שרשור התפקדות

ThE RhythM

New member
הממ

טוב אז...אני עומר, היי
כמה זמן אני פה? כבר...פשש יפה לי, 9 חודשים. הלהקה שלי היא לד זפלין, אבל אני פתוח לכל דבר טוב שקיים. (אולי להוציא שלל סוגי מטאל מזעזעים). מדילן עד דיפרפל עד זאפה ועד להקת חיל הים של ארמניה מצידי- הכל הולך. אה! ואני גם חצי מהנהלת החידון, יחד עם פייפר חמדתי האשדודית. חוצמזה זוהי ההזדמנות להביע את אהבתי הרבה לפורום וכל חבריו! I Love You Forum!

ThePiper

New member
הצלע השניה מתפקדת!

אני החלילה למי שעדיין לא מכיר... אני סתם בנאדם משועמם שאיכשהו הגיע לרוק קלאסי בגיל חמש... אניוויי! אוהבת את כולכם נשיקות נשיקות! ונשיקה גדולה במיוחד למשושי הרחובותי (לא גרימבל!) רית'מו!

The Mad Hatter

New member
~*פאסיבית*~

(וזה כבר הפורום השני בו אני מדווחת על היותי פאסיבית בשרשור התפקדות מהסוג הזה). אזז...אני עוקבת אחרי הפורום הזה עוד מהיום הראשון שלו-זה היה עם הפסקות מידי פעם, אבל בחודשים האחרונים אני עוקבת אחרי הפורום בקביעות. אבל אני מעדיפה שלא לכתוב. רק מידי פעם הגבתי בטורניר הזמרים, אולי.

או.קיי...

שמי בישראל דניאל (למרות שמעטים מאוד קוראים לי בשם הזה) ואני ירושלמי גאה. את רוב כספי אני מוציא על התקליטייה המושקעת שלי שמכילה מ-AC/DC ועד פרנק זאפה (A-Z למי שלא הבין). הסגנונות אהובים עלי הם (לא בהכרח עפ"י אותו סדר) רוק מתקדם, רוק פסיכדלי, פולק-רוק, קאנטרי, בלוז-רוק, ג'אז-רוק, רוק כבד (גם הקלאסי וגם קצת מטאל), ארנה רוק פה ושם, Fאנק, טיפ טיפה Pאנק, גראנג' (למרות שכבר שנים לא שמעתי, אבל משם התחלתי כמו רבים בגילי), רוק אקספרימנטלי, רוק אלטרנטיבי מודרני (יעני דברים שיצאו גם אחרי שנות ה-90), ישראלי, קצת מוסיקה קלאסית כשיוצא וגם מוסיקת עולם מדי פעם. בקשר לכינוי שלי, אין לי מושג האמת היא מה הקטע שלו... בקשר לשעירות, אני יכול להגיד על עצמי שאני די שעיר (במיוחד ברגליים
) אבל אני לא מצליח למצוא איזשהו הסבר בקשר לתרנגולת. זה עוד אחד מהדברים שנופלים עליך פתאום... בפורום הזה אני כבר חודש-חודשיים, לא בטוח, אבל גם קודם הייתי קורא פסיבי. לא מעשן ומאוד מתעצבן על אנשים שמעשנים לידי (למה לדפוק גם לי את הבריאות ובו בזמן לזהם את האוויר?!), שותה אבל לא בכוח (רק דברים שטעימים לי, בעיקר בירה בארוחות ערב), צמחוני מלידה ותלמיד במגמת אמנות. אני יכול להגיד על עצמי שאני כותב יחסית באופן קבוע... וזהו.

amhay

New member
טוב

אני רק אגיד שאני עוד מעט בן 18 מחיפה,מוזיקה זה הדבר הכי חשוב בחיים שלי ואני שומע כ"כ הרבה דברים שאני אוותר על פירוט כרגע

OzzzzzY

New member
גם אני...גם אני...גם אני....

היי... קוראים לי עמרי , אני בן 18, ואני גר בעיר הקודש
בת-ים
אני עתודאי תעשייה וניהול.... אני נכנס לפורום כל יום , אך רושם בו יחסית קצת... אני שומע רוק מכל הסוגים , משנות השישים-שבעים (ואפילו קצת שמונים) אני לא מתכוון לפרט את הלהקות , כי זה לא יגמר לעולם (וזה גם לא מעניין חלק מכם
)....ודווקא על אני לא ממש חולה על בלאק סאבת' להפתעתכם... אממ...עוד משהו? אוהד את בית"ר ירושלים
....(פתיחת עונה מאכזבת , אבל אני מאמין שיהיה בסדר...) מי שרוצה לעשות איתי היכרות רצינית יותר מוזמן בכיף ל-ICQ מספר 276086178...

Jam Head

New member
אני פה !

מתפקד כמו שנאמר
ולמה חלש ? אני דווקא חושב שהולך ממש טוב במיוחד עם הפרויקט החדש !

