ל
מ מלודי מתה על מאיוש New member 7/5/05 #72 אוקייי השיר הזה מוקדש לכםםםםםםםם!! אומנם הוא לא הכי קשור למאיה אבל בסדר מי אוה אותכם יותר ממני חחח מתה עליכםםםםםםם!!
אוקייי השיר הזה מוקדש לכםםםםםםםם!! אומנם הוא לא הכי קשור למאיה אבל בסדר מי אוה אותכם יותר ממני חחח מתה עליכםםםםםםם!!
א אלעד23 המקורית New member 7/5/05 #73 ספיר תסירי אותי מהאיגנור אני רוצה להתכתב איתך יש לי ברשימה גם בנות כאן שהם קטנות ממני והם הגר ליאת מלודי ונוי אז בבקשה ספיר אני יעדכן אןתך כמו שאת כולם
ספיר תסירי אותי מהאיגנור אני רוצה להתכתב איתך יש לי ברשימה גם בנות כאן שהם קטנות ממני והם הגר ליאת מלודי ונוי אז בבקשה ספיר אני יעדכן אןתך כמו שאת כולם
ד דנדוש חולה על מאיוש New member 7/5/05 #74 אוקיי אז... תקשיבו..חשבתי על להוסיף את הסימן הזה |חייזר| לתחילת כל הודעה שלי.. מה אתם אומרים?
ד דנדוש חולה על מאיוש New member 7/5/05 #76 ../images/Emo41.gifמשחק התמונות../images/Emo41.gif שרשרו לכאן את כל התמונות שיש לכם של מאיה... אוהבת.. דניאל
../images/Emo41.gifמשחק התמונות../images/Emo41.gif שרשרו לכאן את כל התמונות שיש לכם של מאיה... אוהבת.. דניאל
ד דנדוש חולה על מאיוש New member 7/5/05 #77 ../images/Emo163.gifהרקעים...../images/Emo163.gif שרשרו לכאן את כל הרקעים של מאיה שיש לכם מנסה שתפציצו בתגובות... דניאל
../images/Emo163.gifהרקעים...../images/Emo163.gif שרשרו לכאן את כל הרקעים של מאיה שיש לכם מנסה שתפציצו בתגובות... דניאל