שרשור ה-1,000

בנות - בנים

מה הוא הפריט שאתם מכורים אליו - ואל תגידו פלאפון הכוונה שלי היא למשל - תיק והרבה סוגים של אחד כזה, נעליים, בגדים או כל דבר שהוא.. למשל - אני מכורה לנעליים
ברמה מטורפת! וגם - לאיפור - לקנות איפור ! אני מאפרת אבל אני מוציאה יותר כסף על איפור מאשר מכניסה בקטע הזה ...
תמונות יתקבלו בברכה

משחק זה משחק

חובתי לרועה צאן. החדר שלי לאחר סידורו =] תאמת, היססתי מלהעלות תתמונה, אבל לקחתי סיכון. אני אמת

במסרים

מציקים לי הרבה בגינך/tapuzforum/images/Emo67.gif אבל מה שנכון נכון/tapuzforum/images/Emo152.gif חובה עליך לשלוח במשך שבוע מסרי התעניינות בשלומם של 8 ניקים שתבחרי. וצייני שמותיהם פה. אני חובה

Liron1005

New member
את מהמתישות..

8 ניקים??? 8??? המנהלת שווה 5 ניקים בגלל שהיא מנהלת. את. רביא. חלפון. חובה עלייך להכין את המהפך השבועי לאיזה ניק שתרצי. זה חייב להיות שנון, חד ומצחיק. יש לך עד מחר בחצות. אמת.

לא.

בגלל הרוע שבחובה שלך(באמאשלי שאני לא כשרונית כמוך/tapuzforum/images/Emo178.gif/tapuzforum/images/Emo141.gif)הינך מתבקשת לעמוד בחובה שהטלתי עליך. עוד 4 ניקים ווקשע! ו- אל תצפי, זה הולך להיות גרוע, המייק אקסטרים. ראי הוזהרת. אמת שאין לך התנגדות כלשהי להכיר אדם מהנט.(תכלס.. /tapuzforum/images/Emo4.gif) אני אמת, תאמיני לי עדיף

Liron1005

New member
עקשנית.

יאמייקה. קומפו. סנופית. טופ שופ. כעיקרון אין לי בעיה, אבל הכל תלוי בהכל. אמת שאת מרוצה מעצמך באופן תמידי? אני אמת.

יש לך שכל את. אמרתי לך שאני אוהבת

אותך מתחילה/tapuzforum/images/Emo13.gif מרוצה מעצמי- במלא מובן המילה. ההורים שלי לא כלכך/tapuzforum/images/Emo10.gif . אמת שדבור זה החיה הכי מפחידה שיש? אני אמת. נו מהה

Liron1005

New member
אומייגדדדדדד

יש לנו כאלה כאן בשפע, ועדיין לא התרגלתי. זה, נחשים ועכבישים. חלחלה עוברת בי כרגע. חלחלה וצמרמורת.. אמת שחובה עלייך לומר לי מי חפר לך עליי במסרים!

Liron1005

New member
אני

לא בוכה מעצבים ואני מתעצבנת אחת ל... אמת שאני הולכת לישון עכשיו? אמת! לילה טוב, בובה..

danravia

New member
אני גאה

ביהדות שלי. אמת שצילמת את החדר רק אחרי שסידרת כדי להרשים? אני חובה

למעלה