ב"מעניין", התכוונתי לחיפוש אחר אשתו של זית, טיפ'לה מעלינו...
ש שיבולת נרד New member 11/8/10 #411 אני לא אוחזת לא קראתי מה קורה למעלה.. חשבתי שאת בקטע של לדבר בחרוזים, אז כתבתי מה שכתבתי.לא חשוב. עוד תגובה
אני לא אוחזת לא קראתי מה קורה למעלה.. חשבתי שאת בקטע של לדבר בחרוזים, אז כתבתי מה שכתבתי.לא חשוב. עוד תגובה
מ מלkכית מתוקה New member 11/8/10 #421 לילה ../images/Emo13.gif למה לא נכנסת שניה מפון וזהו? מצחיקולה!!
מ מלkכית מתוקה New member 11/8/10 #423 את רצינית????? איזה מוזר זה אני מצליחה להגיב פה אבל ל2 התגובות הקודמות אני לא מצליחה.....
מ מלkכית מתוקה New member 11/8/10 #426 איך את מתקשרת עם הסביבה שלא נמצאת לידך כרגע כמובן.... אני לא מסוגלת בלי הפון שלי הוא הולך איתי לכל מקום
איך את מתקשרת עם הסביבה שלא נמצאת לידך כרגע כמובן.... אני לא מסוגלת בלי הפון שלי הוא הולך איתי לכל מקום
ז זיתרענן New member 11/8/10 #428 יש שיטה לספור או מפון, אמרת שאין לך. או מ למעלה בדף את עושה הסתר שרשור מעל נגיד תכתבי 150תגובות, ואז הוא יסתירותו ויכתוב לך כמה תגובות יש בשרשור. אח"כ את מבטלת ומחזירה.
יש שיטה לספור או מפון, אמרת שאין לך. או מ למעלה בדף את עושה הסתר שרשור מעל נגיד תכתבי 150תגובות, ואז הוא יסתירותו ויכתוב לך כמה תגובות יש בשרשור. אח"כ את מבטלת ומחזירה.
ז זיתרענן New member 11/8/10 #458 מוזר תבדקי. לחצי על אפשרויות. ושם בצד ימין יש לך צפיה אישית משהו כזה. תלחצי ותבדקי.
מ מלkכית מתוקה New member 11/8/10 #425 שמעו אבל זה לא הולך ככה למה לא רצות פה תגובות???? אני אתחיל להתקשקש פה עם עצמי כדי שיהיו 1000 אבל לא בא לי!!!!
שמעו אבל זה לא הולך ככה למה לא רצות פה תגובות???? אני אתחיל להתקשקש פה עם עצמי כדי שיהיו 1000 אבל לא בא לי!!!!