שרשור התפקדות מי חי? מי צמח? ומי עץ? אללללללללףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף סטופ!
D Drorrrrrr New member 14/9/03 #1 שרשור התפקדות מי חי? מי צמח? ומי עץ? אללללללללףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף סטופ!
מ מורי לנצח New member 14/9/03 #2 אנגליה, אילת , אריה ,אורן, ארון... אה.. לא משחקים חי צומח דומם? לא נורא אני אתגבר... טוב מה לומר? טוב מצאתי : אני מור ואני מכורה... ל....... חרוזים ולדיסק של נולד אבל נרד מזה... חוץ מזה אני כאן ואני קצת חולה אז מותר לי... יאללה אנשים להתפקד..
אנגליה, אילת , אריה ,אורן, ארון... אה.. לא משחקים חי צומח דומם? לא נורא אני אתגבר... טוב מה לומר? טוב מצאתי : אני מור ואני מכורה... ל....... חרוזים ולדיסק של נולד אבל נרד מזה... חוץ מזה אני כאן ואני קצת חולה אז מותר לי... יאללה אנשים להתפקד..
N not myself anymore New member 14/9/03 #3 שני? אני מתפקדדד רגע מה אני צריך לומר? אהה אני חושב שאני עץ!! לא אנ יכחול מידי בשביל להיות עץ אולי אני חי? לא אני טיפש מידי לזה... אז מה אני?
שני? אני מתפקדדד רגע מה אני צריך לומר? אהה אני חושב שאני עץ!! לא אנ יכחול מידי בשביל להיות עץ אולי אני חי? לא אני טיפש מידי לזה... אז מה אני?
L love amor New member 14/9/03 #4 שו? אני קואלה! (כנסו לכרטיס שלי לראות ת'תמונה..האמת הוא יותר יפה ממני חחחח)
E escaping New member 15/9/03 #7 אני מקל אוזניים מה? אי אפשר לבחור בזה? אוף... אז אני מספר 13! אהמ.. טוב נו... אני כאן. P:
I infatuation New member 16/9/03 #9 אז גם אני (למרות שאני לא נכנסת לכאן מספיק) אני ברבי אגם הברבורים!!