אז מעכשיו כותבים רק פה. יאללה, תביאו איזה משחק מעניין. אני בפנים.
L Liron1005 New member 10/8/10 #246 אז מעכשיו כותבים רק פה. יאללה, תביאו איזה משחק מעניין. אני בפנים.
י יפה ושמנה זה מה יש New member 10/8/10 #248 יאלה.. אממ.. שכחתי איך קוראים למשחק אבל תזרמי.. שוקולד או סוכריה על מקל?
L Liron1005 New member 10/8/10 #251 מיקי מאוס, ללא צל של ספק. כלב או חתול? וזה המשחק הכי משעמם שאני מכירה! אני רוצה משהו ג'וווווסיייי....
מיקי מאוס, ללא צל של ספק. כלב או חתול? וזה המשחק הכי משעמם שאני מכירה! אני רוצה משהו ג'וווווסיייי....
י יפה ושמנה זה מה יש New member 10/8/10 #252 כלב בירה או וודקה? אז תביאי משחק אחר, מה שבא לך אני זורמת
L Liron1005 New member 10/8/10 #255 יפה ושמינה, ברור!! סתם משהו ששמתי לב אליו, כל בחורה שהיא שמינה ויפה, או אפילו סתם עם חן, היא קופצנית כזאת מבחינת האישיות.. ומשום מה, נדמה לי שגם את כזאת.. בגדים: שחור או לבן?
יפה ושמינה, ברור!! סתם משהו ששמתי לב אליו, כל בחורה שהיא שמינה ויפה, או אפילו סתם עם חן, היא קופצנית כזאת מבחינת האישיות.. ומשום מה, נדמה לי שגם את כזאת.. בגדים: שחור או לבן?
י יפה ושמנה זה מה יש New member 10/8/10 #256 זה נכון! גמני שמתי לב לזה.. לפעמים זה קצת מעצבן אותי, הייתי רוצה להיות מתונה מעט.. לא שאני עושה פאדיחות אבל... שחור, כאילו ברור..! שיער פזור או אסוף? (יום יום לעבודה/לימודים)
זה נכון! גמני שמתי לב לזה.. לפעמים זה קצת מעצבן אותי, הייתי רוצה להיות מתונה מעט.. לא שאני עושה פאדיחות אבל... שחור, כאילו ברור..! שיער פזור או אסוף? (יום יום לעבודה/לימודים)
L Liron1005 New member 10/8/10 #261 תלוי איזה אירוע, אבל אני גם ככה גבוהה, אז אין צורך.. מעיל טראנץ'. צעיף או כובע?
י יפה ושמנה זה מה יש New member 10/8/10 #265 אהההההההה לא ידעתי שככה קוראים לזה.. גמני שמה כאלה טוב עייפתי.. לילה טוב יקירתי