שרשור התפקדות

פאמקי

New member
שרשור התפקדות

בעבר, היינו עושות שרשור התפקדות/ סיכום שבועי/ שאלון... לאחרונה, עלה רעיון להחזיר אותו.
מה דעתכך (שאלה ראשונה בהתפקדות)?
כינוי:
פנויה לאהבה?
אזור בארץ:
חווה/ אדם מהעבר שלי שהייתי רוצה לפגוש, ולמה:
התכונה שמאפיינת אותי:
חיית המחמד שלי היא...(תמונה תתקבל בברכה): כל אחת מכן, מוזמנת, מפעם לפעם (נניח פעם בשבוע+-?), לפתוח שרשור דומה. אין צורך לחכות שאחרת תעלה שאלון. כך זה יסייע להכיר אחת את השניה.

sh light

New member
../images/Emo66.gif

מה דעתכך (שאלה ראשונה בהתפקדות)? תלוי בקשר למה.. חחח סתם בקשר לשאלון דעתי בנידון "מצויין" ואף מבורך.
כינוי : sh light
מצב משפחתי : גרושה + 2
פנויה לאהבה : פנויה מאוד .
אזור בארץ : באר שבע.
חווה / אדם מהעבר שהייתי רוצה לפגוש ולמה: אמממ... לא נראה לי שיש כזה...או כזו...
התכונה שמאפיינת אותי: שמחה
חיית המחמד שלי : אין.

Nישהי31

New member
עונה../images/Emo192.gif...

מה דעתכן (שאלה ראשונה בהתפקדות)? בקשר למה?.. כינוי: Nישהי 31 גיל: ראי תשובה למעלה
מצב משפחתי: רווקה פנויה לאהבה? כן! כן! כן! ורוצה לשנות סטטוס בקרוב מאוד! אזור בארץ: מרכז חווה/ אדם מהעבר שלי שהייתי רוצה לפגוש, ולמה: אממ..שרה אימנו, נראה לי אישה עוצמתית וחכמה שבכיף הייתי יושבת איתה על כוס קפה ומתייעצת איתה על ענייני דיומא (ולא רק...) התכונה שמאפיינת אותי: הומור
חיית המחמד שלי היא...(תמונה תתקבל בברכה): חיפושיות|חיפושית|. שיהיה לכולנו שבוע טוב ומלא ניסים ואור

בלוז10

New member
../images/Emo141.gif

שאלה ראשונה בהתפקדות מה דעתכן? רעיון מצוין כינוי?בלוז 10 גיל?47 מצב משפחתי?גרושה פנויה לאהבה?חוששת אזור בארץ ?מרכז מישהו מהעבר שלי שהייתי רוצה לפגוש ולמה? לא אין התכונה שמאפיינת אותי? נתינה לילדי המקסימים ולחיות שלי אין סופית חיית המחמד שלי היא? יש לי חמישה 2 חתולים 2 כלבים וסייח את כולם אני אוהבת

מתפקדת ...

כינוי: למראית עין גיל: 32 מצב משפחתי:רווקה פנויה לאהבה? בהחלט . אזור בארץ: מרכז חווה/ אדם מהעבר שלי שהייתי רוצה לפגוש, ולמה: סבתא שלי , מרגישה שהיא נפטרה מוקדם מידיי, לא הספקתי להכיר אותה . הייתי רוצה לנהל איתה שיחה של כמה שעות לספר לה עליי אבל בעיקר לשמוע עליה . התכונה שמאפיינת אותי: וואוו, אמממ , יש הרבה. אני חושבת שאני מחושבת ...וחושבת .... חיית המחמד שלי היא...(תמונה תתקבל בברכה): האמת , אין .

