שרשור התרוצים

ל י א ן69

New member
שרשור התרוצים../images/Emo66.gif

מה אתם מספרים לבני הזוג על מנת להיפגש עם המאהב/מאהבת. עבודה? חברים?? מה הדרכים שלכם לעבור את זה בלי חשדות.

אני מספר ת'אמת

שיש לי פגישה עם המאהבת. נפגשתי איתה פעם בבוקר וסגרתי את הנייד. שהגעתי לעבודה הסתבר שהחוקית חיפשה אותי בטירוף. לשאלה "איפה היית" עניתי בתמימות "באמצע זיון"

תירוצים ... מקסימים ...

מילואים ... אורח מחו"ל... ארוחה עם הבוס ... יורד לאילת לצלול ... עוד כמה סודיים .. ששששששששש

דינהmeat

New member
לימודים לימודים - ואפילו תעודה

למדתי לימודי ערב, פעמיים בשבוע למשך שנה. לא מעט שיעורים נוצלו ללימודים אחרים לגמרי
- איכשהוא לקראת סוף הלימודים הצלחתי לשכנע את מזכירות המכללה שיש לי בדיוק 80% נוכחות ופה ושם כנראה שהמורה שכחה לרשום וכאלה.... ברור ש"נאלצתי ללמוד עם חברה" מידי פעם ול"הכין את עבודת הסיום". ביום ההגשה היו לי אולי שני דפי טיוטה וביקשתי הערכה, קיבלתי. איכשהוא הצלחתי תוך שעות ספורות לסיים את העבודה ולהגיש. בחיי שנהנתי מהלימודים...
ונחשו איזה ציון קיבלתי ? 95 (לא מהמאהב, מהמכללה !!!) ועל זה אומרים: להנות מכל העולמות, לימודים עם סיפוק....

דינהmeat

New member
והכי חשוב - הפירגון מהבית:

כשסיפרתי לחוקי על הציון הגבוה, אמר: ברור שזה מגיע לך, השקעת כל כך הרבה...... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

דינהmeat

New member
ששששששששששששששש

שלא ירים ת'אף.... הוא נמצא לפני בשרשור.... חחחחח

dalida3

New member
אני לא מספרת כלום ולא מתרצת ../images/Emo11.gif

אני לא צריכה להמציא תירוצים,כי השעות שאנחנו נפגשים הן שעות שבלאו הכי אני אמורה להיות מחוץ לבית. או שאני לוקחת יום חופש מהעבודה ובמהלך הבוקר נפגשים.עד הצהריים אני כבר בבית והוא חוזר לעבודתו. עוד לא קרה שהחוקי חיפש אותי בשעות האלו,אבל אם יקרה,תמיד אפשר לומר שה
נגמרה

B פאבלו

New member
ככל שתתרץ יותר

תרגיש שזוגתך יותר דבילית. עדיף ללכת על קו אחד או שננים. לאמץ מפגש חברים קבוע.... ספורט עבודה.... אבל משהו עיקבי פחות או יותר.

למעלה