שרשור התפקדות

שרשור התפקדות

יש לי תחושה שבשבוע שבועים האחרונים, התנער הפורום מהתרדמת שהוא היה שרוי בה בזמן האחרון ויש הרבה מצטרפים חדשים והרבה "תושבים חוזרים", פתאום שמתי לב שאין כאן כמעט שרשורים חברתיים, אז כצעד יוצא דופן חשבתי להתחיל אחד בעצמי. נראה לי שיהיה נחמד אם נעשה שרשור התפקדות, כזה שיכיל את הכותבים הקבועים, את אלה שכותבים מידיי פעם וגם, למה לא את אלה שסתם קוראים מהצד (מותר לא?). אם בא לכם לכתוב גם משהו על עצמכם או על המוסיקה שאתם אוהבים לשמוע, זה יהיה בכלל אחלה. אז יאללה להתפקד

Grimble Grumble

New member
Sgt Grimble reporting - SIR!

מחכה ליום שבו אני אתפקד מלה-פז, לימה או העיר האבודה... זה לא רחוק זה לא רחוק...

TheFly

New member
אמרו את זה קודם,אבל זה תמיד אקטואלי

קוראים לי יוסי
אני בן 12 מטר שישים ושייבה הכי אוהב שניצל וצ'יפס שומע רובים ושושנים (סלאש הוא הגיטריסט הטוב ביותר אי פעם - אני יודע, כי שמעתי לפחות שני שירים של הלהקה האהובה עלי רובים ושושנים...) חוץ מזה, אני מאד אוהב גם את metallica (השיר nothing else matters הוא השיר הטוב בהיסטוריה. אני ממליץ לכל מי שלא שמע...) יש לי שאלה לחברי הפורום: מישהו יכול להמליץ לי על שירים טובים של החיפושיות להוריד מקאזה. שמעתי שהם ממש טובים. ועוד שאלה, מי זה הבוב דילן שכולם מדברים עליו. הוא אגדת רוק? אפשר להמליץ לי על שניים שלושה שירים שלו כדי שאוכל להתרשם? אגב, הוא טוב כמו אביב גפן ה-א-ל-ו-ה-י? כמעט שכחתי, הלהקה השלישית האהובה עלי היא קווין. השיר we will rock you הוא השיר הטוב בעולם. מי שלא מכיר - מומלץ. אני אמנם חדש פה, אבל אני רוצה להציע משחק חדש לפורום: כל אחד יגיד את שמו, יסביר את הכינוי שלו בפורום ויפרט מה הצבע האהוב עליו ואיזה חיה הוא הכי אוהב. אני אתחיל: קוראים לי יוסי (את זה אתם יודעים). הכינוי שלי הוא יוסיפון (על שם מסעדת היוסיפון מגבעת חלפון...) הצבע האהוב עלי הוא כחול (כי הוא צבע המים והשמיים) החיה האהובה עלי היא סוס ים מעופף (סוס - כי הוא רץ חופשי, ים - כי הים גדול ופתוח, ומעופף - הבנתם לבד...) הערה קטנה לחברי הפורום ולמנהל "הניבלונגים" (מה פירוש השם, אגב? זה נשמע די מטופש...) - המשחק שאתם מתכננים לראשון ביולי הוא מטופש, כי ברור שהאנגלים טובים יותר (פשוט תקשיבו לשיר we will rock you ותבינו. כבר אמרתי שזה שיר ענק???) יאללה ביי כל הזכויות שמורות לאחד והיחיד הולדן קולפילד בשדה הולדן תתפקד
אה כן , לי דווקא לא קוראים יוסי אלא שי , הזבוב שעל קירות הפורום

ganooov

New member
ההוא שג'י פורס עשה ../images/Emo13.gif

היה ללא ספק הכי מצחיק שאפשר, אבל גם שלך מצחיק
.

SickAgain

New member
אני חולה שוב ושוב חולה ושוב חולה שו

אני אוהב מוסיקה על כל סוגיה וגווניה ונפלאותה. מוסיקה זה החיים שלי ואני אוהב מוסיקה. רוק קלאסי, פרוגרסיבי, בלוז מהמיסיסיפי דלתא, Fאנק, סול, רוק כבד, מוסיקה קלאסית,ג'אז וכל דבר טוב.... השם הפרטי שלי זה רמי, נעים מאד באמת! והכינוי שלי לקוח מאלבום הרוק (בין האהובים עלי "פיזיקל גרפיטי" של לד זפלין). מה עוד? כעת אני משרת בשירות סדיר בצבא הגנה לישראל. אני בן 19 ( אור להיות בן 20 בנובמבר אך מקווה שזה לעולם לא יקרה!!) ומרגיש כבר דיי בנוח לחשוף את כל הפרטים האלה על עצמי....