עונה

מה דעתכך: רעיון נחמד במיוחד לחדשות כאן שיכות כך להכיר את הנפשות הפועלות כינוי: דמעות חמות גיל: 32 מצב משפחתי:רווקה פנויה לאהבה?: כן אזור בארץ: המרכז חווה/ אדם מהעבר שלי שהייתי רוצה לפגוש, ולמה: את החברה הכי טובה שלי שנהרגה התאונה בדעוק השבוע לפני שבע שנים ובכל חג חנוכה הכאב שלרוב מודחק , עולה מחדש התכונה שמאפיינת אותי: בישנות ניראה לי חיית המחמד שלי היא...(תמונה תתקבל בברכה: לצערי אין לי

השרשור הזה מוכר לי ממקום אחר.. :)

* דעתי על מה?! על ההתפקדות?! דבר מבורך!! * כינוי- מישי אחרת1. * גיל- 27. * רווקה. * פנויה לאהבה.. בוודאי. * אזור.. גרה בדרום אבל לרוב נמצאת במרכז הארץ.. עבודה.. * ישות שהייתי רוצה לפגוש.. ממ הייתי מעדיפה שיחה עם בורא עולם ככה אחד על אחד.. שיסביר לי פעם אחת איזה תפילה יותר חזקה שלנו או של הנוצרים או של המוסלמים.. * תכונה שמאייפנת אותי- חביבת הקהל.. :) * חיית מחמד.. אין עדין.. כל הכבוד על היוזמה.. ואני בעד שזה יהיה בטאגליין.. ככה נוכל כל פעם להוסיף עוד חברה לאוסף הנוכחות פה.. וכל מי שתרצה להכיר ולדעת מי זאת מה.. תכנס ותרשם.. במקום לפתוח כל פעם מחדש.. חנוכה שמח ומאיר!

יאללה

מה דעתכך (שאלה ראשונה בהתפקדות)? על מה? כינוי: כתוב פה, לא? אד פופולומית גיל: 29 מצב משפחתי: רווקה פנויה לאהבה? אכן אזור בארץ: ת"א חווה/ אדם מהעבר שלי שהייתי רוצה לפגוש, ולמה: את הגננת תיקי מגן תיקי. כדי להגיד לה תודה. התכונה שמאפיינת אותי: סקרנות חיית המחמד שלי היא...(תמונה תתקבל בברכה): מיאווו חתולה.

עונה בשמחה

* דעתי היא שאנחנו צריכות לשחח מידע
ויפה שעה אחת קודם * כינוי : מירית של זואי , וזה כי פשוט ככה אני מרגישה (ראו תמונה בפרופיל) * גיל : 34 * מצב משפחתי : נשואה בלב אבל עדיין לא בניירת הרשמית * פנויה לאהבה : אפלטונית בלבד * אזור בארץ: רחובות * הייתי רוצה לפגוש : עוד בתקופת קורס הקצינות היתה מישהי שחשבתי שהיא לסבית, שריגשה אותי מאד והייתי שמחה מאד לראות אותה, אני אפילו לא זוכרתאיך קראו לה כך שאני גם לא יכולה לתור אחריה.... *התכונה שמאפיינת אותי: ציניות וישירות *חיית המחמד שלי היא : הכלב הפרחח שלי the end

פאמקי

New member
ועכשיו אני...

מה דעתכך (שאלה ראשונה בהתפקדות)? דעתי היא שכדאי לחזור לשאלונים. מכניסים קלילות, הכרות, תחושת 'יש שם מישהי'.
כינוי: פאמקי
מצב משפחתי: במערכת יחסים.
פנויה לאהבה? אהבת חברות. אהבה זוגית כבר יש לי.
אזור בארץ:שפלה.
חווה/ אדם מהעבר שלי שהייתי רוצה לפגוש, ולמה: ממש לעשות 'העתק הדבק' לתשובה של 'למראית עין'. תרשי לי?... (עם שינויים קלים) סבתא שלי, מרגישה שהיא נפטרה לי מוקדם מידיי. הייתי רוצה לנהל איתה שיחה של כמה שעות... בערך 10000000000000000000000 שעות בבקשה) ופשוט להיות לידה.
התכונה שמאפיינת אותי: מתקשה לכתוב על עצמי... מי העלה את השאלה הזו לפורום? ממש ראויה למחיקה!
חיית המחמד שלי היא...(תמונה תתקבל בברכה): כלבתי האהובה!

