שרשור ה-1,000

Liron1005

New member
מה לא זוכר?

קנית פעם חולצה/מכנסיים/נעליים באלף שקל?

אני מכור לבגדי ספורט.

אבל אני כמעט ולא קונה.. כל פעם שאני נכנס לחנות של נייקי או אדידס, באלי לקחת את כל החנות אלי הביתה..

לכן אני כמעט ולא קונה../images/Emo4.gif

(רק נכנס לחנויות, ומשגע מוכרים אדיבים...
) יש לי חולשה בעיקר להלבשה לכדורסל. המשחק האהוב עלי.. לא מזמן קניתי סט יפהפה של אדידס, של גופיה ומכנס ׳דו כיווני׳... רק ב140 ביחד.. (50% הנחה!)

Hollywood 210

New member
גמאני!!

בעיקר את הנעלי ספורט הייתי לוקחת את כולם והתיקיםםםם כאלו יפיםםם!! והכי הכובעים!! חבל אין אמוטיקון של נייק /tapuzforum/images/Emo8.gif

חח אשכרה!

לייק על המחשבה של האמוטיקן...
(תציעי את זה להנהלת תפוז, בטוח שהם יענו לניקית חמודה וחשובה כמוך!..)

Hollywood 210

New member
אני מאוהבת

בנייקי
בכללי- בגדי ספורט, החל מנעליים וכלה בתיק והבקבוק מים. כובעי שמש לייייייק ובכלל כל מיני אביזרים למיניהם זה יכול להיות ווסטים מוזרים משקפיים ענקיות סרטי שיער מעניניים תיק כתום או אדום קיצור- להיות מוזרה

חחח..

מוזרה קטנה וחמודה שלי יש לך איזה כמה תמונות בפייסבוק שאת בתוך אוטו עם משקפיים ענקיותתתתתתת מזה צריך להיות??

Hollywood 210

New member
חחח

מה זלא יפה? לדעתי זה כן /tapuzforum/images/Emo9.gif הכי כייף כשאני נראית מוזר ותוקעים בי מבטים /tapuzforum/images/Emo6.gif‏ ושכחתי!! אני אוהבת שעונים! טופי הזכירה לי, ובטח את שואלת איך אפשר לשכוח? אז זה בעקבות כך שכל השעונים היפים שלי מחכים להחלפת בטריה (הפסקתי לספור כמה) 3 מתוכם של סוווטש... ואחד מהם בצבע ורוד שעון צוללים ענקקק יאאי אני מחליפה לו בטריה בקרוב זה ישלים את סט המוזריות /tapuzforum/images/Emo8.gif

למעלה