שרשור ה-1,000

אין דלתות

ככה זה . וממש לא אמת. לא לא. אני פחדתי להראות תחדר שלי מחשש שיעלו עלי, ניקים שאנלא מעוניינת שידעו על שהותי פה. אמת שההורים שלך יודעים שאתה בתפוז, או שזה לא מעניין אותם. חובה

רiעה צxן

New member
ההורים שלי

לא יודעים שאני כאן. הם לא יודעים מה זה... חובה עלייך לכתוב כאן שם של ניק שאת הכי שונאת... אני חובה.

פפ

אני לא שונאת. אבל יש ביני ובין קומנדו הרבה התקלויות . חובה עליך להתוודות על מעשה הכי מזוויע שעשית בחיים שלך. אני חובה

רiעה צxן

New member
אממ

לא זכור לי משהו... אני בדרך כלל לא עושה דברים לפני שאני חושב כמה פעמים. כך שלא יצא לי לעשות דברים מזוויעים בחיים. אבל היה מקרה אחד שהייתי קטן. הדלקתי נפץ בבית... חובה עלייך לשכנע את שמיינע שתאדים אותך לשבוע. אני חובה.

היא הייתה עושה את זה ממזמן אלמלא

התנגדותי לרעיון. חובה עליך לבצע מעשה קונדס לראשונה בחייך/tapuzforum/images/Emo67.gif לכוון תמזגן בבית על חום. אני חובה

רiעה צxן

New member
אין

לנו מזגן בבית. אני מספיק עושה להם חום... חובה עלייך להכין סיפור קצר שיש בו את המילים האלה. מקלחת, נייר זכוכית, שטיח, מנורה, בחורה... אני אמת.

/tapuzforum/images/Emo12.gif

אתה חומק ממני כפעם בפעם! אזי- עליך להתקשר למוניות ולבקש את יוני. ו- סיפור, עוד מעט. אמת שאתה בן בכור(כמעט בטוח לי) אני אמת

על מי יש לי לחשוב? לא. לא חשבתי עלייך../images/Emo67.gif

חובה עליך למדוד את ההיקף של המותניים שלך. לכתוב פה כמה סנטימטרים. אני חובה

רiעה צxן

New member
אני מידה 40

לא יודע כמה זה בסנטימטרים... חובה עלייך לשלוח לי מסר מעניין... אני חובה.

עליך

לשלוח דש מחר, ברדיו קול ברמה בתוכנית של עמירם בן לולו. בין השעה ארבע לחמש. לשיבולת- בהצלחה מרובה מ- בא נקרא לך איילה. כי הם בטח לא יעבירו את זה מבן לבת. אני חובה

תגגל. תראה מה המספר של רדיו קול ברמה

תתקשר אליהם ותעשה זאת. אני יאזין(אאזין) לירון- גבוהה ורזה. לחיים גבוהות. עינים שקועות, קטנות, מתרוצצות, אי שקט תמידי בכל פעולותיה. עגילים ארוכות משתפלות לצידי אוזניה, וכל כולה משדרת עליונות . נועלת עקבים למרות שאין צורך בכך, ומועדת באופן קבוע . מסטיק תחוב בין שיניה בקביעות

זיתרענן

New member
חח

מחר היא כבר תתחשבן איתך. חח. גיגלתי. יש את המספר. רק שאני מקווה שאתפוס אותם. ושלא צריך איזה טלמסר שעה מראש וכל זה.

Liron1005

New member
../images/Emo46.gif

אני שונאת מסטיקים! זה לפרחות!! עקבים אני לא נועלת רק בחו"ל, במושב זה מיותר. עייני לא מתרוצצות, אני בוהה. והן לא שקועות. ונורא מעניין מה שכתבת: "אי שקט תמידי בכל פעולותיה". נורא מעניין.

יאמייקה

New member
אמת

אמת שאת עדיין לא מסמפטת את ההוא‏ שאיימת להרוג אילו תפגשי‏ ‏אותו? ‏ אני חובה

למעלה