Jam Head

New member
אהה ופרטים עליי

אני רואי , בן 17 מבנימינה - עיר האורות. שומע רוק - בעיקר מתקדם , מטאל וקצת ג'אז. מנגן על גיטרה + באס , וזהו מה עוד יש להוסיף ?

ouria

New member
מתפקד.

אני אוריה, בן 17 מר"ג, מנהל כאן את פורום לד זפ. אוהב מוזיקה. ברשותכם, באנגלית, יותר נוח ככה. Bowie, Led Zeppelin, Television, Black Sabbath, Camel, Roxy Music, T-Rex, The Who, The The, King Crimson, Kraftwerk, Scott Walker, Laurie Anderson, Faith No More, John Cale, Eno, Rolling Stones, Queen, Radiohead, Sonic Youth, Deep Purple, Jonathan Richman, Fleetwood Mac, Pastorius, Zappa, Beatles, Van Der Graaf Generator, Tina Turner, Shalom Hanoch, Tzvika Pik, Stanley Jordan, Hava Albertstien, Fortis, Sacharof.

Miss CB

New member
עוד לבנה פסיבית בחומה

או... משהו בסגנון... אני לא מצחיקה כשאני מנוזלת. קיצר, היי לכולם, אני טלי
בת כמעט 15 (שלושה שבועות ווהו!) ואממ כיתה י'... רעננה... מה עוד? לעומת כמה הודעות נבחרות פה, רשימת ה"איזה מוסיקה אני שומעת" עלובה לאללה אבל נו - התחלתי ממש לאהוב מוסיקה לפני שנה ומשהו, זה הספק לא רע לטעמי: ביטלס, וכמה שיותר בבקשה; פוליס, דייר סטרייטס - איתם התחלתי; בזמן האחרון קצת פינק פלויד (עובדים על זה
) וגם לד זפלין; טיפטיפטיפה רדיוהד, כנ"ל המי, כנ"ל סטון רוזס (נו יש להם רק שניים, יש לי חצי מהם
); וכמה אוספים. בכלליות אוספים זה לא דבר גאוני בד"כ אבל אם יש בבית, מי אני שאתווכח ואלך להוציא כסף על אלבומים - ע"ע איגלז, יש פה איזה אוסף שלהם, 20 שירים, אישית אני אוהבת אותו אבל זה די ממצה את העניין אם הבנתי נכון... גם קצת האריסון (הביטלס השקט כמובן, "איפ יו וונט טו סלייד - סלייד, דונט טוק"), קולדפליי, וכל פעם משהו אחר, אה דיפ פרפל קצת כמובן. זהו בערך
תשאלו אותי אותה שאלה שנה הבאה, אני אתן פה רשימה פי שתיים יותר ארוכה (מקווה!)

GingerBread Man

New member
ה-ת-פ-ק-ד-ו-ת!

העןגייה מגונדולין, והאיש עם הכי מעט ידע מוזיקלי בפורום (אני עובד על זה. באמת). אוהב לשמוע הכל מהכל ובעיקר פינק פלויד, לד זפלין, וצפרדעים למיניהם. לאחרונה אני מתחיל לגלות את עולם הפסיכדליה עם צלילי המחמד של נערי החוף שעוד לא הבנתי מה כל הרעש והמהומה עליו, אבל אולי זה לשרשור אחר. כמה מילות הערכה לפורום- שהוא ללא ספק הכי כיף ומעניין וטוב שזכיתי להיות בו. כל האנשים פה מדהימים וכמעט שאין שרשורים משעממים. מי יתן וימשיך לחיות לעד. או לפחות עוד כמה שנים.

ביטלמן

New member
אני כאן

להקה אהובה! (חוץ מהביטלס) לד זפלין אמנים נוספים: iron butterfly(אני היחיד???), gary moor, pink floyd וכו'

avivs

New member
אני פה

אני רוצה להבהיר, תתעלמו מכול דבר שכתוב בפרטים שלי! זה הפרטים של אח שלי ואין להם שום קשר בשום צורה כול שהיא עלי. ולי ד"א קוראים יובל.

slowhand1

New member
אממ..מתפקד?

קוראים לי מנחם ואני מהקריות.. אני קורא פה הרבה ומנסה להגיב רק במה שאני מבין.. חולה על מוזיקה אבל ממש חולה (יותר נכון חולה ממוזיקה...) אין לי גרוש על הנשמה אז לצערי אני מוריד מקאזה כי אני נרקומן מוזיקלי שנגמר לו המזומן.. יש לי חברה שיש לה אחלה גיזרה ושישה מיתרים,אני מבלה איתה שש שעות ביום רצוף...(חתיכת הספק,לא?) הדבר היחיד שאני מעריץ אותו בעולם זה שיר (hotel kalifornia) בעצם לא מעריץ..סוגד... וגם אני ממש אבל ממש אוהב לשמוע את אריק קלפטון... אממ..זהו נדמה לי..

למעלה