מממ

קוראים לי שי. וגם הכינוי שלי לקוח מאלבום רוק.. (פיזיקל גרפיטי של לד זפלין
) רוק כבד, קלאסי, פרוגרסיב, ישרלאי, לד זפלין, לד זפלין, לד זפלין, פינק פלויד, דורס, גאנז, גת'רו טול, קווין, קינג קרימזון, בוב דילן, ג'נסיס, ביטלס (לנון), נירוונה, אירוסמית, המי, ועוד רבים אחרים..

ganooov

New member
רב אלוף בדימוס מתייצב לפקודתך, ../images/Emo13.gif

המפקד
ובכן, אני גנוב-דייר סטרייטס, המנהל הראשון של הפורום היקר שלנו, חובב רוק על סוגיו השונים, מנהל כיום את פורום רוק (258) ופורום סופרים צעירים (376). כרגע אני שומע (בפעם השלושים רצוף) את האלבום החדש של דיפ פארפל - בננות (ועוד מקבץ שירים מוכרים ויפים של הלהקה). אני מנגן על גיטרה בס, לומד בתיכון ערב, ומתעסק בגרפיקה ממחושבת (מצורף מודל תלת מימדי שבניתי
). ולמי שראה (או ראתה) את התמונות בכרטיס אישי ומתעניין/ת (זה אפשרי?
) - אני תפוס, כבר חמישה חודשים ויומיים
.

חשבתי.. ואין לי טופיק לכתוב...

אני עודד מרעננה, החל מדצמבר (דצמבר 03 כבוד!
) חייל בצה"ל. כרגע לומד לפסיכומטרי ומדריך בני נוער בחוג הכנה לצבא. אממ.. אני מאוד אוהב פרוגרסיב, רוק כבד, ובכלל רוק קלאסי (ובעצם אוהב כמעט כל מה שמדברים עליו בפורום..). אממ.. זהו. אחלה רעיון לעשות שרשורים חברתיים מדי פעם.. בעיקר לאור מותו של הצ'אט (או שאני פשוט נכנס אליו בזמנים הלא נכונים..)

noosh

New member
מתפקדת

אממ אני נועה, די קבועה פה אפשר להגיד
(אבל אני יכולה להפסיק מתי שאני רוצה, באמת) אינ לא אלאה אתכם ברשימה של כל הלהקות והאמנים שאני אוהבת, נסכם את זה ככה: ג'ניס היא המלכה, ג'ים הוא האלוהים, ובקשר למלך - פה יש התלבטות קשה, אבל בינתיים הכל הולך אה, וד"א.. כולם יכולים להתפקד, לא רק הכותבים הקבועים.. שלפחות נדע מי קורא אותנו פה

קיר קמט

New member
גם אני יוסי.

לא, די, מוצה. אני גילעד (נראה לי שאולי 2 אנשים יודעים איך קוראים לי כאן, למרות שטרחתי לציין את זה לא פעם ולא פעמיים.), די הדרתי רגליי מהפורום בזמן האחרון, הייתי מציין את הסיבות אבל לא ראוי להלבין פניי חברייך ופורומך ברבים. אני אוהב מוזיקה באופן כללי, למרות שרבים כאן עדיין בטוחים שאני לא אוהב שום דבר שלא כולל בתוכו את הדלתות. אוהב גם כדורגל, אדום-שחור בלב. בתקווה שאני אטוס השנה למילאנו בשביל הקבוצה שלי. אוהב להיות אופטימי, לא שיש הרבה סיבות, אוהב את הארץ, לא אוהב את המתנחבלים, לא אוהב גזענים צבועים ושקרנים. אוהב להסביר לאנשים דברים עם חיוך, ואוהב, ממש אוהב, להתחנף לבנות המין היפה. למרות שידוע לכל שהן לעולם לא יידעו לנהוג כראוי, אולי חוץ מאחת, יוטה קליינדשמידט
עוד כל מיני פרטים לא חשובים- עוד שישה חודשים ותשעה ימים אני אהיה בן 18 אני מראשון לציון, נורא אוהב את העיר, אבל לא ברור למה. נורא אוהב לשחק כדורסל, לראות כדורסל וכדורגל. הכי אוהב אנשים חמודים כאלו. נו, אתם מכירים. לא מעשן, גם לא נרגילה, לא עד עכשיו, ולא לעולם. לא שותה אלכוהול, לא אוהב את הטעם (ואת ההשפעה.). לא אוהב ללמוד, וקשה להגיד שאני עושה את זה בעל-כורחי, כי אני לא ממש עושה את זה- אני רק מפגין נוכחות. אני נוהג להחליף כינויים בICQ כמעט באותה תדירות שאני מחליף גרביים, ואם השם שלי לא השתנה במשך שבוע, זה ככל הנראה אומר שלא הייתי כל השבוע הזה בICQ. עשיתי בערך שני מעשים מאוד מאוד מאוד מטופשים בחיים שלי, ועוד כל מיני מעשים מטופשים למחצה, ויש אנשים שחושבים שאני פסיכופת. אני מניח שהרב היה חושב ככה, אם הרב היה מכיר את ההיסטוריה שלי. ייאמר לזכותי, גם האנשים שחושבים שאני פסיכופת עדיין אוהבים אותי
או לפחות ככה אני מקווה. נו, מוזיקלית- אוהב את הדלתות, חיפושיות הקצב, תיאטרון החלום, אלוויס המלך פרסלי, המת אסיר התודה, לינרד סקנרד, מרווין גיי, החונקים , זי.זי. טופ, וגם את ספולטורה (שנדמה לי שזה ארון קבורה בלטינית.), יהודה איש קריות, אופת', ולפעמים, כשיש לי כח, את בתולת הברזל ואת סגול כהה (אני הזכרתי את סגול כהה בהקשר חיובי? אפוקליפסה עכשיו...). וגם מוזיקה ישראלית זה תמיד נחמד. תמיד.

