שרשור התפקדות

Another Girl

New member
אם אתה כל כך מעריץ את השיר...

ראוי שתדע לאיית California...לא?

slowhand1

New member
דוגרי..

לא יודע למה טעיתי...אולי השעה..או שאני סתם אנאלפבת

pasteran

New member
מי אני ומה שמי

קוראים לי ערן וגם פסטרנק ולכן הכינוי המשולב... אני בא מראשון לציון ואכן אני ראשון לציון (סתם סתם). אני בן 21, משתחרר בקרוב מבית הבראה למפקדי טנקים כושלים. 6 שנים אני שומע מוזיקה בצורה רצינית וכל יום שעובר רק מגלה כמה עוד חסר. אני קודם כל אוהב רוק - מתקדם, קלאסי, מטאל (בערך בסדר הזה) ועוד המון סגנונות בעדיפות משנית. פחות מזה אני אוהב מוזיקה קלאסית וקצת פחות מזה ג'אז. השילוש ה""קדוש"" המוזיקלי הוא באך בתפקיד אלוהים (דא...) צ'יק קוריאה בתפקיד הבן וזאפה בתפקיד רוח (לאו דווקא הקודש...) אגדות הרוק המועדפות - הביטלס, ג'ת'רו טאל, ג'נטל ג'יאנט, הדורס, דיפ פרפל, לד זפלין, המי, קינג קרימזון, יס, דיוויד בואי, מקווה שלא שכחתי מישהו. אולי כמה ישראלים - הצ'רצ'ילים, אינשטיין, כוורת, פורטיס וסחרוף, שלמה ארצי (למרות שזה לא כ"כ רוק), מתי כספי, שלום חנוך.

ואם כבר חברתי ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

מה נסגר עם הפגישת פורום
בואו נארגן אחת כזאת - אפשר עכשיו לקראת החגים. מצטער שניצלתי את השרשור, אבל לא נעים לפתוח שרשור חדש... אתמול כבר פתחתי אחד

school sucks

New member
יאללה גמני אכתוב

אני גל, בת 15 מקרית אונו (שיעמום!) ואני קוראת פה הרבה.. לא מגיבה כי... אמממ... לא יודעת. אני לא מבינה כל כך אבל אני אוהבת את לד זפלין, דיפ פרפל, מופע הארנבות של ד"ר קספר!!!, סקס פיסטולז, איי אף איי, ועוד כל מיני שאין לי כח לכתוב. וברגע שאני ארגיש שאני מבינה במשהו אולי אני אפילו אגיב פה לדברים...:)

Wonder goat

New member
עם שמתם לב לא הייתי הרבה פה

ואני מצתער על כך פשוט אין לי כבר זמן הלימודיםקוראים אותי ועם זה לא מספיק אני מדריך גם כמה ילדים קטנוניים בכיתה ה' אז לכל אהובי בפורום אני מצתער

שלום אני מוש ואני שור

שלום שמי הוא מוש השור. אני מניח שחלקכם מכירים אותי מסידרה תיעודית שנעשתה על חיי והוקרנה בערוצי הטלוויזיה השונים. אז לאלו מביניכם שלא מכירים אני שור כתום, ואני חקלאי. יש לי חווה ואני מגדגל בה כל מיני גידולים שונים. החבר הכי טוב שלי הוא צב, וליד החוה יש גם פיל, יען ועוד חיות שונות.

ועכשיו באמת

אני דביר אני בן 19 בעוד חודש אני מתחיל ללמוד שנה שניה בטכניון (בעתודה אקדמאית). והשבוע סיימתי חודש טירונות. אני קורא בפורום כבר כמעט שנה ואני חייב להגיד שאני מאד נהנה לקרוא פה ולמדתי הרבה מהדיונים המעניינים פה. אני שומע בעיקר את הלהקות והזמרים שמדברים עליהם פה ואוהב בעיקר את: פינק פלויד, ג'ימי הנדריקס, קינג קרימזון, לד זפלין, שלום חנוך ,מאיר אריאל ועוד. (אני גם מאוד אוהב את רוקפור אבל מבחינת קו הזמן הם לא מתאימים לפורום) בנוסף אני אוהב לשמוע ג'ז, בלוז Fאנק ורגאיי.

למעלה