העולם חח איזה יופייי
ח חייה כי חייב New member 7/5/05 #183 זה../images/Emo150.gif אופס שחכתי למעלה כמה שורות... לא נורא תסלחו לי...
ח חייה כי חייב New member 7/5/05 #189 הפכת../images/Emo11.gif טוב חברים נגמרו לי הסמיילים (אוטומונקים) וגם נגמרה לי הסבלנות חח... תמשיכו מפה אתם
הפכת../images/Emo11.gif טוב חברים נגמרו לי הסמיילים (אוטומונקים) וגם נגמרה לי הסבלנות חח... תמשיכו מפה אתם
ח חייה כי חייב New member 7/5/05 #155 יאאלה נו להגיבבבבבבב תבינו, כל פעם שאתם מגיבים למשהו פשוט תעשו הוספת תגובה מהירה ותתחילו להגיב פה בשרשור הזה כמה שיות ותשרשרו לכאן מלא שטויות יאאלה נו אנשים תשתפו פעולהההההההההה
יאאלה נו להגיבבבבבבב תבינו, כל פעם שאתם מגיבים למשהו פשוט תעשו הוספת תגובה מהירה ותתחילו להגיב פה בשרשור הזה כמה שיות ותשרשרו לכאן מלא שטויות יאאלה נו אנשים תשתפו פעולהההההההההה
ח חייה כי חייב New member 7/5/05 #190 אני התגובה ה-189 יעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע תמשיכו להציףףףףףףףףףףףףףףףףף ותפציצו בתמונות יאאאלההההההההה
אני התגובה ה-189 יעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע תמשיכו להציףףףףףףףףףףףףףףףףף ותפציצו בתמונות יאאאלההההההההה