נקודתית

New member
פחיק...דה,תמיד!../images/Emo8.gif../images/Emo25.gif

חוצמזה, המפ. בהקשר לנושא השירשור..אאא, אני יעלי. ואני הרבה דברים ושומעת הרבה דברים, אבל אני לא קוראת פה. ואפילו לא על תקן אורחת בפורום. ;| אז.. זהו. היי וביי (?)

CommandeRiker

New member
גמני פה...

אני בכיתה ט' במקווה ישראל במגמה מדעית... גובה : 1.83. אוכל אהוב : שווארמה ועזרא(שיפודייה מקומית).. חולה על גיטרות, בזמן האחרון במיוחד על הנדריקס, דילן, בואי, דייב מת'יוס באנד , והגדולים מכולם, הפוליס!

וגם אני..

אני בכתה ט'..לימודים זה ממש לא בראש שלי... מנגנת על תופים וגיטרה.. ..אובססיבית לדיסקים...קונה המון למרות שיש לי צורב.. אוכלת כל היום פיצה, פסטה וצ'יפס.ואני גם צמחונית כבר שנה ומשהו. אוהבת מוזיקה (כמו כולם פה) יותר מדי : שומעת בעיקר הנדריקס,פינק פלויד ולד זפלין.. וגם דיפ פרפל,קינג קרימסון,הדלתות וכו' אבל בשביל לא להיות "מקובעת" מדי,אני מקשיבה גם למוזיקה מתחילת שנות ה90,כמו-אליס אין צ'יינס,פרל ג'אם,סוניק יות',פיית' נור מור, רדיוהאד,וכמובן הזמר האהוב עלי (אחרי הנדריקס),ג'ף באקלי! דברים\אנשים שמפחידים אותי : רוד סטיוארט ובילי איידול (שפעם,ברצינות,היה לי סיוט שכלל את שתי הווירדוס האלה)..
ואני שונאת הרבה מאוד דברים : מועדנים,האנשים שבמועדנים,והמוזיקה שבמעודנים.אנשים שחצנים ונרקסיסטים שמתלהבים מעצמם,ואנשים שאומרים שהם "מתים" על פינק פלויד כי הם מכירים את אנודר בריק און דה וול.ויש עוד מלא דברים שאני שונאת,אבל בואו לא נרחיב.. אהמ..אני לא מעשנת,לא שותה,כי אני פשוט מאוד לא אוהבת את זה. ונראה לי שזהו..

אומנם קצת באיחור אבל....

אני מאיה בת 18 מאשדוד שותה מעשנת ומשחקת סנוקר.. חולת רוק בעיקר כבד וקלאסי ומעריצה נלהבת של שנות ה-60-70 נולדתי באיחור מה לעשות

Paranoid Y

New member
-הסוף- סיפורו של האביר המסתורי...

אני מנצל שרשור זה, כדי להודיע על פרישה מהחיים הציבוריים, זה היה יותר מידי, עשיתי את המקסימום, הוצאתי את הכל מעצמי, אבל זה לא הספיק, נכשלתי, אני לא מאשים אף אחד, אני לוקח את כל האחריות, אבל רציתי שתדעו שאף פעם לא חשבתי, ואף לא במחשבות הכי גרועות, שאגיע למצב כזה, ראיתי רק את מה שתכננתי, את מה שרציתי, וראיתי אותו מתגשם, אך מציאות שונה מדמיון, דברים בלתי צפויים יכולים לצןץ מכל מקום, ולהרוס כל חלום, אבל היום הזה בא, בא כמו חיית טרף שאורבת לקורבן שלה, בא כמו האופק שבולע את השמש בעת שקיעה, שקיעת האור, שקיעת החיוך, שקיעת החלום. אז, היו שלום חברים, תמשיכו עם החלום, עד שיגיע היום, והוא יגיע, כשלון אחד לא צריך לעצור את הכל, אני צריך לשלם את המחיר, אבל פרחים שמתו, יכולות לפרוח שוב באביב, עלים שנושרות, מחליפים אותם חדשים, יותר חזקות, יותר ירוקות והרבה יותר צעירות, הן צריכות רק את טיפות הגשם שחיחו אותם, שיתחילו את החיים מחדש, אז אני אלך לי, לדרך הארוכה, אבל כולי תקווה שתבוא הנפש החיה, החזקה והצעירה, ושתצליח במה שאני נכשלתי, היו שלום חברים, תשמרו על עצמכם, ושמרו על החלום!! נפשי תמיד תהיה איתכם...

למעלה