../images/Emo140.gif

מה דעתכך (שאלה ראשונה בהתפקדות)? דעתי חיובית ביותר... כינוי: הקסם שבפשטות גיל: 27.5 מצב משפחתי: במערכת יחסים פנויה לאהבה? תמיד פנויה לאהבה.. כמובן שחברית בלבד אזור בארץ: חיפה חווה/ אדם מהעבר שלי שהייתי רוצה לפגוש, ולמה: חבר שלי מכיתה א'.. שמאוד אהבתי. אהבה של ילדים. הייתי שמחה לראות מה קורה איתו היום. התכונה שמאפיינת אותי: חחח... על עצמי, לספר, לא ידעתי... חיית המחמד שלי היא...(תמונה תתקבל בברכה): 3 חתולים ... חג שמח וקסום.. :)

ji ji

New member
אחלה רעיון

מה דעתכך (שאלה ראשונה בהתפקדות)? רעיון גדול, חימם את ליבי ואפילו אני כותבת (במקום רק לקרוא) כינוי:JIJI גיל: 32 מצב משפחתי: רווקה פנויה לאהבה? כן! כן! אזור בארץ: קרית אונו חווה/ אדם מהעבר שלי שהייתי רוצה לפגוש, ולמה: בחורה מהצבא שלא היתה קרובה אלי אבל חשבה שכן והתאבדה.. לא יודעת אם אני יכולה היום לשנות משהו אבל בטח יותר ממה שהילדה המפוחדת שהייתי אז יכלה... התכונה שמאפיינת אותי: אופטימיות חיית המחמד שלי היא...(תמונה תתקבל בברכה): כלב (העונה לשם נחי)

עונה

מה דעתכך (שאלה ראשונה בהתפקדות)?סבבה כינוי:מחפשת את האומץ גיל: 22(23 ממש עוד שניה:)) מצב משפחתי:רווקה פנויה לאהבה?למה לא?:) אזור בארץ: דרום חווה/ אדם מהעבר שלי שהייתי רוצה לפגוש, ולמה: את המורה שלי הראשון למחשבים! התכונה שמאפיינת אותי: תמימות... חיית המחמד שלי היא...(תמונה תתקבל בברכה):הלוואי!

אוססונה

New member
בוקר טוב - מתפקדת.

1. דעתי - חיובית ביותר. 2. 31 בדיוק. (היום יום הולדתי הלועזי. העברי היה ביום ו', כ"ד כסלו). 3. נשואה היטב, כדת וכדין. 4. איני פנויה לא לאהבה, ולא להובלה...)))) 5. חיפה. (ילידת ירושלים). 6. הראשון, הוא הסבא שלי ז"ל...(כל מה שהגעתי בחיי, אני זוקפת לזכותו). השניה, היא "אותה הקצינה" בלשכת הגיוס, אשר תמכה בי בתחילת דרכי החדשה, כשהייתי "מפוחדת" ותמימה. 7. תכונה - מקפידה יתר על המידה, בפרטים הקטנים..... 8. חיית מחמד - אין.

עכשיו באתי :)

מה דעתכך (שאלה ראשונה בהתפקדות)? רעיון מעולה כינוי: אשה קרועה (הכינוי הזה שלי חייב להשתנות לשם אופטימי יותר.. ) גיל: 23 מצב משפחתי: רווקה פנויה לאהבה? כל כך רוצה. אעדין לא מבינה.. למה אני תמיד בוחרת באהבה לא זמינה..??? ((((אוף)))) אזור בארץ: הרי ירושלים היפים חווה/ אדם מהעבר שלי שהייתי רוצה לפגוש, ולמה: מממ.. את המטפלת שלי כשהייתי ילדה קטנה קטנה.. קראו לה אליזבט.. בעיני היא המלכה :) התכונה שמאפיינת אותי: שמחת הלב ופשטות.. חיית המחמד שלי היא...(תמונה תתקבל בברכה): אין לי :( :))))

vulkan10

New member
אני גם רוצה לענות

מה דעת: למעלה גיל: 32 מצב משפחתי: נשוא פנויה לאהבה? לא,אבל מאוד פניה לקשר חברותי,מזמינה לחברות,תמיד בעד אזור בארץ: אשקלון חווה/ אדם מהעבר שלי שהייתי רוצה לפגוש, ולמה: אוי,שאלה קשה,אחרי מחשבה של כמה שניוית ,הייתי רוצה לקבל שוב חיבוק מסבתא שלי שנפטרה לפני שנים,ז"ל התכונה שמאפיינת אותי: אוילי אימפטיית,טובת לב חיית המחמד שלי היא..כלב ,לוברדור,חלום שלי תודה

למעלה