאים המציאו את חוקי זכויות היוצרים. הסיבה שבאנגלית "מותר" היא שאין בארץ מי שירדוף אחרי מפרסמי מלים באנגלית.

Jenkins

New member
ההודעה נעלמה...

אבל בכ"מ, אמרתי שזה היה ניסוח אחר ל"בארץ אין את החוק הזה". ונייטס חביבי ויתר לי.

רק נקפיץ כדי שלא יגידו אח"כ לא ראית

י אז הנה ההודעה כאן תוסיפו כל מה שיש לכם (נירש לעבודה
) שיהייה ערב מצויין וכך גם הלילה
מיוזיק

נירש

New member
כמה תוספות

פרסומות
השיר מהפרסומת של אורנג´ עם האנשים מכל העולם: Sambolera Mayi Son בביצוע Khadja Nin.
תה ויסוצקי- Sting - Spreading a little happiness
קפה פלטינום - Omar - Golden Brown
מיוקטשופ – Bomba – King Africa המלצה: האתר הזה הוא מצוין לשירים מפרסומות. תוכניות טלוויזיה
שיר הפתיחה של הסופראנוס: A3- Woke Up This Morning
השיר בצרפתית של הבורגנים: Ne me quitte pas / Faudel סתם שירים
"You´re just too good to be true..." השיר הוא Can´t take my eyes off of you. הביצוע המקורי הוא של Frankie Valli and the Four Seasons ובין השאר, גם Lauryn Hill חדשה אותו.
"I feel good..." השיר הוא I feel good של James Brown.
"I´m free, to do what I want..." השיר הוא free של soup dragons.

gmgy

New member
and of course morton harket

from the coneheads soundtrack Can´t Take My Eyes off You - Harket, Morten (my favorite)

נירש

New member
השיר מהפרסומת של אולוויז

שמישהי שרה עם ווקמן מול מראה - Spandau Ballet - Gold.

ST

New member
זה לא רק FAQ... ../images/Emo29.gif

אלא כל מיני שירים של פרסומות / סרטים / תוכניות שרשומים לי בכל מיני מקומות... (מקווה שאני לא טועה, וחוזרת על דברים שכבר נאמרו)
פרסומות:
<יש שירים שאני לא בטוחה שאני מקשרת אותם לפרסומת הנכונה, אבל הם בטוח שירים מפרסומת)
- 777 (זה השיר המקורי. בפרסומת שינו את המילים): Shirly Bassey - Big Spender
הפרסומת הישנה של אגד: Buckshot Lefonque - Another Day
פרסומת של אל-על (אחת מהן): John Paul Young - Love Is in the Air
הפרסומת של יוגורט אמי: Daydream (אני מכירה בביצוע של דוד ד´אור)
בדין: זהבה בן - חיים שלי
הפרסומת של בזק (עם החברות מהתיכון): החברים של נטאשה - עוד נגיעה
השיר מהפרסומת של בזק בינלאומי (די ישנה. נדמה לי זאת בשדה התעופה. "00"): Aretha Franklin - I Say a Little Prayer For You
עוד פרסומת של בזק בינ"ל (האנשים <ילדים?> שמחזיקים ידיים): Whitney Kershaw - Closer
"טוטו" (אחת הפרסומות): הגשש החיוור - מים לדוד המלך
טיטולים (ישןןן): צביקה פיק - לגור איתו
מרקי קנור (הפרסומת עם השף שעובר מבית לבית כמו חלבן): Herman´s Hermits - No Milk Today
הפרסומת החדשה יותר של קנור: Dolly Parton - 9 to 5
פרסומת של Master Card: Louis Armstrong - What a Wonderful World
אחת הפרסומות של מת"ב (זאת עם האנשים מול הטלויזיה): Madness - It Must Be Love
"מתן": Sinead O´Connor - Thank You For Hearing Me
סלקום - שעה ל... : The Byrds - Turn, Turn, Turn
עוד סלקום: Dubstar - Stars
פרסומת (סלקום או בזק. הדעות חלוקות כאן בבית). אני זוכרת קטע מהפרסומת עם חיילים, אבל היו שם עוד הרבה אנשים: להקת הנח"ל - מחר (אבל זה עיבוד של השיר)
עוד פרסומת, חברה שלי טוענת שזה של איזשהו מפעיל סלולרי (אולי סלקום? פרסומת די ישנה): Sweetbox - Everything´s Gonna Be Alright
פרומו של Star World Vanessa Amorosi - Absolutely Everybody
קוטג´: שולה חן - בֹא הביתה
קפה טורקי של עלית: אריק איינשטיין - קפה טורקי
רכבת ישראל (רק רכבת): משינה - רכבת לילה לקהיר יש עוד כמה שירים של פרסומות שאני לא זוכרת של איזה פרסומת הם...
תוכניות טלויזיה:
אלי מקביל (פתיח): Vonda Sheppard - Searching my Soul
החבר´ה הטובים: נערי רפול - החבר´ה הטובים
הפוך: ירמי קפלן - כבר עכשיו
חברים: Rembrandts - I´ll Be There For You
חדוה ואני (או "חדוה ושלומיק".. לא יודעת..): מירי אלוני- הבלדה על חדוה ושלומיק
צה"ל1 (מישהו זוכר? :) : אלון אולארצ´יק - מחפש אותך
פלורנטין: מוניקה סקס - מכה אפורה
רמת אביב ג´: ליאורה - איתך
שירים מוכרים מתוך סרטים:
(לא היה לי אייקון מתאים והגביע הזכיר לי את האוסקר..)
ארמגדון: Aerosmith - Don´t Wanna Miss a Thing
טיטאניק: Celine Dion - My Heart Will Go On
נוטינג היל: Elvis Costello - She ועכשיו בעברית:
השוטר אזולאי אושיק לוי - בלדה לשוטר
שונות:
שלמה ארצי - בשבילה אתה מלך העולם. השיר המקורי הוא: The White Plains - When You Are A King
השיר בביצוע רוב (כל?) אמני ישראל: כתונת פסים. ---- זהו.... זה היה ארוך.. מקווה שזה יהיה שימושי למישהו... חג שמח! אסתי.

ST

New member
וכמובן שכחתי... ../images/Emo29.gif

תודה לכל האנשים הנפלאים כאן בפורום (ובעוד פורומים) שכל פעם רשמתי את מה שאמרתם ובסוף יצאה הרשימה הזאת.. איכשהו... וגם לכל החוברות גיטרה שלי, ועוד כל מיני רשימות שמסתובבות לי במחשב...
בשורות טובות, אסתי.

tamijul

New member
תשמעי...../images/Emo20.gif

שיחקת אותה ! כל הכבוד על ההשקעה, אני בטוחה שהמידע הנ"ל יועיל להרבה מאוד אנשים פה בפורום... יפה כתבת...יפה אמרת.. חג שמח תמי

למעלה